Opublikowano 18 września 201212 l No myślę, że mimo wszystko największą pożywką dla hejterów będzie niestety Milan, który może powalczy o drugie miejsce z Malagą. Z drugiej strony taki hejt będzie oznaczał całkowitą ignorancję wobec Serie A i zmian (niekoniecznie na lepsze), które się tam dokonują. Milan jest całkowicie przebudowany i widać, że potrzebują zgrania, zrozumienia na boisku i poza nim. Stąd też myślę, że początek może być mizerny, ale mimo wszystko wierzę w ich awans do rundy wiosennej.
Opublikowano 18 września 201212 l Mój tytaniczny, najlepszy w Polsce power ranking tylko na moim zarąbistym blogu o piłce nożnej: http://ballman.blox.pl/2012/09/Liga-Mistrzow-Power-Ranking.html
Opublikowano 18 września 201212 l Chyba raczej piłka nożna przecenia Malagę, bo jak na razie gra sto razy lepiej w sto razy silniejszej lidze niż Milan. Edytowane 18 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 18 września 201212 l Chyba raczej piłka nożna przecenia Malagę, bo jak na razie gra sto razy lepiej w sto razy silniejszej lidze niż Milan. Jak Malaga wyjdzie z grupy, przyznam, że liga hiszpańska jest mocniejsza od angielskiej i przez rok nie wypowiem się w temacie PD.
Opublikowano 18 września 201212 l W pewnym sensie tak - za zasługi (Inter) powinni awansować :blum2: . Poza tym to krezusi, którzy nigdy nie są faworytami, bo nie wiadomo jak zagrają, więc z nich zawsze beka. Edytowane 18 września 201212 l przez ciwa22
Opublikowano 18 września 201212 l Macie jakąś transmisję nie zacinającą Realu z Manchesterem? Może być płatna. ;p
Opublikowano 18 września 201212 l http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=170471&part=sports 1500kbps powinno zadowalać oko, lepszych nie ma.
Opublikowano 18 września 201212 l Hm, czy City już wyszło z własnej połowy w tym meczu? Na razie tylko Hart istnieje, reszta się patrzy. Jak zawsze męska i waleczna walka Anglików. W Dortmundzie póki co szaleństwo. Lewandowski tradycyjnie zaczyna mecz od marnotrastwa. Wyrównany mecz. (38. minuta meczu) Jest, jest, jest! Waleczni mistrzowie Anglii oddali strzał na bramkę! Edytowane 18 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 18 września 201212 l Widzę, że to jakaś wspólna brytyjska myśl szkoleniowa, że jak się gra przeciwko hiszpańskim teamom to liczy się głównie na swojego bramkarza i partactwo rywala w ofensywie. Jednym zdaniem: Total War.
Opublikowano 18 września 201212 l Dobra, niech będzie że średniaki. Edytowane 18 września 201212 l przez winner
Opublikowano 18 września 201212 l No wielkie odkrycie to nie jest. Tym dziwnym wnioskiem jest to, że to znowu działa, bo nic nie grają i mają remis. Mecz jest długi, jeszcze się może trafić jakiś wolny z 40 metrów i główka i nawet wygrają. Już jest pierwszy rożny dla City! A nie mówiłem! Są już tak blisko zwycięstwa! Edytowane 18 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 18 września 201212 l Najważniejsze, że skuteczna. To o angielskiej myśli szkoleniowej. Edytowane 18 września 201212 l przez Ore
Opublikowano 18 września 201212 l Bramkarz Anderlechtu postanowił dzisiaj, że nic nie wpuści i nawet strzały głową z metra nie robią na nim wrażenia
Opublikowano 18 września 201212 l Najważniejsze, że skuteczna. To o angielskiej myśli szkoleniowej. Trafna uwaga. E: O, Dzeko strzelił, potwierdzenie tych słów. Pragnę również przypomnieć, że Chelsea nie przegrała meczu z Barceloną od 7 spotkań, a Messi nie zdobył ani jednego gola w meczu z nimi. Choć miał nawet karnego. Magia angielskiego futbolu. Edytowane 18 września 201212 l przez Vesper
Opublikowano 18 września 201212 l Ten Hummels to w Bundeslidze też wykonuje karne? Borussia w Bundeslidze nie dostaje karnych. Bo strzelił tak jakby to jego pierwszy raz był. Nie mógł ktoś z ofensywnych podejść do jedenastki? Jak zobaczyłem Hummelsa to od razu pomyślałem: kto to uznał za dobry pomysł? Przypominam sobie jednego karnego w jego karierze, w finale Pucharu Niemiec. Strzelił, ale po ziemi i z sygnalizacją, Neuer miał niemal na palcach. Edytowane 18 września 201212 l przez ogqozo