Opublikowano 20 sierpnia 201311 l A teraz Seferović. Są szanse, że w całej Lidze Mistrzów nie padną takie bramki, jakich w tym meczu mamy dwie, ale nie przesądzajmy...
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Jak Legii się nie uda, a Kazachowie będą się cieszyć z GRY W LIDZE MISTRZÓW to chyba tym razem (po raz 17.) bardzo mocno się popłaczę.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l jakby nasi mieli na boisku taką mentalność jak Kazachowie, to też byśmy gdzieś kiedyś awansowali
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Jaką konkretnie mentalność mają Kazachowie? Nie oglądałem ich nigdy i nie mam pojęcia.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l To fakt, słabsze drużyny powinny nadrabiać ambicją. Problem jednak w tym, że naszym jest na tyle dobrze, szczególnie w tzw. czołówce ligi, że nie zdzierają się w każdym jednym meczu, tak jak chociażby tacy Kazachowie, dla których to pierwsza i kto wie czy nie ostatnia szansa pokazać się szerszej publiczności w Europie.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Celtic wczoraj nie istniał, Shakhter był po prostu lepszy i to 2-0 to nie przypadek.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l minuta ciszy przed meczem, kibice legii krzycza "legia warszawa". ja (pipi)ie co za buractwo
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Ja pier.dole,kto to jest Kucharczyk ? Dramat,piłki rozegrać nie potrafią póki co.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l przecież to dalej nie odkrywanie kart przed poważnymi rywalami w grupie LM
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Kur.wa co ten Kuciak broni O_O e: troche sie pospieszylem z tym postem, ale mimo wszystko jedyny grajacy z Legii Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l legioniści nawet w napadzie ni umieją zagrać dokładnej piłki po ziemii więc z czym do ludzi
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Jaką konkretnie mentalność mają Kazachowie? Nie oglądałem ich nigdy i nie mam pojęcia. taką samą jak wszystkie Karabachy które przechodziły Polskie drużyny, walczą jak mężczyźni, a nie stoją jak panienki i myślą, że skoro ktoś im powiedział, że mają talent to wygrają mecz z urzędu.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Nie jest źle, ale to co wyprawia Kucharczyk woła o pomstę do nieba. Czemu nie gra Henrik?!Aha: Rumuńce rzucające czym popadnie w Furmana mnie ostro wściekają. Liczę też, że UEFA zamknie stadion tym zbieraczom kluczy i drobnych monet; w imię walki z rasizmem! od 45 min. dane mi jest oglądać wielki celtyk i konfederatkę. Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez Maiden
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l ciekaw jestem drugiej połowy, jak dotąd każdy mecz Legii na wyjezdzie w pucharach w tym roku wyglądał jako tako dopiero po przerwie, jakby w szatni dopiero ktoś im uświadomił co faceci mają w spodniach.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Arsenal gra bardzo dobrze. Fenerbacze nie istnieje u siebie. Chociaż pewnie Londyńczycy w swoim stylu i tak stracą jakąś bramkę w debilny sposób.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l ciekaw jestem drugiej połowy, jak dotąd każdy mecz Legii na wyjezdzie w pucharach w tym roku wyglądał jako tako dopiero po przerwie, jakby w szatni dopiero ktoś im uświadomił co faceci mają w spodniach. (pipi)a wykrakałem
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l miałem kiedyś kolege w liceum, co tak strzelał z dystansu jak Kucharczyk, ale miał zwolnienie z WF. Zaczęła Legia zachowywać się jak mężczyźni na boisku i odrazu jest lepiej