Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda tych pierwszych 10 minut. Legia gra bardzo dobrze. Atakuje, fajnie się to ogląda. Liczę na szybko strzeloną bramkę (przez Legię) w 2 połowie.

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No szkoda tych pierwszych minut  :/,ale to norma zdaje się ,poźniej to było lepiej .Jak trzepną coś na początku to można na coś liczyć.

Opublikowano

Ciekawe co jest z nimi nie tak, że każdy mecz w eLM zaczynają katastrofalnie.

Opublikowano

szansa jeszcze jako taka jest. 20 minut do końca, trzeba w końcu tą bramę władować. jak w miarę szybko by coś trafili to pod koniec w nerwówce wszystko byłoby możliwe. ogólnie niezły mecz jest, z początku beka, ale teraz niezła walka o czempions lidż

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Dynamo Zagrzeb przegrywało w Wiedniu, ale potem strzeliło trzy bramki i obecnie dzięki bramkom na wyjeździe jest w Lidze Mistrzów. Poza nimi można założyć, że w LM zagrają Arsenal, Schalke, Basel i Steaua. Tak więc w zasadzie starzy znajomi.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie ma szans .Steaua była w zasięgu na spokojnie ,ale jak zwykle czegos zabrakneło :D

Opublikowano

Dynamo Zagrzeb przegrywało w Wiedniu, ale potem strzeliło trzy bramki i obecnie dzięki bramkom na wyjeździe jest w Lidze Mistrzów. Poza nimi można założyć, że w LM zagrają Arsenal, Schalke, Basel i Steaua. Tak więc w zasadzie starzy znajomi.

Jednak Austria strzeliła jeszcze więc mamy na dziś jedną niespodziankę. Niezły meczyk.

Opublikowano

rzeźniczak strzela. 10 minut za późno, nie ma szans :/

Opublikowano

Super sędzia.

Opublikowano

Może jakby Legia grała w LM, to lubiłbym ich bardziej. Ile kasy wpompowali w ten słaby zespół tym razem?

Opublikowano

Dokładnie, pech, sędzia ch.j, brak koncentracji, za duży wiatr, zamknięta żyleta, vrdoljak nie te korki założył.

Opublikowano

Do zobaczenia za rok :hi:

Opublikowano

Początek mieli słaby ale potem naprawdę zaczęli walczyć. Bardzo rzadko oglądam football, tak ten mecz mnie zainteresował. Można im dziś podziękować choćby za walkę w drugiej połowie.

A już najlepsze było jak Rumuna obrzucali przy rzucie rożnymxD.

Opublikowano

no to już niedługo okrągła rocznica braku polskiej drużyny w LM i coś mi się wydaje, że nie ostatnia. Ale nieda się wejść do Ligi Mistrzów co sezon osłabiając drużynę i ligę. Cała europa się wzmacnia wschód nas wyprzedza, zachód się z nas już nawet nie śmieje bo nie ma z czego. Jeszcze tylko za tydzień wpie**ol od Czarnogóry i na ten rok będzie komplet "prawie awansów"

Opublikowano

Mecz życia przejebać w dwie minuty. "potężna" ta Legia nie ma co.

W mieście pod Radomiem zapewne smutek i płacz. Czekam na usprawiedliwienia.

Opublikowano

Jak tam potężny Lech w pucharach?

Opublikowano

Ja w przeciwieństwie do kibiców Legii co wpis nie zaznaczam tu mocy Lecha. Wręcz przeciwnie. To banda pizd eczek która odpadła z amatorami.

A Legia? Dwie równe jedenastki, super piłkarze, Bereszyński prawie w Sportingu Lizbona, itd Więc beka tym większa.

Jutro Sevilla dopełni formalności i kolejny eurowpierdol mamy za sobą.

Edytowane przez _lukas_

Opublikowano

Super, ale ja również tego nie zaznaczałem i to nie ja mam ból dupki, że muszę to pokazywać nawet w statusach :)

Opublikowano

Ta i w decydującym meczu atakują Saganowskim i Mikitą, powodzenia. Za rok proponuje Frankowskiego i Olisadebe.