Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest to znany od dawna fakt, że edytuję posty nie po to, żeby dopisać myśl, która mi zaraz przyszła do głowy, tylko żeby w jakiś sposób czynić zło. Najlepsze było, jak dostałem za to na tydzień czy dwa bana, a pytając moderację o konkretny przykład, powiedzieli, żebym siedział cicho. Na szczęście w kąciku sportowym moderacja chyba od dawna nie funkcjonuje, więc mogę nadal działać haniebnie.

Real bez wątpienia jest lepszy niż w październiku, bez dwóch zdań. Spodziewam się, że zagra najlepszy mecz w sezonie - oczywiście względnie do potrzeb, bo zatrzymywanie Borussii to zupełnie co inny typ zadania, niż Barcelony. Ale Dortmund też jest wyraźnie lepszy, niż na jesieni. Wiadomo, że nikt nie oczekuje teraz takich meczów jak wtedy, gdy poziom gry był wysoki, ale jednak gole dla obu ekip padały głównie po błędach obrony, zwłaszcza Weidenfeller ma jakąś dziwną tendecję do nieogarniania życia w ważnych starciach LM.

Goetze musi zagrać, jest za dobry. Spodziewam się, że zagra też Grosskreutz, tradycyjnie wzywany, gdy rywal ma mocne zagrożenia na flankach, a Kuba zasiądzie na ławce. W świetle ostatnich doniesień, to może być ostatnia szansa Dortmundu na sukces, bo możliwe, że odejdzie więcej zawodników. Jak to wpłynie na motywację? Może nie będzie z nimi tak źle. Zobaczymy.

Opublikowano

Klopp mnie nie posłuchał i Dortmund jednak z Kubą, w środku Gundogan i Bender, zobaczymy jak wypadną. Real z Ozilem na prawej i Modriciem w środku, Di Maria jednak nie wrócił, ale jak dla mnie taki skład jest jednak lepszy.

Opublikowano (edytowane)

Podobno podwójny kamszot. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Dokładnie to samo pomyślałem, że tym zagraniem zapewnił sobie transfer do FCB. Trochę to smutne c'nie :(

Opublikowano

Borussia jednak nie to co bayern - potrafią stracić koncentrację, mynsien na sekunde z barca chyba nawet nie bylo rozkojarzone, a tu jedna pyskowka sergio do sedziego, coentrao wydarl sie na kogos i nagle je.b ronaldo juz kopie do pustej bramki :)