Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Widzę duże szansę dla HSV w następnej kolejce Bundesligi. Może jednak Hamburgery nie spadną;-)
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Nie wiedzialem ze na forum tylu fanow realu Coz nikt nie obronil LM i w tym roku sie to nie zmieni. Bajern jest dramatycznie slaby.
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Tak to już jest, że dziewczyny i futbolowe niedzielne stefany kibicują (teoretycznie) słabszym. Słabszym hehe. Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Ore
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l (pipi)a kurs na Real z pucharem w finale 1.2 :confused: Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Codename
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Już na początku sezonu było pewne, że ukryta opcja katalońska w Bayernie da radę, tylko nie przewidziałem, że akurat Barca nie dojdzie do półfinału...
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Eee... O co chodzi? Czemu w koszulkach Bayernu wyszli piłkarze Granady i wystylizowali się na piłkarzy Bayernu Monachium?
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Kanabis masz co żeś chciał. Szczerze? Takiego wyniku nie spodziewał sie nawet taki psychofan jak ja. Nie pamiętam od lat tak mocnej ekipy z gry z kontry jaki jest obecnie real. Jaki jest kurs na 0:6?
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l (pipi)a Czabi W finale jego beznadziejnie słaby brat blizniak Illara
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Ładny gwałt. Ramos zarobi żółtą, zobaczycie. Niech go lepiej Ancelotti ściąga jak najszybciej jak chce mieć w finale ;d A Mandzukic czerwo. Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez Robak
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Co za żałosne niemieckie ścierwa... jakiś prawdziwek ma widzę piękny ból dupy, łap Edytowane 29 kwietnia 201410 l przez przypot
Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Naprawdę niech ktoś upupi tego gostka. Aż szkoda mi tego Bayernu. Real aż na za dużym luzaku, no ale po tak wyrównanym ligowo roku oni nie mieli kiedy zapomnieć grać w piłkę.