Opublikowano 19 maja 201212 l Nie przepadam za żadną z drużyn, ale liczę, że Czelsi wygra dzisiejszy finał z powody Lamparda. Gościu ma u mnie gruby szacunken jako piłkarz i chciałbym by zdobył to trofeum ;]
Opublikowano 19 maja 201212 l Coś czuję, że będzie to najnudniejszy finał od kilku lat... Chelsea gra beznadziejny futbol a Bayern też niczym nie urzekał jak do tej pory, co najwyżej tym, że Robert im dużo bramek strzela... <zieeeeeew>
Opublikowano 19 maja 201212 l łojezu, Chelsea to chyba polubiła tę obronę Częstochowy. Ile tam jest w strzałach, 100:0 dla Bayernu?
Opublikowano 19 maja 201212 l łojezu, Chelsea to chyba polubiła tę obronę Częstochowy. Ile tam jest w strzałach, 100:0 dla Bayernu? nie ma opcji zeby po raz trzeci gdy sa slabsi od przeciwnika wygrali LM...
Opublikowano 19 maja 201212 l łojezu, Chelsea to chyba polubiła tę obronę Częstochowy. Ile tam jest w strzałach, 100:0 dla Bayernu? Mówiłem że Chelsea to nie klub piłkarski tylko zakład murarski Mają ogromnego farta i szczęście że są w finale CL. PS Hah finaliści CL a w lidze sezon na 6 miejscu zakończyli. Czyli kwalifikacje do LE?
Opublikowano 19 maja 201212 l Chelsea slabiutko Bayern zdecydowanie lepszy, ciezko oglada sie The Blues... Po raz kolejny... Oby druga polowka byla bardziej zacieta
Opublikowano 19 maja 201212 l Hah finaliści CL a w lidze sezon na 6 miejscu zakończyli. Czyli kwalifikacje do LE? Jak wygrają LM to LM. Ogólnie średniawo na razie, spodziewałem się znacznie lepszego poziomu, no ale może jeszcze się rozkręcą.
Opublikowano 19 maja 201212 l łojezu, Chelsea to chyba polubiła tę obronę Częstochowy. Ile tam jest w strzałach, 100:0 dla Bayernu? Mówiłem że Chelsea to nie klub piłkarski tylko zakład murarski Mają ogromnego farta i szczęście że są w finale CL. PS Hah finaliści CL a w lidze sezon na 6 miejscu zakończyli. Czyli kwalifikacje do LE? nie fart tylko twoja Barca taka słaba
Opublikowano 19 maja 201212 l Niektórzy jak widać do tej pory nie mogą otrząsnąć sie po porażce Farsy. :empathy2:
Opublikowano 19 maja 201212 l Dobra, to pewnie taka taktyka. Zmęczyć przeciwnika pozwalając mu atakować, a przez ostatnie 20 minut Czelsi będzie na(pipi)iać jak karabin maszynowy. No bo jak nie , to nie wiem na co oni liczą.
Opublikowano 19 maja 201212 l Dobra, to pewnie taka taktyka. Zmęczyć przeciwnika pozwalając mu atakować, a przez ostatnie 20 minut Czelsi będzie na(pipi)iać jak karabin maszynowy. No bo jak nie , to nie wiem na co oni liczą. na łaske pana boga. edit : strzały(celne) Bayern 25(2) - 4(1) Chelsea Edytowane 19 maja 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 19 maja 201212 l Ale serio, nie wiem na co Di Matteo czeka z tymi zmianami. Na ławce Malouda, Essien, Torres, nie wierzę, żeby byli gorsi od grajków na boisku.
Opublikowano 19 maja 201212 l Dobra, to pewnie taka taktyka. Zmęczyć przeciwnika pozwalając mu atakować, a przez ostatnie 20 minut Czelsi będzie na(pipi)iać jak karabin maszynowy. No bo jak nie , to nie wiem na co oni liczą. na łaske pana boga. hyhy, zostało 20 minut i Czesli ciśnie XD <Nostradamus>
Opublikowano 19 maja 201212 l no pisze przecież Stona że ciśnie Jeżeli jest prawdą że niewykorzystane sytuacje się mszczą, to cała drużyna Bayernu powinna lada moment umrzeć na AIDS.
Opublikowano 19 maja 201212 l chyba już się zmęczyli, bo Bajern znowu napierdala w trybunę za bramką Czecha Muller !!!