Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Jak można tak zarzynać tak pięknie zrobione akcje? Mchitarjan to George R.R. Martin futbolu.

Komentator Sky: "Miss-hitaryan. HE HE HE".

Boże co za mecz. 15 minut po przerwie dla Realu, ale teraz Dortmund znowu ciśnie niemożebnie.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 1
  • Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Benzema schodzi pół godziny z boiska, markując, że to koniec. Moim zdaniem, Dortmund ostatecznie pokazał, że jest co najmniej ekipą na poziomie Realu. Goli wpadło więcej Realowi, to zdarza się w futbolu. Oczywiście media to zapamiętają tak, że Real był sto razy lepszy a BVB jak zawsze się fuksło, no bo jak to ekipa bez kampanii marketingowych w Tajlandii może też dobrze grać w piłkę.

Pod koniec meczu już nie przycisnęli, osłabli, ewidentnie wyczerpani. Real zaczął stwarzać dobre okazje, ale też był padnięty, wykańczał je jakby moja babcia się po pilota schylała. Ogółem bronię swojej opinii, że kurs na awans BVB był przesadzony, chociaż oczywiście nikt im nie kazał w pierwszych 20 minutach dwumeczu wpuścić dwóch goli, zupełnie prawidłowo zrobionych przez Real. Nadal - w pierwszym meczu Real udowodnił, że należy do czołówki europejskiej zdecydowanie, dzisiaj Dortmund.

Chelsea cisnęła coraz bardziej w drugiej połowie, a PSG nigdy tak naprawdę nie odpowiedziało, nie postawiło się, kierunek większości akcji był w ich stronę. Ale tutaj też brakowało milimetrów w kilku okazjach. Chelsea awansuje, choć trudno też powiedzieć, że zagrali przez te 180 minut lepiej. Ale też nie gorzej, dobra gra Chelsea i także spore emocje. W tym meczu poziom piłkarski był jednak na moje oko niższy - Chelsea jest najsłabszym z pófinalistów, obojętnie czy wejdzie Atleti czy Barca.

Edytowane przez ogqozo

Tak żałośnie grającego na czas i trzęsącego portkami Realu nie widziałem chyba nigdy. Żeby z połową głównego składu Borussi grać niczym kryptoreklama "Muratora", to wręcz nie godzi się tej drużynie. Szkoda, że Miki sfrajerzył dziś na maksa, ten debiutant Serb też na początku słabo, potem coś tam próbował. Żal mi Borussi, bo schodzą przegrani jako drużyna ewidentnie lepsza i zasługująca na awans, za to przechodzi Real cwaniacki i anty-futbolowy. Taka jest piłka niestety, i jeszcze Chelsea do kolekcji, żeby ktoś mógł potem pisać o "potężnej" Premiership, jak dla mnie to lipa... :/

Tak żałośnie grającego na czas i trzęsącego portkami Realu nie widziałem chyba nigdy. Żeby z połową głównego składu Borussi grać niczym kryptoreklama "Muratora", to wręcz nie godzi się tej drużynie. Szkoda, że Miki sfrajerzył dziś na maksa, ten debiutant Serb też na początku słabo, potem coś tam próbował. Żal mi Borussi, bo schodzą przegrani jako drużyna ewidentnie lepsza i zasługująca na awans, za to przechodzi Real cwaniacki i anty-futbolowy. Taka jest piłka niestety, i jeszcze Chelsea do kolekcji, żeby ktoś mógł potem pisać o "potężnej" Premiership, jak dla mnie to lipa... :confused:

No rzeczywiście, Reus wymuszający karnego ale to Real cwaniacki. Autobus też przez cały mecz postawiony przez Real. Weź się zastanów co Ty w ogóle piszesz.

Edytowane przez MYSZa7