tyveri 6 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Liga Mistrzów to poziom dla dzieci, które 17 lat mają! LM do piachu! CZEMPIONY ARE DED! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Manchester znowu strollował frajerską drużynę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ładnego nura Rooneya zaliczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Chyba żartujesz, tam był bardziej karny niż przy faulu Evansa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Nie żartuje fanie United. Edytowane 7 Listopada 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A LAMUSY DU.PA CICHO Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 No piłka wybita, ale czego się spodziewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A myślicie, że dlaczego wyłączyli światło? Żeby nie było widać, jak Ferguson daje kopertę sędziemu! Że też nikt na to nie wpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ŁUKASZ ZAŁUSKA RAZEM Z KOLEGAMI ZATRZYMAŁ BARCELONĘ!!11!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Gdyby ktoś nie widział: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Każdy mecz Barcelony tak wygląda. No, poza golami. Edytowane 8 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Z posiadaniem to jest jakis wał. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ALE ŁUKASZ ZAŁUSKA!!11!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 suche to jest, wyjdź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A mnie trochę boli, że Barcelona ma mało elastyczny system gry. Owszem, takich Celticków na drodze spotyka ze 2-3 do roku, ale jak wiemy wystarczy trafić tak fartownie w półfinale CL i jest problem. Do tego najbardziej dałnowata obrona od lat i bramkarz, który wyciąga z siatki co drugi strzał ( jak ja patrzyłem wczoraj z zazdrością na tego bysiara po drugiej stronie boiska..). Vilanova coś tam na samym początku sezonu eksperymentował z ustawieniem i szybszym przechodzeniem z obrony do ataku (mocno wysunięci skrzydłowi itp), co wyglądało obiecująco, lecz zupełnie zaniechał tego systemu i pozostał przy zachowawczym (jak na Barce) graniu w dziada na 20 metrze przed bramką rywala. Najbardziej wczoraj to mnie wkurzali komentatorzy na Nce, przy stanie 1:0 dla Celticu ok 30-40 minuty czasu gry, ten z grubszym głosem " ja i tak uważam, że Barcelona wygra spokojnie 3:1" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak pięknie Chelsea fartownie, ale został mecz w Turynie więc może w tym sezonie nie będzie okazji strollowania Barcy. Zrobił to Celtic, szkoda, że w fazie grupowej, a nie na wiosnę w 1/8, ale może ktoś podejmie wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) z weszło: Najbardziej absurdalna statystyka z meczu Celtic - Barcelona. W drugiej połowie gospodarze byli przy piłce przez... 47 sekund. Ha, strach pomyśleć, ile goli by strzelili, gdyby mieli piłkę chociaż ze 4 minuty! nabijają się czy serio niecałą minutę Szkoci byli przy piłce...mecz oglądałem i faktycznie druga połowa była zabójcza ale by aż tak... Edytowane 9 Listopada 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Tak mówi raport na oficjalnej stronie UEFA. 6m04s w pierwszej połowie, 6m51s w całym meczu. Z drugiej strony, nie da się ukryć, że w tym samym raporcie przypisano Celticowi zero celnych strzałów (i strzałów w ogóle) w drugiej połowie... a ten strzał Watta w 83. minucie wyglądał jak dla mnie na normalny strzał, i to celny. Wcześniej była też główka Lustiga... profesjonalne media posługują się tymi raportami UEFA, ale nie traktowałbym ich jak Biblii. Tylko mój blog prawdę mówi. Edytowane 9 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A co za różnica, skoro taktyka Szkotów opiera się na jak najszybszym pozbywaniu się tej piłki, a nie wiekuistym jej posiadaniu. To Barcelona ma wejść 8-9 zawodnikami na ich połowe i klepać, oni muszą to przetrwać (dzięki umiejętnośćiom i sporej dozie szczęścia), futbolówkę odebrać i na gwałt zapierdalać pod pole karne Blaugrany. Gdyby bawili się w mozolne rozgrywanie, to jakkolwiek indywidulalnie defesywa Barcelony prezentuje się kiepsko, to zespołowo trudno ich oklepać, kiedy mają czas i miejsce, żeby zastosować pressing. Celtic klepać piłki nie umie, więc radzi sobie w taki sposób. Skuteczność obu taktycznych zastosowań jest ciut inna i trolling zwykle polega na tym, że jak 1 na 10 drużyn grających autobus wygrywa z Barcą, to jest ello i porównywanie tego jak krótko wystarczy mieć piłkę, żeby pojechać Katalończyków. Ja sobie w myślach układam plan, jak by tu ograniczyć takie trollingowe zapędy do zera (tzn. zero przegranych meczów w całym sezonie, we wszystkich rozgrywkach) i stąd moje niezadowolenie po pierwszej od jakichś 2 miechów porażce. Niestety Barcelona nie osiągnęła jeszcze poziomu o którym bym mógł powiedzieć, że "lepiej już nie może być" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Wydaje mi się, że zawodnicy Barcy uhonorowali 125ą rocznicę The Bots po prostu nie chcąc wygrać meczu. Reszt jest milczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Już dzisiaj przedostatnia kolejka. Hiciorem jest zapewne mecz Juve-Chelsea. Jeśli nie będzie niespodzianki w Danii, Szachtar utrzyma pierwsze miejsce, toteż jest to kluczowe spotkanie dla obu renomowanych firm. W pierwszym spotkaniu obie miały szanse, lekką przewagę miał chyba Juventus. Remis każe Juventusowi pokonać Szachtar. Zwycięstwo... w zasadzie raczej też, bo Chelsea z Duńczykami może sobie nabić gole. Z kolei wygrana Chelsea zakończy emocje w grupie, eliminując mistrzów Serie A. Bayern ostatnio opadł nieco z formy, czy Valencia jest w stanie ich pokonać i niespodziewanie wygrać grupę? Ma wrócić Ribery, więc nie stawiajcie na to. BATE postara się znów pokonać Lille i nie wypaść do końca z walki. Benfica ma ostatnią szansę - tylko pokonanie Celticu daje im jakieś nadzieje na wyprzedzenie Szkotów. Czy ci zamurują się raz jeszcze? Heh, pytanie retoryczne. Czy znów da to dobry efekt? Zobaczymy. United zapewniło sobie pierwsze miejsce i w Stambule zagra rezerwami. Doskonała okazja dla Galatasaray, by wygrać i uciec Bradze/Cluj. Cytuj Odnośnik do komentarza
chlewik12 24 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) macie jakiś dobry stream? przedłużyłem sobie tv na kartę (rzadko tv oglądam poza jakimiś wiadomościami) a nsport zmienia strategię i zamiast puszczać, jak do niedawna (czyli chyba poprzedniego sezonu), najlepszy mecz kolejki, dają jakieś popłuczyny. za co ja płacę?? stream juve-chelsea ofc Edytowane 20 Listopada 2012 przez chlewik12 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://www.meczyki.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Dosyć łatwe zwycięstwo Barcelony w Moskwie. Byłbym niesprawiedliwy nie pisząc, że Spartak jakieś tam okazje do strzelenia bramki sobie również wypracował, ale mimo to oceniłbym defensywę Barcelony całkiem pozytywnie. dół- Barca maściła dużo łatwiejsze piłki niż Rosjanie. Edytowane 20 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Barca w drugiej połowie już tylko się bawiła, a o skuteczności Spartaka nawet nie napiszę bo kto oglądał ten widział parę świetnych okazji do strzelenia gola które zostały tak zaprzepaszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi