ogqozo 6 535 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak można tak zarzynać tak pięknie zrobione akcje? Mchitarjan to George R.R. Martin futbolu. Komentator Sky: "Miss-hitaryan. HE HE HE". Boże co za mecz. 15 minut po przerwie dla Realu, ale teraz Dortmund znowu ciśnie niemożebnie. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Masakra, kolejna zmarnowana, jakby tam stał Błaszczu to pewnie z 4:0 by już było... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mina Cristiano gdy zobaczył, jak słabo i bez wczuwy nurkuje Reus: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ale Cavani zepsuł akcję, mógł już dobić Czelsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja pier.dole Mkhitarian jaki kartofel,powinni go powiesić po tym meczu jak nie awansują. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ba 2-0! Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) GOOOOOOL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 lol czelsi wins Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST BŁAGAM MUROWAĆ KU.RWAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autobus zawsze wygra z milionerami. Mecz w Dortmundzie kosmos, powinno być tak gdzies 5:2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jose po meczu. I 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Brawo chłopcy. Ciary na plecach mam. CO ZA MECZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 zycze bvb upadku i spadku do 2B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 WIEDZIAŁEM. YEAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 dwa fantastyczne mecze, a jutro zapowiadaja sie dwa nie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 535 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Benzema schodzi pół godziny z boiska, markując, że to koniec. Moim zdaniem, Dortmund ostatecznie pokazał, że jest co najmniej ekipą na poziomie Realu. Goli wpadło więcej Realowi, to zdarza się w futbolu. Oczywiście media to zapamiętają tak, że Real był sto razy lepszy a BVB jak zawsze się fuksło, no bo jak to ekipa bez kampanii marketingowych w Tajlandii może też dobrze grać w piłkę. Pod koniec meczu już nie przycisnęli, osłabli, ewidentnie wyczerpani. Real zaczął stwarzać dobre okazje, ale też był padnięty, wykańczał je jakby moja babcia się po pilota schylała. Ogółem bronię swojej opinii, że kurs na awans BVB był przesadzony, chociaż oczywiście nikt im nie kazał w pierwszych 20 minutach dwumeczu wpuścić dwóch goli, zupełnie prawidłowo zrobionych przez Real. Nadal - w pierwszym meczu Real udowodnił, że należy do czołówki europejskiej zdecydowanie, dzisiaj Dortmund. Chelsea cisnęła coraz bardziej w drugiej połowie, a PSG nigdy tak naprawdę nie odpowiedziało, nie postawiło się, kierunek większości akcji był w ich stronę. Ale tutaj też brakowało milimetrów w kilku okazjach. Chelsea awansuje, choć trudno też powiedzieć, że zagrali przez te 180 minut lepiej. Ale też nie gorzej, dobra gra Chelsea i także spore emocje. W tym meczu poziom piłkarski był jednak na moje oko niższy - Chelsea jest najsłabszym z pófinalistów, obojętnie czy wejdzie Atleti czy Barca. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zlatan znowu zawiódł w najważniejszym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Fenomenalny Willian, Schurle, a i Luiz nieźle sprawdził się dzisiaj w roli pomocnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja pyerdole, (pipi)a dawno takiej (pipi)icy nie miałem w trakcie oglądania meczu Realu. (pipi)a na własne życzenie sobie taką nerwówkę zaserwowali. Pepe i Illarra po dobrych spotkaniach musieli zayebać takie "asysty". No nic ważne że jest awans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tak żałośnie grającego na czas i trzęsącego portkami Realu nie widziałem chyba nigdy. Żeby z połową głównego składu Borussi grać niczym kryptoreklama "Muratora", to wręcz nie godzi się tej drużynie. Szkoda, że Miki sfrajerzył dziś na maksa, ten debiutant Serb też na początku słabo, potem coś tam próbował. Żal mi Borussi, bo schodzą przegrani jako drużyna ewidentnie lepsza i zasługująca na awans, za to przechodzi Real cwaniacki i anty-futbolowy. Taka jest piłka niestety, i jeszcze Chelsea do kolekcji, żeby ktoś mógł potem pisać o "potężnej" Premiership, jak dla mnie to lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak żałośnie grającego na czas i trzęsącego portkami Realu nie widziałem chyba nigdy. Żeby z połową głównego składu Borussi grać niczym kryptoreklama "Muratora", to wręcz nie godzi się tej drużynie. Szkoda, że Miki sfrajerzył dziś na maksa, ten debiutant Serb też na początku słabo, potem coś tam próbował. Żal mi Borussi, bo schodzą przegrani jako drużyna ewidentnie lepsza i zasługująca na awans, za to przechodzi Real cwaniacki i anty-futbolowy. Taka jest piłka niestety, i jeszcze Chelsea do kolekcji, żeby ktoś mógł potem pisać o "potężnej" Premiership, jak dla mnie to lipa... :confused: No rzeczywiście, Reus wymuszający karnego ale to Real cwaniacki. Autobus też przez cały mecz postawiony przez Real. Weź się zastanów co Ty w ogóle piszesz. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. winner 183 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tak żałośnie grającego na czas i trzęsącego portkami Realu nie widziałem chyba nigdy. Żeby z połową głównego składu Borussi grać niczym kryptoreklama "Muratora", to wręcz nie godzi się tej drużynie. Szkoda, że Miki sfrajerzył dziś na maksa, ten debiutant Serb też na początku słabo, potem coś tam próbował. Żal mi Borussi, bo schodzą przegrani jako drużyna ewidentnie lepsza i zasługująca na awans, za to przechodzi Real cwaniacki i anty-futbolowy. Taka jest piłka niestety, i jeszcze Chelsea do kolekcji, żeby ktoś mógł potem pisać o "potężnej" Premiership, jak dla mnie to lipa... :confused: No już zamknij mordę, wygrali lepsi w dwóch meczach ot co. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mendrek z nerwów przed jutrem tak bredzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Brawa dla BVB! Królewski Real osrany przed żółto-czarnymi nonamemami za parę milionów euro. Piękno fubolu. Oczywiście żal, że Dortmund nie został nagrodzony za swój tytaniczny wysiłek ale szacunek należy im się ogromny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) No w tamtym roku jak Real był blisko awansu w drugim meczu to była wielka Borussia. Analogiczna sytuacja jak w tamtym roku jeśli chodzi o przebiegi tego dwumeczu. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi