Opublikowano 25 kwietnia 201212 l No i finał dla Chelsea. Obie drużyny mają zawieszonych piłkarzy, ale to Chelsea ma lepszą ławkę rezerwowych. :blum1: Bayern raczej jest faworytem, grają ładny ofensywny futbol. Z drugiej strony dla takiego Lamparda, czy Drogby to prawdopodobnie ostatni moment w karierze by wygrać LM, więc też będą mieć motywację.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Ku,rwa, a ja sobie tak pomyślałem dziś, że wymieniłbym całą obronę Barcy na jednego Boatenga... No może Puyola bym z sentymentu zostawił. No przydałby sie Barçy taki obrońca jak Boateng lub Thiago Silva
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l no Torres wejdzie w końcówce przy remisie i roz.(pipi)ie system kolo ze studia nsport: "niech zrobią mecz o 3. miejsce" ;D
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Niech mowi co chce. Real autobusy na wyjazdach i domowkach. Hiszpanii w finale jednak nie ma..
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Kowal już szczęśliwszy i bajki opowiada o przewadze Bayernu. Bo ją mieli głównie w pierwszej połowie. Bayern potem zwolnił z grą po zejściu Ribery'ego.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Gratulacje dla Bayernu jednak w finale jestem oczywiście za The Blues
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Dobrze że sie tak stało wszystkie spory pomiedzy barceloną a realem pogodzone xD mou na klęczkach hahahhah
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l KU.RWA PIŁKA RAMOSA MI PRZED CHWILĄ OKNO ZBIŁA :confused: Edytowane 25 kwietnia 201212 l przez Codename
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l KU.RWA PIŁKA RAMOSA MI PRZED CHWILĄ OKNO ZBIŁA :confused: Ronaldo jak zwykle chujowa psycha w takim momencie. Kiedyś MU też prawie zawalił finał. ;]
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Dobrze zaje.bał ale Neuer to nie leszcz. Bardziej dziwi mnie kalka Kaki i Ramos ................
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l KU.RWA PIŁKA RAMOSA MI PRZED CHWILĄ OKNO ZBIŁA :confused: No Ramos uderzyl jak Marek Bajor z Czernomorcem.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Biedaczek, chyba poogląda z trybun. xD http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Mou-napisal-do-Chelsea-Do-zobaczenia-w-Monachium,wid,14435904,wiadomosc.html?ticaid=1e568&_ticrsn=3
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Kibice Realu sa przeza(pipi)isci dla nich to Bayern się bronił xD ... Ok wszystko pięknie Chelsea odprawiająca z kwitkiem Barce i jej 80% posiadania - Check Bayern odprawiający z kwitkiem Real Madryt i ich gwiazdki - Check Ronaldo psujący kolejnego " najważniejszego karnego swojej kariery " - Check Bonus feature Ramos strzelający tak wysoko ze piłka do teraz spada Teraz tylko wisienka na torcie była by wiadomość o tym ze Perez wy(pipi)ił Mou z roboty T_T
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Jednak spalony koledzy. Minimalny, ale trawę skosili idealnie: To tak już post factum, i tak nic nie zmienia. Pozostałe infografiki też dla ułatwienia pracy arbitra. Edytowane 25 kwietnia 201212 l przez Grabar
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l kapitalny mecz. Real za szybko uwierzył w zwycięstwo. czekam z niecierpliwością na Finał.
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Największą żenadą był komentarz, zwłaszcza Kołtonia. Widać, że ewidentnie był za Realem i co chwilę się nad nimi spuszczał. Gdzieś tak od przerwy co chwilę odliczał kiedy Bayern opadnie z sił. xD
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Mourinho się skończył po Porto. no straszny looser , faktycznie, tylko 2 trofea w tym sezonie ugra
Opublikowano 25 kwietnia 201212 l Sciagnijscie sobie to: http://dl.dropbox.com/u/14528373/Ronaldo.%20Obsesja%20doskona%C5%82o%C5%9Bci%20-%20ebook.epub Potem wrzuccie w to: http://www.epub-to-pdf.com/ i pocyztajcie o krystjanie