Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Pięknie autobus wypadł z trasy i w efektowny sposób spada w przepaść
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Stanowczo za długo trwała przygoda angielskich klubów w tym sezonie LM, no cóż jednak finał bardzo hiszpański, więc jest jakiś pozytywny aspekt
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Dobra beka na stronie BBC i komentarze tam: Jonny Pickles: Diego Costa celebrating against his potential future employers. Disgusting behaviour. Paul: OK, answers on a post card. Who will Jose blame this time other than his poor tactical choices? Penalty right and Atletico deserve the lead. Andrew in Belfast: Chelsea find themselves in a very unfamiliar position in a big game. They now have to attack and take the game to their opponents. I wonder do they still remember how to do that?
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Jednak znowu okazuje się, że stwarzanie sobie 3 okazji w dwumeczu to trochę za mało na finał. Bardzo jestem ciekaw tego spotkania, zakładam że będzie ostre kopanie w piszel. Cieszy to że spotkają się dwie kompletne drużyny i to, że obie z PD (ależ ta liga jest prze i najbardziej mocna w wszechświecie!), szkoda trochę, że obie z Madrytu... Wygra Atletico, ale to już wiadomo od momentu odprawienia Barcelony.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Stanowczo za długo trwała przygoda angielskich klubów w tym sezonie LM, no cóż jednak finał bardzo hiszpański, więc jest jakiś pozytywny aspekt Bardzo?
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Żal mi tylko trochę Courtoisa, który zapewne gra swój ostatni sezon w Atletico. I gdzie oni wtedy tak fajnego bramkarza znajdą?
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Gdzie oni znajdą lepszego niż Kun? Gdzie znajdą lepszego niż Falcao? Gdzie znajdą lepszego niż...
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Gdzie oni znajdą lepszego niż Kun? Gdzie znajdą lepszego niż Falcao? Gdzie znajdą lepszego niż... ...Forlan? Nie znajdą, znaleźli lepszego trenera.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tiki-s.raka zdemolowana, autobus przerobiony na żyletki. Czego chcieć więcej...? Oczywiście zdjęć płaczącego Ronaldo po przegranym finale
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Ależ piękny półfinał. Oglądałem i nie wierzyłem. Liczyłem na 1-, a dostałem najwspanialszy (pół)finał w historii. Szacun jak byk dla Atletico. Królują dziś w Europie.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Diego Simeone wygląda jak dopicowany kanabis. raczej jak Ron Perlman
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Ależ piękny półfinał. Oglądałem i nie wierzyłem. Liczyłem na 1-, a dostałem najwspanialszy (pół)finał w historii. Szacun jak byk dla Atletico. Królują dziś w Europie.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Jesteś kumatym kolesiem. Wiesz, że finał nie będzie taki fajny jak półfinał.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Widziałem ciekawsze i bardziej emocjonujące półfinały niż ten w którym mecz był rozstrzygnięty już w 72 minucie.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l To jest nieistotne. Odnosiłem się do tego co jest, a nie do tego co było.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Dlaczego ma mnie dupa piec? To jest nieistotne. Odnosiłem się do tego co jest, a nie do tego co było. Półfinał Atletico z Chelsea też jest już historią i w życiu bym go nie nazwał emocjonującym. Edytowane 30 kwietnia 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Oj, no przeca nie klikam o tym co było kiedyś tylko kilka godzin temu. Potrafisz się do tego odnieść. Mecz był emocjonujący. Bardzo. Bo Atletico bardziej chciało grać w piłkę.