qvstra 3 210 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mam nadzieje, ze ci 'profesjonalni komentatorzy' i eksperci z nki zostana zwolnieni po sezonie, bo tego sie nie da sluchac. Szczegolnie para, ktora komentowala bvb - malaga - tylko troche lepiej komentuja niz ci z tvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 niezle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ogladajcie bramki Galaty. Co jedna to ladniejsza, a to pietka Drogby miazdzy jajca.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Ogladajcie bramki Galaty. Co jedna to ladniejsza, a to pietka Drogby miazdzy jajca.. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No jeden typ na obrazku na spalonym, gdzie tu sensacja? Barce lepiej przepychali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Real się wyluzował i myślał, że na stojąco wygra ten mecz, a tu du.pa. Kebaby spięły dup.ska i postraszyły Real, który po tych 3 ciosach w końcu się obudził i w 10 strzelił jeszcze jedną bramkę, która ostatecznie uciszyło "piekło" w Stambule. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Szkoda ze sedziowanie w pierwszym meczu bylo na poziomie okregowki bo bol dupy kibicow Realu byl by zabawny Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ukyo widzę nadal ból dupki za czerwoną kartkę dla Naniego. Tak mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Weszło jak zawsze konkretnie http://www.weszlo.com/news/14450-Ryczel_moze_popros_o_niemieckie_obywatelstwo Jeśli ktoś nie wiedział, to dzisiaj wygraliśmy. Bramki dla hiszpańskiego zespołu Malagi były smutnymi epizodami w tym jakże radosnym meczu. A kiedy strzelali Niemcy - cóż to była za radość! Cóż za euforia! Sergiusz Ryczel zabawił się w argentyńskiego komentatora i krzyczał "goooool" przez jeszcze sto dwadzieścia osiem "o". Kto nie kibicował Borussii, ten zdrajca narodu. Pytanie tylko - którego? To jeszcze nie zostało do końca ustalone. "Mamy", "strzelamy", "cieszymy się" - oto słowa telewizyjnego sprawozdawcy. Przeoczyliśmy ten moment, kiedy w Polsce należy kibicować Niemcom. To się musiało stać jakoś niedawno. A może po prostu nie znaliśmy standardów komentarza z nSport i gdy dzisiaj nam wrzucono parę Ryczel - Chałaśkiewicz na Canal+, to poczuliśmy się lekko skołowani? Ustalmy fakty - Borussia to klub z Dortmundu. Dortmund leży w Niemczech. Niemcy… No, nie ma co się cofać do historii XX wieku. Niemcy to Niemcy. W każdym razie w Polsce NIE MA OBOWIĄZKU kibicowania drużynom z Zagłębia Ruhry. Dzisiaj nie grała Wisła, Legia, Lech czy Widzew. Grała Borussia - czyli inaczej Prusy. Kto chce, może za nich ściskać kciuki - to oczywiste. Ale kto nie chce, nie musi. Tymczasem telewizja zaserwowała nam dzisiaj takie przedstawienie, że przez moment poczuliśmy się jak mieszkańcy Kampstrasse w Dortmundzie. Dla Ryczela to chyba już pora albo na tabletki, albo na wystąpienie o niemiecki paszport. Kto chce, niech sobie kupi koszulkę BVB. Kto chce, niech wskakuje na tapczan po każdym golu. Jednak nieśmiało przypominamy: to jest klub niemiecki. Ktoś lubi - w porządku. Ale ktoś inny może lubić kluby z Rosji, Włoch, Hiszpanii, Szwajcarii czy Kazachstanu. I będzie to tak samo (nie)normalne. Pan, panie Ryczel, jest komentatorem. Wypadałoby się chociaż otrzeć o bezstronność. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Reporter: "Barcelona or PSG tomorrow?" Mourinho: "I have some friends in Paris. I don't have any in Barcelona." pociśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ukyo widzę nadal ból dupki za czerwoną kartkę dla Naniego. Tak mi przykro Rozpedz sie i uderz glowa w sciane Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Reporter: "Barcelona or PSG tomorrow?" Mourinho: "I have some friends in Paris. I don't have any in Barcelona." pociśnięte Wydaje mi sie, ze nikt z barcelony nie podniesie sie po tak wyrafinowanym pocisku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) weszlo napisalo sama prawde. to co wczoraj robili ryczel i chalaskiewicz to byl zart. w bundeslidze wiadomo nie kibicuje bvb, ale w europie juz tak. niestety polskie media skutecznie probuja mi to wybic z glowy. najpierw to "gooooooooooooooooooooooooooooooooooo... ooooooo.... ooooooool" po bramce lewego, potem te darcie mordy, ze musimy ruszyc do ataku, po bramce na 3:2 "taaaaak udalo sie" i cala reszta. ryczel jest zenujacy po prostu, nawet szpakowski takich akcji nie robi. dodatkowo zachwycanie sie absolutnie kazda akcja piszczka, lewego i kuby. piszczek robi wrzutke, pilka leci za daleko i od razu ryczel wyjezdza "nie zrozumial intencji piszczka", albo "szkoda, ze znowu zabraklo tam graczy dortmundu". a co do meczu to wiadomo, emocje zaje.biste. ludzie ktory wyszli po drugiej bramce dla malagi musieli sie zaje.biscie zdziwic xD dzisiaj bajern na lajcie przechodzi wlochow, unika bvb w polfinalach i mamy upragniony niemiecki final. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 pierwszy raz oglądałem mecz na n sport, dobrze że zlikwidowali tę telewizję bo to jest dramat - "zdejmij tego chłopa z boiska" - "ludzie którzy wyszli ze stadionu wcześniej to najwięksi idioci na świecie" no (pipi). ale końcówka zacna, wynik ładny, szkoda że kebaby jeszcze jakiejś bramki na 4-1 nie strzeliły bo tam byłoby gorąco dopiero No telewizje zlikwidowali, ale obawiam się, że redakcja N sport będzie w nc+ odpowiedzalnia wlasnie za Lige Mistrzów :E Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 dzisiaj bajern na lajcie przechodzi wlochow, unika bvb w polfinalach i mamy upragniony niemiecki final. to byłoby smieszne. Pierwszy raz od nie wiem kiedy final CL skonczyłby sie dwu cyfrowym wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No jeden typ na obrazku na spalonym, gdzie tu sensacja? Barce lepiej przepychali no ja widze 4 graczy na spalonym. moim zdaniem konkretny walek, ale nie podnosze glosu bo awans bvb mnie cieszy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 dzisiaj bajern na lajcie przechodzi wlochow, unika bvb w polfinalach i mamy upragniony niemiecki final. to byłoby smieszne. Pierwszy raz od nie wiem kiedy final CL skonczyłby sie dwu cyfrowym wynikiem Daj jakieś szanse Bayernowi. Meczu nie oglądałem, więc na szczęście ominął mnie ten komentarz ale podoba sytuacja ze stronniczym komentarzem była w finale ligi mistrzów gdy Liverpool z Dudkiem podejmował Milan. Szpaku też tam nie starał się ukryć swoich sympatii. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tylko, że Dudek wyprawiał wtedy cuda w bramce to się nie ma co Szpakowi dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Smoleńsk kuuuuuuurwa!!! BVB w dwumeczu bardziej zasługiwalo na awans,Goetze to partacz i nie moge słuchać jak go ktos do Messiego porównuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Messi bedzie dzisiaj gral? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Szkoda mi Malagi, tak niewiele brakło żebym mógł być ekspertem nr 1. Borussia awansowała zasłużenie. Messi brał udział w treningu, ale decyzja co do jego wstawienia do składu ma zapaść tuż przed meczem. Lekarze dają mu 50% na to, że występ nie odnowi kontuzji. Może wejść w razie czego z ławki Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Malaga złożyła oficjalny protest do UEFA na strzeloną bramkę przez Borusię , ale skargi na niesłusznie uznaną bramkę na 2:1 dla siebie to już nie złożyli Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Malaga zlozyla protest w UEFA!Wedlug mnie moga sobie skladac, ale jest on bezpodstawny! Sedziowie mylili sie w obie strony:- gol nr 2 dla Malagi - ewidentny spalony. -gol nr dla dla Borussii rowniez nie powinien byc uznany- byly nawet dwa spalone w jednej akcji (pierwszy przy dosrodkowaniu Lewandwoskiego, a drugi tuz przed wpakowaniem pilki do bramki.- powinna byc czerwona kartka dla pilkarza Borussii za lapanie za glowe rywala - powinna byc czerwona kartka dla gracza Malagi za "wejscie smoka" rodem z filmu karate na srodku boiska. Choc sam zrobil sobie krzywde, to wedlug przepisow powinna byc kara nawet wtedy, kiedy rywalowi nic sie nie stalo. Sam zamiar byl koszmarny...PS. Zeby nie bylo - nie jestem fanem Borusii ani Malagi i mam nadzieje, ze w polfinale Dortmund odpadnie... chyba, ze beda grac z Barcelona (jesli ta awansuje), to wtedy bede 3mal kciuki za Polakow z BVB Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Drugi gol Malagi to spalony, ale nawet gdyby Eliseu tej piłki nie dotknął to ona wpadłaby na luzie do siatki po strzale Baptisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Drugi gol Malagi to spalony, ale nawet gdyby Eliseu tej piłki nie dotknął to ona wpadłaby na luzie do siatki po strzale Baptisty. Po pierwsze - gwarancji, ze pilka wpadlaby do siatki nie ma zadnej. Po drugie nie zmienia to faktu, ze byl spalony. Po trzecie - ten mecz to juz historia... Ja na miejscu malagi tez bym zlozyl protest dla zasady, ale i tak nic nie ugraja. Dlaczego? Bo nikt nigdy nic nie ugral w ten sposob, a tym bardziej, ze nie byl to jakis mega walek. Byly zdecydowanie wieksze w historii futbolu i to tego wspolczesnego - przypomne mecze Barcy z Chelsea, czy tez gol dla Anglii w meczu z Niemcami na MŚ, ktory widzieli wszyscy za wyjatkiem sedziow Taka jest FIFA i UEFA... kontrola nad wynikami musi byc Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez BasteKSG Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi