Opublikowano 24 maja 201410 l Jednak Real wpuszcza dwóch zawodników bardziej ofensywnych, czyli mamy tryb desperacji.
Opublikowano 24 maja 201410 l Nie jestem ekspertem, ale to nie jest tak, ze real przegrywa bo ma comic sans na koszulkach?
Opublikowano 24 maja 201410 l Ale się zaczęła obrona Częstochowy, ostatnie 10 minut coś niesamowitego.
Opublikowano 24 maja 201410 l Nie jestem ekspertem, ale to nie jest tak, ze real przegrywa bo ma comic sans na koszulkach? Atletico reklamuje Azerbejdżan, więc się równoważy.
Opublikowano 24 maja 201410 l (pipi)a nie bedzie drugiej GRECJI jeszcze jedna !!!!! Edytowane 24 maja 201410 l przez Codename
Opublikowano 24 maja 201410 l Kibicuję Atletico, ale dobrze, że Real wyrównał, bo po tak dramatycznie słabym meczu, to się ten puchar nikomu nie należał. Żeby teraz nie było 30 minut leżenia w oczekiwaniu na karne, bo się w(pipi)ie.
Opublikowano 24 maja 201410 l Nie bylo przez 90 minut jednej czystej okazji wiec pewnie w dogrywce tez nic nie wpadnie. Fajnie sie zapowiadaja karne Swieżak vs Iker Edytowane 24 maja 201410 l przez Codename
Opublikowano 24 maja 201410 l No Realowi się ufuksiło, bo zaczął grać dość późno. Mam nadzieję, że Real nie zdobędzie tytułu, bo z perspektywy sezonu Atletico się on bardziej należy...
Opublikowano 24 maja 201410 l To jest to. To musiało się stać. Atletico stworzyło sobie jedną w miarę dobrą okazję, która i tak przy normalnej komunikacji bramkarza z obroną by nic nie dała. Jak dobrze by nie bronić, to za mało.