ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Legia generalnie paściarsko, wiadomo, ale pytanie nasuwa mi się takie: czy w najbliższych meczach kadry, jak nadchodzący z Danią, na naszej chyba najokropniejszej pozycji nadal będzie grać Wawrzyniak, jeśli w końcu wyszło na jaw, że nie jest nawet najlepszym lewym obrońcą w Legii? Jeśli we wtorek "Wawrzu" (ma taką ksywę? Nie wiem) dostanie powołanie, a Brzyski nie, to będzie smutno. Nie mówię że jest jakiś dobry... jest lepszy od Wawrzyniaka. w zasadzie niema to najmniejszego znaczenia, gdyż 1. eliminacje są już przegrane, 2. Fornalika dni są policzone Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Połowa wpisów humorystyczna a Maiden jak zwykle bulwers. Ale spoko ten gość raczyć nas będzie swoją obecnością tylko w przypadku wygranych i fuksiarskich remisów. Przyjdzie chwila słabości Legii to i Maiden zniknie z forum jak już nie raz miało to miejsce. Pozdrawiam. I nie musisz mi odpowiadać z pianą na ustach bo z góry wiem co napiszesz. Aż zacytuje swój własny post z drugiego konta ;] Napinka musi być, przecież o to tylko chodzi w kibicowaniu, a jak Ci się lukas coś nie podoba zawsze może Ci Maiden wytłumaczyć na ustawce w środku lasu Twoje błędy w rozumowaniu. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Dobry wynik na wyjezdzie mimo bardzo slabej gry. Ale jak nie idzie to trzeba modlic sie o szczescie i takowe Legia miała. Moze uda sie awansowac i zaczna grac lepiej, a potem cud i upragniona liga mistrzow Ja tam kibicuje kazdej Polskiej druzynie w pucharach. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 @maiden - wole kibicować Śląskowi bo chociaż na mecz mogę iść. Legia generalnie paściarsko, wiadomo, ale pytanie nasuwa mi się takie: czy w najbliższych meczach kadry, jak nadchodzący z Danią, na naszej chyba najokropniejszej pozycji nadal będzie grać Wawrzyniak, jeśli w końcu wyszło na jaw, że nie jest nawet najlepszym lewym obrońcą w Legii? Jeśli we wtorek "Wawrzu" (ma taką ksywę? Nie wiem) dostanie powołanie, a Brzyski nie, to będzie smutno. Nie mówię że jest jakiś dobry... jest lepszy od Wawrzyniaka. Wawrzyniak ma ksywę "cienki". Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Wywalony piłkarz stwierdził, że pytał się, czy był spalony, a sędzia usłyszal, żeby się od(pipi)il. No cóż, przyznajmy, że Legia miała fuksa. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 jedni twierdzą, że mówił "FUCK OFF", drudzy, ze "OFF SIDE?!" nie będę na jutubie z tym szukał filmików i czytał z ruchu warg, ale wydaje mi się, że sędzia raczej bez powodu by go nie wy.pi.erdolił tak zupełnie. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 (edytowane) Łudogorec pokonał Partizan, a Maribor Apoel, w ten sposób podtrzymując szanse, żeby Legia w wypadku awansu do kolejnej rundy była rozstawiona (i grała z totalnymi cieniasami). Potrzebowałaby jednak dwóch korzystnych wyników jutro spośród trzech meczów (odrobienia 4-0 przez rywali Pilzna nie zakładam). Gdyby nie było niespodzianek, byłaby nierozstawiona i trafiła na kogoś z grupy: Basel, Steaua, Celtic, Viktoria Pilzno i Dynamo Zagrzeb. Gdyby awansowała. Hi hi. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Mimo tego, co napisałem powyżej, w Warszawie wszyscy mówią o "meczu sezonu", najważniejszym jego spotkaniu. Miło widzieć, że ekipa dominująca w polskiej lidze nawet nie udaje, że myśli o faktycznym awansie do Ligi Mistrzów. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 jaka ta LEgia jest marna. W 11 vs 10 i nie idzie im... No (pipi)a mać, naprawdę? Z MOLDE, które się W OGÓLE już nie broni. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Piach na Legii niesłychany ale awans jest hehe Mamy drużynę w Lidze Europy . To była mordercza walka jak powiedział komentator Potwierdzam , dla mnie to była mordęga . Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Gdyby nie było niespodzianek, byłaby nierozstawiona i trafiła na kogoś z grupy: Basel, Steaua, Celtic, Viktoria Pilzno i Dynamo Zagrzeb. Dokładnie tacy. Ogólnie słabo widzę szanse tej ekipy z którymkolwiek z tych rywali. Ciekawiej w grupie niemistrzowskiej, gdzie na kogoś silnego (Arsenal, Lyon, Milan, Schalke, Zenit) trafią m.in. Real Sociedad, PSV Eindhoven i Fenerbahce. Widzę, że pewne już jest, iż Dortmund trafi do trzeciego koszyka, więc możemy mieć kolejną grupę śmierci, typu Barca, PSG, Dortmund i np. Napoli. Oby nie. Edytowane 7 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Jak zacznie ojamaa (JAK) i Pinto grać, to może coś ta Legia ugra, więc szansa dzięki temu, że liga nasza już leci jest na to, że oni zgrają się z resztą drużyny i w europie powalczą (bo w polskiej lidze to temu pinto całem na bank się nie będzie chciało ;p). Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Bida z nędzą, w następnej rundzie z taką grą będzie adios ligo mistrzów. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 no czasem tak bywa, że słabsza drużyna w dwumeczu jednak awansuje, tym razem padło na nasz klub, tylko jak tu się cieszyć, skoro gra była tak bliska dna. Lepsze mecze widywałem na boiskach okręgowych, a większe zaangażowanie w grę widywałem przy grze o skrzynke piwa. 4 runda to już jednak za wysokie progi na mistrza polski. Niema tam dla nas rywala do ogrania. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Zaraz przyjdzie maiden i napiszę, że gra była ok, bo grali na 0:0 - i ugrali, spelnili założenia taktyczne i kosecki ładnie się potykał o swoje nogi ALE JEDNAK SIĘ NIE WYWRACAŁ dzięki czemu zaskoczył siebie i obrońców przeciwnika wychodząc na pozycję z piłką przy nodze i kompletnie nie wiedząc co z nią robić podawał albo do rywala albo do tyłu. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Bo to cały czas jest zasłona dymna przed poważnymi przeciwnikami Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 W pełni kontrolowany mecz do 93 minuty, kilka niegroźnych strzałów Molde, samemu nie było sensu atakować, bo jeszcze przy 1:1 byłaby dogrywka i dodatkowe 30 minut w tym upale - przypominam ! W taka pogode nie da sie grać w piłkę © Ćwielong, więc nie ma co dzielić skóry na Legii, bo jak już forma przyjdzie za 2 tygodnie to nie będzie co zbierać ! Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Przyszedł na forumek konsolomaniaczków MAIDEN i napisał prawdę: 1. Serdecznie pozdrowienia dla balaska który 4 miesiące temu na forumku dla fanów plejstejszyn wieszczył odpadnięcie Legii w przedbiegach z "Azjatami ze wschodu". 2. Legia jest w Lidze grupowej Ligi Europy nie bez szans na Ligę mistrzów. Dlaczego?3. Ano dlatego, że ten dwumecz był (dużo) lepszą kalką od dwumeczu z Gazientpsporem [sezon 2011-12]. Co było po boju z Turkami, każdy pamięta. Legia strasznie spina poślady w eliminacjach rozgrywek europejskich. Każdy obiektywny obserwator to potwierdzi. Jestem przekonany, że doświadczenie w europejskich pucharach przyniesie Legii dużo dobrego. Casus BVB jest tego najlepszym przykładem. Dwa lata temu kupka w LM. Cztery miesiące temu finał rych rozgrywek. Dobranoc konsolomaniaczki! PS: Niecierpliwie czekam na jutrzejszy performans drużyny rozgrywającej swe meczy w Poznaniu Edytowane 8 sierpnia 2013 przez Maiden 4 Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Legia to chyba taki polski odpowiednik Realu Madryt. Cieszą się, że "wygrali" mecz sezonu, bo to daje 8 meczów opłacanych przez UEFA i 4 dodatkowe zestawy zakupionych biletów, a więc zapewnia płynność finansową. Inna sprawa, że przy takim budżecie nie powinni trzęść portkami przed mistrzami Rumunii czy Czech, a tak jest ("Poziom tej drużyny jest dwa razy wyższy niż zespołów z Czech" - Lubos Adamec o Śląsku Wrocław), ale to detal, grunt że płynność. Mogą z tego nawet wyjść jakieś ciekawe mecze i może dalsze awanse, poczekajmy do losowania grup EL. Po obczajeniu dotychczasowych meczów, wydaje mi się, że Steaua i Celtic byłyby najbardziej w zasięgu Legii, teoretycznie. Edytowane 8 sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Czy Maiden napisal wlasnie, ze Legia w tym sezonie dojdzie do finału LM? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 czytająć tekst Maidena to nasze kluby powinny seryjnie wygrywać ligę mistrzów ponieważ zawsze grają kupę. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Opublikowano 8 sierpnia 2013 Czyli z opisu Maidena wynika, że to był b.dobry mecz Legii bo spieła poślady, pogratulować pokładów optymizmu Dlaczego? Bo była rozstawiona i tylko dzięki temu trafiła na takie Molde i udało się przejść dzięki bramce na wyjeździe ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi