Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

United dostało Bragę, Galatasaray i Cluj - być może najlepsze losowanie, jakie dało się dostać. UEFA dba o swoich pupili.

City nie miało tyle szczęścia. Najmocniejszy rywal z każdego koszyka. Może nie żal mi ich specjalnie, ale Ajaxu już bardziej, oni to wiecznie mają pecha.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Nie dość, że Bayern już zdobył mistrzostwo Niemiec, to teraz pewnie się okaże, że City już wyszło z grupy w LM. Normalnie jakbym był Borussią, to bym nie widział sensu wstawać z łóżka.

• Plusik 1
Opublikowano

United dostało Bragę, Galatasaray i Cluj - być może najlepsze losowanie, jakie dało się dostać. UEFA dba o swoich pupili.

I United nie wyjdzie z grupy.

Porto pięknie trafiło, jaram się!

Opublikowano

Ciekawe, czy pókim młody doczekam się meczu Chelsea - Real Madryt (tak, wiem, niestety w tym roku nie było szans na taką grupę, ale może spotkają się w dalszej fazie rozgrywek i moje życzenie się spełni).

Opublikowano

Jestem od dziecka za Arsenalem Londyn, który wyjdzie z grupy z palcem w odbycie, hehe.

Nie ma to jak kibicowanie najsilniejszemu zespołowi z potężnej Premier League.

Go Gunners Go ! ! ! ! 111111 1111

Opublikowano

Dzisiaj Superpuchar Europy, bezpośrednie starcie zespołów z ligi hiszpańskiej i angielskiej. Wcale nie najlepszych. Obie zajęły szóste miejsce, z tym że Chelsea od tego czasu kupiła paru bardzo drogich piłkarzy, toteż powinna bez problemu poradzić sobie ze średniakiem La Liga.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Haha, przypadkowy Mistrz Europy dostaje już po 20 minutach dwoma bramkami od hiszpańskiego średniaka.

Edytowane przez kaz_
Opublikowano (edytowane)

Jednak ten czar Di Matteo działa, bo jakimś cudem jest ciągle 2-0.

Nie no, nie zgrywam się, naprawdę to napisałem dwie sekundy za szybko.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Jeden nie, ale mam wrażenie, że jak na klub, który nie istnieje (bo La Liga to tylko Barca i Real), Atletico dość sporo tych meczów wygrywa. I to wygrywa grając w piłkę, a nie modląc się do Boga Długich Lag na Drogbę.

Edytowane przez ogqozo