Opublikowano 19 lutego 201411 l codename>graham poll Idz lepiej wylacz forumka bo Ci sie transmija na livescorze bedzie przycinac :F
Opublikowano 19 lutego 201411 l codename>graham poll Idz lepiej wylacz forumka bo Ci sie transmija na livescorze bedzie przycinac :F To nie ja tylko przepisy ktorych ten gosc nie pamięta albo słabo mu idzie czytanie.
Opublikowano 19 lutego 201411 l Karny dla ARSenalu! A Neuer to wyśmiał Edytowane 19 lutego 201411 l przez Yap
Opublikowano 19 lutego 201411 l Pięknie to Mesut zrobił, ale Manu klasa Edytowane 19 lutego 201411 l przez Luk248
Opublikowano 19 lutego 201411 l Tak dajcie Oezilowi strzelac karnego po faulu na nim vs Bayern, juz moja mama by to lepiej strzelila.
Opublikowano 19 lutego 201411 l W koncu dobry mecz w tej lidze 'mistrzow'. Myslalem ze juz sie nie doczekam takiego ;|
Opublikowano 19 lutego 201411 l codename>graham poll Idz lepiej wylacz forumka bo Ci sie transmija na livescorze bedzie przycinac :F To nie ja tylko przepisy ktorych ten gosc nie pamięta albo słabo mu idzie czytanie. To nie ty, tylko twoja ślepota, wideo z tym faulem z dobrego ujęcia było z pięć razy wrzucane w temacie, faul był kontynuowany w polu karnym, wtedy dopiero Messi ostatecznie stracił kontrolę nad piłką. Ty zaś piszesz o jakimś "turlaniu się do pola karnego". Bardzo dobry początek Arsenalu, który poszedł w otwartą wymianę ciosów i na razie nieźle mu to wyszło (gdyby nie obrona karnego, pewnie dłużej byśmy gadali o minimalnym spalonym, na którym był Oezil). Ciekawe, jak długo to wytrzymają, bo raczej nie są znani z wielkiej wytrzymałości. Dortmund dał radę przez jakieś 30 minut...
Opublikowano 19 lutego 201411 l Łukasz Fabiański nowym Przemkiem Tytoniem ? Hahahahah Alaba mistrzem świata jest, kto ma w fantasy ? Edytowane 19 lutego 201411 l przez Bartg
Opublikowano 19 lutego 201411 l Jak na razie nieźle sobie radzą z karnymi. Ujowo to wygląda dla Arsenalu.
Opublikowano 19 lutego 201411 l Łukasz Fabiański nowym Przemkiem Tytoniem ? Hahahahah Alaba mistrzem świata jest, kto ma w fantasy ? Ucieszyłem się jak Neuer obronił 1 karnego-myślę sobie że zapunktuje mi w fantasy.Nagle natchnienie-czy Neuer jest w podstawowym składzie.No i oczywiście- grzeje ławę. Do drugiego karnego podchodzi Alaba-myślę sobie no to mi tego Neuera przynajmniej odbije. Co za dzień...Aż boję się patrzeć na ten drugi mecz
Opublikowano 19 lutego 201411 l Czy faul i pozniej kartka oraz rzut karny dla bayernu byl sluszny? Prosze expertow o wypowiedzi.
Opublikowano 19 lutego 201411 l robben był na stojącej nodze jak już przeskoczył obok, gdyby szczęsny wszedł w niego z 20-30cm bliżej to na bank byłoby złamanie, a kartka prawidłowa Edytowane 19 lutego 201411 l przez mersi
Opublikowano 19 lutego 201411 l A według nowych przepisów nie powinien być sam rzut karny, ewentualnie dodatkowo maksymalnie żółta kartka? Coś w myśl "karny to wystarczająca kara".
Opublikowano 19 lutego 201411 l Milan też na plusie, zdecydowanie groźniejsi od Atletico, sporo polotu i okazji, Courtois miał co pokazywać. Atletico miało swoje okazje, ale mniej. Musi coś zmienić i wziąć się do roboty, bo inaczej mój zakład "osiem dwójek" może dzisiaj paść. W Bayern nie wątpię, chociaż Arsenal pokazał swoją wartość przez te 45 minut i może być z siebie dumny. Guardiola powoli zaczyna pokazywać się jako wspaniały trener i jestem aż ciekaw, jakie zmiany wprowadzi w drugiej połowie - stawiam na wejście Muellera i próba grania wyższym atakiem z Goetze, ponieważ Mandżukić przy tym tempie przesuwania gry w przód i w tył jest najbardziej bezużytecznym zawodnikiem (a mówimy o meczu, w którym gra Yaya Sanogo).