Bartg 5 435 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Phi Szczesny taka wyciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Toni pociognął aż miło. Szkoda mi Arsenalu bo lubię skurkowańców, ale w tym roku jest pisana historia - Bayern broni tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tragiczny komentarz na tvp Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Żadna nowość, tvp to dno dna. Tylko pan borek Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 lol, przeciez tylko panowie z canal+ sport potrafia dobrze komentowac mecze w Polsce. Szczegolnie ekipa odpowiedzialna za lige angielska to mistrzowie, ktorym nikt nie moze dorownac. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Muller najbrzydszy czlowiek na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja myślałem, że ten Bayern mocniejszy jest, ale w sumie jak się popatrzy na ich mecze z tymi mocniejszymi rywalami to jakoś tak specjalnie nie imponują. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 I teraz można tylko gdybać co by było, gdyby nie czerwona kartka.. Nie zmienia to jednak faktu, że Bayern to maszyna która na razie jakoś nie może się zaciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ciekawe...w tej kolejce żadna z drużyn gospodarzy nawet bramki nie strzeliła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luk248 104 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Müler to brzydal bo z Bawarii, to norma. Ale chłop ma serce do piłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Muller jest brzydki jak czarna, listopadowa, gradowa noc. A, i jest brzydki jak Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Galata zje.bie kupon dla Ogóra. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) No właśnie w tym momencie wszedłem na konto, zobaczyłem już 4 plusy na osiem i myślę sobie: kurde, Olympiakos albo Galatasaray mi to zje'bie. Postawiłem tylko dychę, ale w sumie 1900 zł też by się przydało... Edytowane 19 Lutego 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 https://v.cdn.vine.co/r/videos/795CADFCEB1048014112287813632_18d26c07363.4.8.34920917750873160.mp4?versionId=709i_HiWhfX6lZi_xsMxjUZDvUfRgpIS Szkoda że Robben dzisiaj tak w bramkę nie celował. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) jaki śmieć, choć równie dobrze to może być pot albo się obślinił xD Edytowane 19 Lutego 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Trzeba zebrać komisję forumową z wczoraj żeby ocenili. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Na czym stawiałeś, że tylko 190 kurs? Edytowane 19 Lutego 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 borussia nie igra nic w rusach ;/ bylo walic w X Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W sumie tak jak myślałem, mecz znacząco się zmienił, gdy wszedł Mueller za Mandżukicia. Niby tylko jeden gol, ale w tym okresie Bayern naprawdę cisnął. Przy takiej przewadze w posiadaniu, dobrze mieć szerokość, wobec kontuzji Shaqiriego i Ribery'ego Bayern do tego momentu nie miał graczy zbyt dobrze czujących się na boku, tylko jednego Robbena. Fantastyczny mecz Kroosa. Ponad 170 kontaktów z piłką, prawie wszystkie udane, piękny gol, blisko drugiego, pokazy skilla na prawo i lewo. Pisałem niedawno, że nie jest aż tak przydatny i jeśli chce odejść, nikt nie będzie płakał, ale ostatnie trzy mecze w jego wykonaniu to rewela. Guardiola nie pozwala, by ktokolwiek w ekipie tracił motywację. W Arsenalu o dziwo w sumie Sanogo był wśród tych, którzy wypadli najlepiej, jedna z głównych przyczyn dobrej gry Arsenalu w pierwszej połowie w ataku. Milan w pierwszej połowie postraszył Atletico, ale kiedy w końcu Hiszpanie zczaili, jak grać (końcówka meczu), zaczęła być widoczna różnica klas. Mimo wszystko to było najnędzniej wciśnięte 1-0, jak się da, z rzutu rożnego. Naprawdę dobry mecz Taarabta... jest coś dziwnego w tym, że mówimy o graczu wypożyczonym z drugiej ligi. Rami i Essien zresztą też wiele wnoszą do tej ekipy, serio. Ciekaw jestem, jak by wyglądała gra Atletico gdyby jednak Milan coś strzelił, bo póki było 0-0, wydawali się w pełni zadowoleni. Pod koniec zaczęli atakować, gol padł i po sprawie. Słaby mecz Hiszpanów i szczęśliwe zwycięstwo, a jednocześnie wrażenie, że kompletnie mają ten dwumecz pod kontrolą i jakby było trzeba, to by nastrzelali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 bajern jakos specjalnie nie zachwycal w tym meczu (poza kroosem i lahmem), ale to i tak wystarczylo, zeby wygrac 2:0. chcialbym zobaczyc reakcje m. szczesnego w studiu jak synek pokazal, ze bedzie walil konia pod prysznicem, ladnie sie musial w(pipi)ic xD teraz w rewanzu nie odpuscic, przetrzymac ambitnych anglikow i wpakowac im ze 3 brameczki. obronic LM bedzie bardzo ciezko, ale w sumie jak komus ma sie to w ogole udac, to wlasnie bawarczykom w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 531 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Już jutro kolejne mecze LM, w tym ten w Rosji już o godzinie 18. Czy to wtedy padnie mój zakład "osiem dwójek", na którym planuję zarobić wysokość moich trzymiesięcznych zarobków? Dortmund na pewno nie jest pewniakiem w tym meczu, bukmacherzy wyceniają go tylko na 1,80. Głównie dlatego, że Zenit nie powalał w grupie i jest chyba najsłabszą ekipą w 1/8 finału. Słaby zespół i Hulk, tak to wyglądało w grupie. Wygrali tylko jeden mecz z Porto, przegrali dwumecz z Austrią Wiedeń 1-4, punkt z Atletico - i awans - został im podarowany, bo Hiszpanie wysłali do Rosji rezerwy. Nie grali o stawkę od połowy grudnia. Dodatkowo w tymże grudniu już grali słabo, wygrali tylko jeden mecz na 8 ostatnich. Ile może pokazać Dortmund, nie wiadomo. Już niby zaczynali dobrze, a tutaj słabe HSV wbiło im 3-0. "Tak bywa w życiu, że raz zepsuje ci się pralka, a na drugi dzień pada suszarka", stwierdził Juergen Klopp o kontuzjach. Jednak nie stawiałbym przeciwko BVB. Lewandowski czuje się lepiej po ostatnich dniach choroby i na pewno zagra (pytanie, czy na sto procent). Kto ogląda ostatnio BVB, wie, że po cichu stał się niemalże kolosem trzymającym zespół na barkach. Jest w tym sezonie już w gronie pięciu najlepszych piłkarzy na świecie, chociaż bez sukcesu w LM niewielu to zauważy. Braki mają na obronie, ale Friedrich i Sokratis zaczęli pokazywać się jako kompetentny duet. Patrząc na postawę w grupie, mówimy o sporej różnicy klas - a Zenit tak naprawdę nie pokazał nic, żeby w niego wierzyć. Aż 2,05 to kurs na United w Grecji. O ten mecz mam zdecydowanie największego pietra ze wszystkich ośmiu. Olympiakos jest naprawdę dobry, wbrew wynikowi nawet z PSG potrafili grać jak równy, stwarzając sporo zagrożenia, mając jednak pecha. Wyprzedzili też zasłużenie Benfikę, czyli nie byle kogo. Liczę, że pech znowu ich dopadnie, zwłaszcza, że odszedł superstrzelec Kostas Mitroglou. Kto go zastąpi? Chyba nowy nabytek Nelson Valdez, który grał już w wielu klubach w Europie i nie tylko i chyba nigdy nie był specjalnie dobry. Fani United mogą się cieszyć, że niezgłoszony do LM jest młody Marko Szczepović, który w weekend w lidze strzelił hat-tricka, a wcześniej z kolei Javier Saviola w tym meczu doznał kontuzji. Moja nadzieja to także to, że United będzie kontynuować znacznie solidniejszą postawę w LM niż w lidze krajowej. W grupie w końcu pokonali Leverkusen czy Real Sociedad, a to już ekipy o poziomie nieco zbliżonym do Olympiakosu. Moim zdaniem jest to najbardziej wyrównana para i jeśli United jakimś cudem wygra, to nie czekam na środowe mecze tylko od razu idę na zakupy na debet. Edytowane 24 Lutego 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja tam nie wiem skąd tyle obaw o MU. Może nie są już tak silni jak to kiedyś było, ale co by nie mówić Olympiacosowi Rooney wklepie na pewno coś. Nie zapominajmy kto gra w MU i na co ich stać, gdy zepną poślady. Dortmund za to nie będzie miało łatwo z poszatkowaną obroną, ale no kurde powinni choć jedną bramkę wepchnąć, zwłaszcza że na pewno są podburzeni tą wysoką porażką z drużyną ze strefy spadkowej. Chelsea nie będzie miało łatwej przeprawy z tą swoją formą, ale stawiam że doświadczenie i taktyka zrobią swoje. Nie obawiam się o Real, jest na topie, a Shalke to nie ta klasa zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Pewnie nie ma się o co bać, ale najbardziej niepewny jestem paradoksalnie Chelsea, oni lubią czasami spatolić pierwszy mecz, żeby później odrobić z jakimś hokejowym wynikiem typu 3 czy 4 do jaja u siebie. Mam nadzieję, że wszyscy odpowiednio zepną poślady i siądą kolejne 4 dwójki. Ogqozo jestem z tobą duchem, łączy nas ten sam cel. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A ja coś czuję, że jako jedyny niespodzianke i to nieprzyjemną sprawi Real. W Niemczech grają beznadziejnie, jedno zwycięstwo na 25 spotkań w Dojczlandzie w całej historii... Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Każdy ma obawy o drużyny, którym kibicuje, na pewno będzie ciekawie i nerwowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi