Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja na zawsze pozostane wierny TVP1. Właśnie trwa analiza meczu "Menczester SITY"

Opublikowano

Dzisiaj Barcelona musi pokonać źle grający Spartak. Juventus- Chelsea, kogo mniej nie lubię...ok niech będzie Juventus. W meczu Galatasaray będzie sporo bramek, nie wiem kto wygra, ale weselej by było gdyby to byli Turcy. Valencia minimum remis musi być. Celtic przegra za brzydkie słowa trenera rzucone w stronę Barcelony. Lille nie da ciała, podobnie jak Sporting i Szachtar.

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że Bayern spoko dociągnie jakieś 2-0, Valencia co prawda urwała punkty w Madrycie, ale Real jest daleki od czołowej formy, a Bayern niekoniecznie. W tym składzie będzie 0-0, albo 1-0, aż wejdą Shaqiri i Muller i zrobią 2-0.

Ciekaw jestem oczywiście, jak wypadnie Juve i jaką taktykę przyjmie Chelsea na mecz. Niby sporo graczy ofensywnych - Hazard, Oscar, Ramires i Torres...

Hat-trick Van Persiego mnie dziś nie zdziwi, tak jak w pozostałych kolejkach grupowych. Gdyby nie był tak popularny to bym go na pewno miał w fantasy. United, jako się rzekło, dostało najłatwiejszą możliwą grupę. Strata punktów w Turcji i z Bragą jest możliwa, ale w tym pierwszym meczu u siebie na pewno pokażą tę specyficzną angielską ambicję, a i umiejętności przecież mają od graczy Galaty dużo większe. 4-0.

Z innych meczów to faworyt jest jasny, najwątpliwszy jest chyba los Benfiki w Glasgow.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Nie myliłem się, Di Matteo chyba faktycznie polecił piłkarzom strzelić w tym meczu gola. Juventus w wyraźnym szoku spowodowanym brakiem gry z kimkolwiek porządnym przez ostatnie parę lat.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Ogólnie jak na razie mecz ładny z (!!!!) technicznej strony. Podoba mi się zgranie na linii Kagawa-LAV7-Nani. Może coś ruszy w United ku lepszej grze w tym sezonie, w odróżnieniu od poprzedniego.

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy mają Messiego. Liczę, że nagle zaniemoże i strzeli może tylko z 10 goli.

Widać już wyraźnie, że Juventus ma dużo większe umiejętności, chociaż spięty. Jak Chelsea nie strzeli w pierwszej połowie gola to powinni ich rozjechać. Granie z kontry Torresem = małe szanse na sukces.

Tymczasem w Lille typowy mecz Lille: Lille cały czas atakuje i nie umie wykończyć, a w międzyczasie anonimowy Białorusin strzela gola życia i jest 1-0.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No na razie wygląda na to, że BATE i Cluj mają Drogbę, wesoły dzień generalnie. Będzie cała noc oglądania oj tak.