wronerro 257 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak Real trafi na Bayern/Borussie to maja walec i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 I tak liga angielska jest najlepsza. Tak najlepsza że w półfinale nie ma ani jednego klubu z PL Liczę na finał Barca-Bayern barca nie wejdzie do finalu nie wazne na kogo trafi wybacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) szkoda ze nie dopisales. "daje sobie reke uciac"....... bo bys stracil reke Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Niewidoczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Bayern-Barca i Borussia-Real Najbardziej chyba zadowoleni sa w Madrycie. Moj typ na final to Bayern-Real... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Losowanie dla Realu piękne: BVB i rewanż u siebie. Jak nie zepsuje Real pierwszego meczu to gra w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 o ku.rwa ale beda mecze dwoch fcb ;] wiadomo, bedzie ciezko. barcelona gra slabo na wyjazdach, ale genialnie u siebie. z kolei bajern na wyjazdach gra praktycznie bezblednie. licze, ze bedzie jak z interem i chelsea, bajern przejdzie dalej i zgodnie z tradycja, ze ten kto wygrywa z barcelona w 1/2 ten wygrywa puchar, ogra borussie w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czyżby Niemiecki finał, o którym mówiliśmy przed sezonem LM miał stać się faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie napalaj się tak na niemiecki finał. W zeszłym roku Barca miała zagrać z Realem i nikt nie dawał szans dwóm pozostałym drużynom, a wyszło jak wyszło. Real jak trzeba to zepnie poślady, to samo Barcelona. Nie zmienia to faktu, że mecze półfinałowe zapowiadają się wybornie, mogą przyćmić sam finał. Jaram się w opór. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Bayern jak dojdzie do finału to jak zawsze w(pipi). Po raz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 na necie sraja ogniem, że losowanie ustawione aby nie było bratobójczych pojedynków teraz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Będzie el clasico. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn, ale jaram się półfinałami strasznie. Najbardziej chciałbym zobaczyć zwycięstwo Realu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 no półfinały świetne, po cichu liczyłem na derby oby krajów ale jeśli już miały być mieszane półfinały to ten układ jest najlepszy. Jaki finał? tutaj na prawdę boję się cokolwiek obstawić.... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jedno co jest pewne to, że FCB zagra w finale. Real musi się zrewanżować za słabe mecze w grupie z Borussią, a jeśli Bayern awansuje do finału to jeżeli będziemy opierać się na przysłowiu do trzech razy sztuka to powinni wygrać tę edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Myślę, że sprawiedliwe losowanie. Po dwie równe sobie drużyny, w których każda może wygrać z drugim. Hitem jest oczywiście bawarski walec kontra chłopaki Messiego (prawie jak Nankatsu vs. Meiwa). Tak czy owak, choć kibicuję FCB z całego serca, to jednak lekko bardziej faworytów upatruję póki co w Bayernie. Barca musiałaby się obudzić i wejść w rytm, a Bayern musiałby "osiąść" na boisku, a obie te rzeczy wydają się w tej chwili bardzo mało realne. Borrusia gra z Realem, i ciekaw jestem jak Klopp ustawi obronę by stłamsić nieco Ronaldo, oraz okazjonalnie Benzemę. Nie przekreślam Borussi, nie zdziwię się jak Lewandowski wpakuje tej obronie jakiegoś gola, bo Lewy to typ który ostro karze za błędy obrońców, a ci z Madrytu lubią je popełniać... Czyli niemiecki finał? Hm, bardzo chciałbym i nie chciałbym. Bo Borussia mogłaby się potężnie odkuć Bayernowi, co zostawiłoby ślad po Kloppie na lata i wryłoby się niczym pług w dumę Bawarczyków. Z drugiej strony jeśli to miałoby się skończyć jak spotkanie ligowe i Bayern znowu obiłby Dortmund, to mielibyśmy nudny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 wazne, ze wciaz jest szansa na niemiecki final. jesli chodzi o mecz bajernu z barcelona to spodziewam sie raczej wyrownanej pilki. barcelona nie jest juz tak dobra jak 2-4 lata temu. wiadomo, messi wciaz gra jak nadczlowiek, ale cala reszta to juz nie to samo. wydaje mi sie, ze jak ich ograc to wlasnie teraz jest na to najlepszy moment. milan ich ladnie ogral u siebie, potem wprawdzie sie zes,ral na camp nou, ale licze, ze bajern tak nie zrobi. no i na chwile obecna bajern gra lepiej na wyjazdach wiec licze na 2:0 w monachium i remis 1:1 na wyjezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawlo 86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Z drugiej strony jeśli to miałoby się skończyć jak spotkanie ligowe i Bayern znowu obiłby Dortmund, to mielibyśmy nudny finał. Mocno czuję, że tak właśnie by było. Bayern jednak jest doświadczony i wydaje mi się, że lepiej znieśliby presję finału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Kurde, dwie drużyny, które lubię będą się biły w półfinale. No dobra, po prostu któraś z nich wygra LM i tyle, ale mam nadzieję, że nie doświadczymy w finale kolejnego Gran Derbi bo już mi się znudziły przepychanki Real-Barca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Szkoda trochę, bo Niemcy zasłużyli na przynajmniej jednego reprezentanta w finale :-( A tak na serio, to czekałem na ten pojedynek od dwóch lat i sprawdzenie tej bawarskiej maszyny. Barca na tą chwilę nie jest zespołem, który daje gwarancję rozegrania dobrego dwumeczu, ale zostało trochę czasu, żeby poprawić ten stan. Liczę, że Iniesta i Xavi się w końcu obudzą, bo sam Messi może wygrać ledwo, ledwo. Real trafił na Borussie, zapowiada się ciekawy rewanż i pojedynek dwóch najbardziej uzdolnionych trenerów. Mou raczej nie powinien dopuścić do powtórki z fazy grupowej, ale Klop chce być nowym Mou i to on na tę chwilę prowadzi. Na korzyść obu ekip z Niemiec przemawia równiejsza forma na przestrzeni całego sezonu, Hiszpanie grają w kratkę i swoją pozycje zawdzięczają głównie dwóm cyborgom, chociaż to Real ma większe pole manewru i swojej taktyki nie opiera tylko na formie jednego piłkarza. Finał Real- Barca. Liczę na to, chociaż poziom widowiska w przypadku wyrównanej formy obu stron byłby tragiczny. W dwumeczu Mou mógłby kombinować, ale jeden mecz to GD z ostatnich lat do potęgi Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobrze rozstawione pary .Osobiście liczę na finał Bayern-Real no i w finale na wygraną Realu wtedy będe bardzo szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. butch.stein 251 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) ...Lewy to typ który ostro karze za błędy obrońców... U`ve made my day Mendrek Edit. Żeby nie było off`a. Myślę, że wszystko dąży do el classico. W finale CR7 strzela hattricka a Messi skręca sobie kark po nieudanej próbie przewrotki w pierwszej minucie meczu. Tego sobie i wam gorąco i serdecznie życzę. Pozdrawiam Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez butch.stein 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 kocham jak pięknie uefa ustawia te losowania Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pary ewidentnie źle rozstawione. Bayern i Barca to bez wątpienia dwaj główni faworyci, co udowadnia rzut oka na ligowe tabele. Cieszyć mogą się chyba głównie kibice Borussii - jest ogólnie raczej słabsza od Bayernu, więc w jednym meczu ma większe szanse go pokonać, niż by miała w dwumeczu. Real Madryt ciągle czeka na prestiżowe zwycięstwo na miarę swoich ambicji. Z United się męczyli, byli gorsi od United. Rozwalili Ajax i Galata, ale to nie zespół aż tak wysokiej klasy. Barcę pokonali, jednak nie były to mecze o pełnej stawce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No jak rewanżowe spotkanie z Barceloną w pucharze króla nie było o pełną stawkę to nie wiem o co. Chyba, że chodzi Ci o ewentualny mecz finałowy czy to z Bayernem czy z Barceloną. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No Puchar Hiszpanii to nie są główne rozgrywki. Starcia z Barcą są prestiżowe i na bardzo wysokim poziomie, ale nie odniosłem wrażenia, by Barca grała na 100% czy jakiekolwiek okolice swojego typowego poziomu. Oczywiście można w ten sposób wygrać wszystko, ale jednak wydaje mi się, że Dortmund to dla nich najważniejszy w sensie sportowym sprawdzian tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi