Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ktoś mi wyjaśni czemu Milan musial trafić na Barcelone jak było jeszcze PSG i MU w koszyku? bo mialby z nimi cien szans i gianni wolal nie ryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) to już prawdziwe losowanie czy testowe? mi się marzy MU-Real SIĘ SPEŁNIŁO (pipi)A!!!!!!!!!!!!! Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Prawdziwe, ale : Więc ja osobiście nie wiem o co chodzi, bo edycje postów tam widać, a sam screen widziałem od razu po wrzuceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Real 1/8 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 to żadne losowanie testowe. godzina jest wcześniejsza, bo to z angielskiej telewizji jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Za późno ogarnąłem, sam bym stawiał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W losowaniu "testowym" United wylosowało Celtic, także screen to (pipi),oszustwo, Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Kiedy ostatni raz Man Utd grał z Realem? Pamiętam mecz z 2003 roku jeszcze z Beckhamem w czerwonym trykocie, potem już chyba nie grali, mam rację? Tak dawno nie było tego pojedynku, już jaram się tym meczem Edytowane 20 Grudnia 2012 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nie wiem czym się fani United jarają mają grubo przeje.bane xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) ostatni raz wtedy...3-1 dla Realu w Madrycie, i 4-3 dla United w Manchesterze, zębaty grubasek wtedy hattricka wpakował Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Manchester - Real Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ostatni raz wtedy...3-1 dla Realu w Madrycie, i 4-3 dla United w Manchesterze, zębaty grubasek wtedy hattricka wpakował Czas żeby ziomek o tej samej ksywie wpakował Hat tricka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W losowaniu "testowym" United wylosowało Celtic, także screen to (pipi),oszustwo, To ja nie wiem skąd ktoś miał pary na początku losowania. Może czegoś po prostu nie rozumiem. Masz link: http://slizg.eu/viewtopic.php?f=1&t=5461&start=12840 Dobra mniejsza z tym i tak, ważne, że się ciekawie drużyny trafiły i dobre mecze się szykują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Prawda jest taka, ze kazda ekipa, która wylosowała Hiszpanow ma grubo prze(pipi)ane A w Lutym zobaczycie Potęzna lige angielska ktorej zadna ekipa nie awansuje do cwiercfinału zbierajac ciezki Wpier..l. zarówno Man U jak i Arsenal Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Barça-Milan ciekawie,ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Milano 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 United ogra Real w dwumeczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Real po stałych fragmentach straci kilka goli. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Milan znowu padnie ofiarą sędziego, grając bezwzględne catenaccio i strzelając gola po jednej okazji w meczu ['] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ARSEnal 1:2 Bajern Bajern 4:1 ARSEnal Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Coś bym powiedział, ale fakt jest taki, że niespodzianki się zdarzają. United oczywiście gra dużo gorzej w piłkę od Realu, ale Chelsea też grała dużo gorzej od swoich rywali i jej to nie przeszkodziło wygrać. Samo United w tym sezonie, zarówno w LM jak i w lidze, podejrzanie często gra słabiutko i wygrywa. Rywali mocnych nie miało, ale nawyk to nawyk... Ogólnie ciekawe pary, trudno przewidywalne i zapowiadające niezły poziom. Valencia wydaje się skazana w starciu z PSG, ale obie ekipy przecież mają takie wahania, nie da się wygłaszać sądów co będzie w lutym i marcu... Celtic na pewno jest outsiderem, ale był też nim w grupie z Benficą. Mimo wszystko Juve jest tak blisko bycia pewniakiem, jak ktokolwiek. Potem jednak Bayern, bo Arsenal poza marką naprawdę nie ma w tym sezonie nic, by w niego wierzyć. Mecze Barcelony z Milanem mogą być ciekawsze, niż sądzicie, bo ACM ostatnio znacząco poprawia swoją formę. Schalke ostatnio gra słabiutko, a może oddać paru zawodników w styczniu, więc tutaj bym nie szalał ze stawianiem kasy na nich jeszcze. Hitem fazy jest oczywiście starcie Borussii z Szachtarem, czyli być może dwóch najbardziej ofensywnie i bezkompromisowo grających drużyn w fazie grupowej. Również na najwyższym poziomie, ponieważ Szachtar obok Realu wydaje się zdecydowanie najsilniejszą ekipą z drugiego miejsca. Pytanie, czy w styczniu nie dojdzie do sprzedaży paru zawodników, o czym angielskie media przebąkują. W końcu sportowa ambicja objawia się porzuceniem walki o LM i pójściem do Chelsea, by walczyć o bardziej prestiżowy Puchar Ligi Angielskiej Wspólnoty. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Ciekawe pary - ja się najbardziej jaram na: Real Madryt - Manchester United FC Porto - Malaga Szachtar Donieck - Borussia Dortmund Pierwsza para, to wiadomo, wszystko już o tym chyba zostało powiedziane, druga to pojedynek bardzo ciekawych ekip, z tych "nie gigantów", może być sporo dobrej piłki, no a trzecia para to mecz między dwoma rewelacjami swoich grup (już nie patrząc na to, że w BvB są "nasi", ale obie drużyny grały naprawdę ładnie i skutecznie) Z pozostałych - łatwych zwycięstw spodziewam się w : Celtic Glasgow - Juventus Turyn (2) Arsenal Londyn - Bayern Monachium (2) FC Barcelona - AC Milan (1) Schalke - Galatsaray Stambuł (1) Z kolei o Valencia - Paris Saint Germain trudno powiedzieć - lubię Ibrę, więc lepiej, żeby PSG awansowało, ale ta para jest wyrównana, trudno wskazać faworyta. Jak Soldado poszaleje, to może czasem roznieść francuską ekipę. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Linek Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Real gg wp bb. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czekałem i czekałem aż w końcu się doczekałem. Najlepsza para ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Gdzieś znalazłem dosyć znaczącą informację. Otóż podobno 2 lub 3 marca Real gra z Barceloną w Gran Derby, a 5 marca rewanż z United. Z mojej perspektywy fajny terminarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Real przegrał już ligę także nie licz na to, że Jose popełni ten sam błąd co w poprzednim sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi