Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz Seferović. Są szanse, że w całej Lidze Mistrzów nie padną takie bramki, jakich w tym meczu mamy dwie, ale nie przesądzajmy...

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak Legii się nie uda, a Kazachowie będą się cieszyć z GRY W LIDZE MISTRZÓW to chyba tym razem (po raz 17.) bardzo mocno się popłaczę.

Opublikowano

To fakt, słabsze drużyny powinny nadrabiać ambicją. Problem jednak w tym, że naszym jest na tyle dobrze, szczególnie w tzw. czołówce ligi, że nie zdzierają się w każdym jednym meczu, tak jak chociażby tacy Kazachowie, dla których to pierwsza i kto wie czy nie ostatnia szansa pokazać się szerszej publiczności w Europie.

Opublikowano (edytowane)

Kur.wa co ten Kuciak broni O_O

e: troche sie pospieszylem z tym postem, ale mimo wszystko jedyny grajacy z Legii

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Jaką konkretnie mentalność mają Kazachowie? Nie oglądałem ich nigdy i nie mam pojęcia.

taką samą jak wszystkie Karabachy które przechodziły Polskie drużyny, walczą jak mężczyźni, a nie stoją jak panienki i myślą, że skoro ktoś im powiedział, że mają talent to wygrają mecz z urzędu.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie jest źle, ale to co wyprawia Kucharczyk woła o pomstę do nieba. Czemu nie gra Henrik?!

Aha: Rumuńce rzucające czym popadnie w Furmana mnie ostro wściekają.  

Liczę też, że UEFA zamknie stadion tym zbieraczom kluczy i drobnych monet; w imię walki z rasizmem! od 45 min. dane mi jest oglądać wielki celtyk i konfederatkę.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

ciekaw jestem drugiej połowy, jak dotąd każdy mecz Legii na wyjezdzie w pucharach w tym roku wyglądał jako tako dopiero po przerwie, jakby w szatni dopiero ktoś im uświadomił co faceci mają w spodniach. 

Opublikowano

Arsenal gra bardzo dobrze. Fenerbacze nie istnieje u siebie. Chociaż pewnie Londyńczycy w swoim stylu i tak stracą jakąś bramkę w debilny sposób.

Opublikowano

ciekaw jestem drugiej połowy, jak dotąd każdy mecz Legii na wyjezdzie w pucharach w tym roku wyglądał jako tako dopiero po przerwie, jakby w szatni dopiero ktoś im uświadomił co faceci mają w spodniach. 

(pipi)a wykrakałem :/