Opublikowano 31 lipca 201311 l (pipi)a, to dobry typ. Albo... Słaba liga? Raczej to drugie. Czekamy na eurowpie.rdol, czy jednak Legia ma jakąś szansę? Bo ja chciałbym by wygrali, mimo, że nie przepadam za Legią, to jednak w Europie kibicuję każdej polskiej drużynie.
Opublikowano 31 lipca 201311 l legia chyba robi zasłonę dymną przed następną rundą ;/ kto im powie, że w tej rundzie trzeba wygrać by przejść dalej? Chyba, że liczą na europa league i mecz o grupę z jakimiś zerami typu niu sejnts.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Legia szans nie miała i niema. To Norwegowie byli faworytem tego dwumeczu i jak narazie wszystko idzie tak jak należało się spodziewać. Dziwi tylko rażąca nieskuteczność Molde. Ale tak to jest jak Legia nakupiła szrotu z całej ekstraku*y i udaje że ma silną drużynę. Nie, niema, co sezon ma gorszą. Tego szrotu nie uda się nawet po sezonie oddać za drobne do Rosji
Opublikowano 31 lipca 201311 l Wynik do przerwy nie pozostawia złudzeń . Wyżej notowana liga norweska to jednak gra w piłkę w dodatku przyjemna dla oka co w naszej ekstraklasie raczej niespotykane . Mimo wszystko trzymam kciuki .
Opublikowano 31 lipca 201311 l jakby wykorzystali 20% swoich szans to byloby juz po sprawie...a tak dalej wynik dajacy jakas nadzieje....ale roznica w poziomie....matko jedyna...niesamowita...cale szczescie ze legia nie odkrywa kart przed rewanzem
Opublikowano 31 lipca 201311 l Z dupy ta czerwona kartka troche piękny mecz Edytowane 31 lipca 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 31 lipca 201311 l sędzia drukował jak mógł, ale Norwegowie na własne życzenie pozostawili złudzenia Polskim kibicom. Może to dlatego że wśród minimalnego bezrobocia w ich kraju, większość to Polacy i zrobiło im się ich poprostu żal
Opublikowano 31 lipca 201311 l legia chyba robi zasłonę dymną przed następną rundą ;/ kto im powie, że w tej rundzie trzeba wygrać by przejść dalej? Chyba, że liczą na europa league i mecz o grupę z jakimiś zerami typu niu sejnts. Legia raczej nie byłaby tam rozstawiona (trudno mi powiedzieć, na oko 50-50) i raczej trafiła na jakiś Tottenham, Fiorentinę czy Besiktas. To jest to łatwe starcie. Wynik do przerwy nie pozostawia złudzeń . Wyżej notowana liga norweska to jednak gra w piłkę w dodatku przyjemna dla oka co w naszej ekstraklasie raczej niespotykane . Mimo wszystko trzymam kciuki . Liga norweska od kilku lat jest notowana niżej. W tym sezonie może trochę nadrobi.
Opublikowano 31 lipca 201311 l to że jest notowana niżej, nie znaczy, że jest gorsza. Widać gołym okiem, że jest o wiele lepsza
Opublikowano 31 lipca 201311 l Gołym okiem widać ten jeden mecz. Jak na razie inne ich ekipy odpadły z St. Johnstone i Aktobe (trzeci klub kazachstanu), nasza z Karabachem, zobaczymy co dalej. Nie zaprzeczam tutaj, jak wypadły Molde i Legia. Edytowane 31 lipca 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 31 lipca 201311 l Śmiało można stwierdzić, że zasłona dymna na 4 runde została odpalona razem z racami przed meczem, fart + sędzia + nieudolnośc Molde i pewnie będzie awans po jakimś 2:1 u siebie. W styczniu Widzew w sparingu rozjechał to Molde na luzie 3:1
Opublikowano 31 lipca 201311 l Fartowne 1-1 z niby "słabym" Molde ze "słabej ligi norweskiej". A rok temu z tej samej ligi Rosenborg pozbawił Legie fazy grupowej w Lidze Europy. Będzie bardzo ciężko w rewanżu i nawet atut w postaci własnego boiska nie ma tu znaczenia, jak Norwegowie pierwsi strzelą to będzie pozamiatane. I niech Urban coś zrobi ze środkiem pola bo Vrdoljak i Furman to kalectwo, przechodziło tą strefą prawie wszystko, nie licząc ich beznadziejnych podań przez większość meczu albo do tyłu albo do przeciwnika.
Opublikowano 31 lipca 201311 l A co się dzieje z Rosenborgiem? Świetnie sobie radził w LM i praktycznie regularnie tam występował.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Teraz tylko czekac na Maidena i wpis o tym jak to Legia grala cudownie. I ze jak odpadna to Europa League i tak bedzie osom
Opublikowano 31 lipca 201311 l W tym sezonie chyba się odbudował, 1 miejsce po 17 kolejkach, za to Molde jest beznadziejne i ma punkt przewagi nad strefą spadkową (system wiosna jesień przypominam). Lepiej niech nad środkiem obrony pomyśli, Jodłowiec grał tragicznie beznadziejne, a Dossa miał kilka kompromitujących zagrań, no ale on przecież dobry jest z Cypru przyszedł za kupę hajsu to grać musi ;] A Helio Pinto to złamal nogę czy coś ? Po tragicznej połowie w Walii słuch po nim na boisku zaginąl.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Przyznam się szczerze, że:1. Na tle Norwegów, Legia w pierwszej połowie wypadła katasfrofalnie.2. Do dziś, byłem święcie przeświadczony, że Barg_G i _Lucas_ to jedna osoba/użytkownik (identyczny, równie niski poziom, do tego stopnia, że do tej pory, nie rozróżniałem ich wpisów). Bez jaj - boty. 3. W drugiej połowie, jak już z Norwegów zeszło ciśnienie (tudzież jak się wybiegali po pełnej petardzie), to Legia dominowała.4. Cieszę się, że mecze najlepszego polskiego klubu wzbudzają tak olbrzymie zainteresowanie na forum fanów PS3/4 i xboxika. 5. Szare wino może być klawe. A na koniec cytacik: Ole Gunnar Solskjćr (trener Molde FK): Ten wynik jest rozczarowujący. Nie jestem zadowolony z przebiegu spotkania, ale pierwsza połowa była najlepsza w wykonaniu moich piłkarzy odkąd jestem trenerem Molde. Druga żółta kartka była bardzo niesprawiedliwa i nie rozumiem tej decyzji. Za takie zagrania nie wysyła się piłkarza do szatniJeśli będziemy prezentować się tak jak w pierwszej połowie, to w rewanżu wszystko może się zdarzyć PS: serdeczne uszanowanie dla jakiegoś noł-nejmowego pokemomena z forum gierkowego który wróżył odpadnięcie najlepszego polskiego klubu z jaką drużyną z Azji Środkowej. <3 Edytowane 31 lipca 201311 l przez Maiden
Opublikowano 31 lipca 201311 l No Rosenborg tak się odbudował, że aż w kwalifikacjach LE odpadł z niejakim St. Johnstone ;D
Opublikowano 31 lipca 201311 l trzeba przyznac, że dawno polska druzyna nie miala takiego farta w meczu, przewaznie jest na odwrot...jedna sytuacja legii zakonczona bramka z 4 metrowego spalonego, czerowana kartka dla norwegow za blad sedziego(nie bylo spalonego) , do tego chyba z 10 sweitnych niewykorzystanych sytuacji bramkowych...dramatycznie to wygladalo i po raz kolejny pokazuje nam to misjce polskich druzyn w szeregu ale mimo wszystko wynik daje szanse, ze jednak moze ta czwarta runda zawita na lazienkowska. Poziom jednak jaki legia w meczach LM prezentuje jest dramatyczny, do wyczynow Wisly Kasperczaka albo Lecha Bakero/Zielinskiego jeszcze baaaardzo daleko. Do tego gratulacje dla zarzadu za kolejne swietne zagraniczne transfery, do jednego wora z nacho novo czy blanco
Opublikowano 31 lipca 201311 l 16 metrowy spalony!!!111Ficuś: Ludziku, czytaj regulamin kącika. Nazwy klubów piszemy z WIELKIEJ litery. Czy może narysować Ci to niegramotniku? Oran: Co się dzieję z Twoim klubikiem "kibicu"? Słyszałem o jakiś ostrych testach Rumuńskich studentów & nauczycieli od WFu z Ostrowa. Walka o utrzymanie? Edytowane 31 lipca 201311 l przez Maiden
Opublikowano 31 lipca 201311 l Połowa wpisów humorystyczna a Maiden jak zwykle bulwers. Ale spoko ten gość raczyć nas będzie swoją obecnością tylko w przypadku wygranych i fuksiarskich remisów. Przyjdzie chwila słabości Legii to i Maiden zniknie z forum jak już nie raz miało to miejsce. Pozdrawiam. I nie musisz mi odpowiadać z pianą na ustach bo z góry wiem co napiszesz.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Ktoś pamięta co to był za fantastyczny zakup Legii, który strzelił w drugiej lidze więcej goli niż Lewandowski? Nie jestem sto procent pewien, ale wydaje mi się, że jednak Lewandowski zrobił większą karierę.
Opublikowano 31 lipca 201311 l haaa fuksiarski remis legii, z taką grą jaką pokazało Molde dzisiaj, bez problemu awansują dalej
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Legia generalnie paściarsko, wiadomo, ale pytanie nasuwa mi się takie: czy w najbliższych meczach kadry, jak nadchodzący z Danią, na naszej chyba najokropniejszej pozycji nadal będzie grać Wawrzyniak, jeśli w końcu wyszło na jaw, że nie jest nawet najlepszym lewym obrońcą w Legii? Jeśli we wtorek "Wawrzu" (ma taką ksywę? Nie wiem) dostanie powołanie, a Brzyski nie, to będzie smutno. Nie mówię że jest jakiś dobry... jest lepszy od Wawrzyniaka.