Pelipe 236 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No to mamy tak samo bo ja na jego człapanie nie mogę patrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) moze tez pokazac tytuly najlepszego strzelca. a nie, nie moze. To miała być jakaś riposta? Wobec kontuzji Gomeza w Bayernie nie gra nikt, kto kiedykolwiek był najlepszym strzelcem. Aktualnie jest nim Huntelaar. @powyższe Ja wiem, czy z Salvio taki znowu napastnik... Edytowane 23 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 moze tez pokazac tytuly najlepszego strzelca. a nie, nie moze. Jakby nie liczono Gomezowi i Hunterowi bramek z karnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) No właśnie Borussia ostatnio pierwszy raz od chyba dwóch lat dostała karnego w Bundeslidze, zresztą Lewandowski wykonał. Widać nawet organizatorzy są przekonani, że tych 9 pkt. to już Dortmund nie ma szans odrobić, więc równie dobrze jak jest faul w polu karnym to można im dać karnego. Edytowane 23 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Luiz Adriano, decyzją UEFA, nie zagra w meczu Ligi Mistrzów z Juventusem, bo zostało zawieszony za… zdobycie bramki. UEFA powołała się na artykuł Regulaminu Dyscyplinarnego, wedle którego „zawodnicy muszą zachowywać się lojalnie i z duchem sportu”, a przewinieniem jest „obraźliwe zachowanie lub inny sposób naruszenia elementarnych zasad przyzwoitości”. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 żenada jak sam skurwysyn Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A ja myślę że to dobrze. Następnym razem użyje mózgu zamiast pieprzyć o "instynkcie napastnika", hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Za chamskie nury też powinna być kara, jebani hipokryci ;/ chyba ze juz duch sportu wtedy mniej wazny Edytowane 29 Listopada 2012 przez El Loco Chocko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A czy za to była kara ? Chyba nie... To, że Mafia zwana Uefą działa wybiórczo nie jest niespodzianką. Żeby nie było: nie popieram tego co zrobił Adriano ale bądźmy konsekwentni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) Real rozgrywa świetne spotkanie z Ajaxem, grając kompletnie o nic. Nawet Kaka gra nieźle i strzelił bardzo ładną bramkę na 3:0. edit: Chyba trochę za szybko to napisałem. ;p Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 (edytowane) >Borussia gra na luzie, w odpoczynkowym składzie >Masz idealną szansę naściemniać, że mistrz potężnej Anglii ma jakieś szanse z czołówką Europy >??? >Znowu gra tylko Borussia i Joe Hart >Strzela ci gola Julian Schieber Edytowane 4 Grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 no myslalem, ze city juz bardziej nie rok temu sie nie skompromituje. w poprzednim sezonie trabilem o bajernie w grupie smierci, teraz to samo. a okazalo sie, ze city to po prostu mega leszcze. mistrz anglii xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 najlepsza liga świata xDDDDDDDDDDDDDDDDD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) no myslalem, ze city juz bardziej nie rok temu sie nie skompromituje. w poprzednim sezonie trabilem o bajernie w grupie smierci, teraz to samo. a okazalo sie, ze city to po prostu mega leszcze. Nie szarżowałbym z takimi określeniami. City było w stanie zremisować z Realem i Borussią, w drugich meczach przegrywało tylko jednym golem w końcówce. Co do Ajaxu, jeden mecz mogli wygrać, gdyby przyznano karnego w końcówce. W drugim przegrali, ale mecz był wyrównany. To nie była jakaś masakra. Oczywiście styl był taki, że Real i Borussia w nich dudniły przez cały czas a oni liczyli na fuksa, ale przecież nikogo nie obchodzi styl, tylko wydajność. Parę kopnięć wte, parę wewte i mogli mieć dużo więcej punktów. Łatwo się śmiać z City, gdy inne ekipy rywalizowały o awans z Olympiakosem czy Bragą, które może grają na niezłym poziomie, ale jakoś tak nie powalają skutecznością. Dla mnie to zabawne jest absurd mówić o jakiejś "większej kompromitacji", kiedy rok temu (zasłużenie) odpadali z Napoli. Ekipą, która potrzebowała kompletnego upadku Serie A, żeby się zacząć liczyć w walce o tytuł. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale fakt jest taki, ze mistrz anglii powinien pokazac wiecej w lidze mistrzow niz stanie pod sciana i przyjmowanie kolejnych razow i liczenie na fuksa - patrz mecz u siebie z bvb. to byl jakis zart. wyniki wynikami (3 punkty, przypominam), ale patrzac na to jak grali to jest to smieszne. dla mnie ich wystep to kompromitacja. wczoraj przegrali mecz o honor i lige europy z rezerwowym skladem bvb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ciekawe czy Mancini do świąt doczeka, myślę, że przegrane derby z United w niedzielę będą jego ostatnim meczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Gwiazdorki nie chciały musieć na wiosnę biegać w czwartki po europejskich boiskach więc zagrali na zero z przodu. Nawet Mancini coś tam burczał na konferencji, że to lipa grać w LE bo ma się za mało czasu na odpoczynek przed ligą. Fair play czasów nowoczesnych ;p Rozpuszczona banda przepłacanych grajków, bogacze (wszelacy) niech lepiej zatrybią przy kupnie piłkarzy czy za umiejętnościami idzie też charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Już dzisiaj ostatni mecz fazy grupowej, nieco ciekawszy niż wczorajszy. Ważą się awanse. Najciekawiej oczywiście w Doniecku... być może. Jak wiadomo, remis urządza Juve, zwycięstwo Szachtara powinno dać awans Chelsea. Trudno powiedzieć, jak mecz się ułoży. Może być nudny. Oprócz tego Benfica musi wygrać z Barceloną. No, musi mieć lepszy wynik niż Celtic. Czyli zapewne wygrać z niewalczącą o nic Barcą. Może być ciekawie, albo nie. Pośrednia walka o awans także między Galatasaray a Cluj. Cluj musi wyciągnąć lepszy wynik od rywala, i to w Manchesterze. Tak że wydaje się, że małe szanse, ale jeszcze jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) To ten Adu gra teraz przeciwko Chelsea? Jaki cyrk Ahahahaha. Przytomny facet Luiz daje prowadzenie. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Hm... to jakiś Adu, ale nie wiem, co mógłbyś mieć na myśli, żeby to był ten Adu. Było wesoło, teraz już tylko zamurować się przed Duńczykami i liczyć na Szachtar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Torres strzelił gola, na pewno odzyskał formę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Hm... to jakiś Adu, ale nie wiem, co mógłbyś mieć na myśli, żeby to był ten Adu. Było wesoło, teraz już tylko zamurować się przed Duńczykami i liczyć na Szachtar. Freddy Ady, z USA, swojego czasu uważany za olbrzymi talent, na początek swojej przygody z europejskim futbolem wybrał mądrze nawet bo poszedł do Benfiki, ale potem słuch o nim zaginął. Nie, to nie on. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Freddy Adu zaliczył w dwa sezony pięć klubów, sięgając nawet drugiej ligi tureckiej, ale nie robiąc kariery w żadnym z nich, powrócił być gwiazdą w USA. Kraju, który mówi "football" na sport, w którym 90% czasu akcji stanowią reklamy, a resztę rzucanie jajkiem. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Cluj prowadzi. xD Może Manchester w końcu zacznie wykorzystywać sytuacje podbramkowe. Juventus prowadzi, Czelsi maj przejebane. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) 6 gol. by oddali ze 2 szakhtarowi Edytowane 5 Grudnia 2012 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi