Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedź grupy na Weszło:

"Trzy ekipy wielkiego formatu i jeden Kopciuszek. A zatem, bez przynudzania - Chelsea z pierwszego, a dalej Juve lub Szachtar. Skoro wszystko już jasne, skorzystamy z okazji i przedstawimy skazanego na pożarcie debiutanta z Danii - Nordsjaelland."

Oraz przypominamy klasyk dotyczący grupy D:

"Grupa śmierci, w której – mimo wszystko – daleko przed resztę powinien odjechać Manchester City z Roberto Mancinim za kółkiem. (...) Jeśli na tle "The Citizens " okaże się, że "Królewscy" to nawet nie Ferrari z zatartym silnikiem, a Cinquecento... wolimy nie myśleć, co mistrzowie Anglii zrobią w następnych spotkaniach z Dortmundem i Ajaksem."

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 3
  • Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

12 minut przed końcem strzela Galatasaray, a parę minut później - Celtic. It is over.

Oczywiście wielki nieomylny ekspert sportów wszelakich ogqozo typował zupełnie inaczej.

Niekompetencja nie polega na tym, że ktoś wytypował 1 a wyszło 2, tylko jak bardzo ludzie piszący profesjonalnie o piłce nożnej nie mają pojęcia, jak grają w piłkę tak znane ekipy jak Chelsea czy City. Według nich, były nienaruszalnymi potentatami, ale na jakiej podstawie - zapewne nigdy się nie dowiemy.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Nie no jasne, że mistrz Anglii i zwycięzca CL ( pomijam styl ) przed sezonem powinni być typowani do 3 miejsca max w grupie. Mam nadzieję, że obstawiłeś ich odpadnięcie po fazie grupowej i jesteś już bogaty i możesz nadal spędzać życie oglądając wszystkie możliwe sporty 24/7.

Opublikowano (edytowane)

Tak jak napisałem w pierwszym zdaniu odpowiedzi na twojego posta, nie chodzi mi o zabawę w celne typowanie. Jeśli nie masz ochoty się przejmować tym co się do ciebie pisze, zawsze lepszą opcją od durnych docinek jest niepisanie niczego.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Przyspieszenie w ostatniej akcji godne Grzesia Rasiaka zaprezentował.

Ogqozo wiem, że Ty wiesz wszystko lepiej i przed sezonem wiedziałeś, że oba zespoły grają tak słabo, że nie można ich nazwać murowanymi faworytami, szacun :)

Opublikowano

Manchester przegrał, ale teraz się wkurwią i dojadą City.

No na pewno ta porażka odpoczynkowego składu w meczu o pietruchę ich zdruzgotała.

Zresztą wiadomo nie od dziś, że United bez Van Persiego to nie jest ekipa na 1/8 finału. Ale po to kupili Van Persiego.

Opublikowano

Ponoć karłowi NO. 1 nic nie jest prócz stłuczonego kolana (tak śledzący super dziennikarze na TVP1 wyjęli). Oby to była prawda bo CL bez Barcy/Messi/ego to tylko popłuczyny :ph34r:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mamy pary 1/8.

Schalke - Galatasaray

Juventus - Celtic

Bayern - Arsenal

Borussia - Szachtar

Barcelona - Milan

Manchester - Real

PSG - Valencia

Malaga - Porto

O Ty chamie, wyprzedziłeś mnie o sekundę.

W sumie fajne wyrównane pary, no może tylko Milan nie ma po co wychodzić na murawę.

Ja tego screena widziałem jak się tylko losowanie zaczęło i podpis "testowe losowanko", nie wiem ocb, ale dziwna sprawa.