Opublikowano 23 lipca 201410 l No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja legii w historii. Irlandczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He.
Opublikowano 23 lipca 201410 l A znający się na zmywaniu naczyń pseudo dziennikarze juz chcieli zwalniać Berga .Beka ze *****ów Wasze miejsce jest ....no wiecie gdzie. Edytowane 23 lipca 201410 l przez Darude
Opublikowano 23 lipca 201410 l spokojnie panowie, to tylko wypadek przy pracy. tak jak pisał schabek to na pewno wynik poważnych osłabień w drużynie Irlandzkiej.
Opublikowano 23 lipca 201410 l No cóż, żyje się dalej, tego tygodnia nikt nam nie zabierze. Poczekajmy do soboty
Opublikowano 24 lipca 201410 l zenujace ze pomimo miliona transferow od lat jedynym zawodnikiem co ma pojecie jak kopnac pilke w tym klubie byl i jest radovic - dzien konca jego kariery bedzie smutny dla calej ekstraklapy, bo to jedyny pilkarz w tym bagienku, a nie kopacz
Opublikowano 24 lipca 201410 l Nie oglądałem meczu, Legia wreszcie wyszła spod zasłony dymnej i coś pokazała czy Irlandczycy tak beznadziejnie zagrali?
Opublikowano 24 lipca 201410 l pokazali miedzygalaktyczny futbol, cala warszawa dzis swietuje - mam nadzieje ze pomoglem
Opublikowano 24 lipca 201410 l Mówiłem, że żąbki bedą boleć. A zabolą mocniej, spokojnie. Chyba od zgrzytania z żenady Edytowane 24 lipca 201410 l przez Codename
Opublikowano 24 lipca 201410 l No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii.Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He.
Opublikowano 24 lipca 201410 l Legia wczoraj zamknęła morde hejterom. Piękne zwycięstwo, bardzo dobra gra Dudy i Radovicia. Kuciak tez pokazał klasę,dosyć słabo zagrał Brzyski moim zdaniem.
Opublikowano 24 lipca 201410 l Legia wczoraj zamknęła morde hejterom. Piękne zwycięstwo, bardzo dobra gra Dudy i Radovicia. Kuciak tez pokazał klasę Jakbym nie wiedział to bym po takim tekście pomyślał, że chociaż z tym Celtikiem wygrali 5-0.
Opublikowano 24 lipca 201410 l No to dzisiaj byc moze jeden ze szczesliwszych dni dla pilkarskiej Polski i najwieksza kompromitacja lecha w historii. Estonczycy maja byc podobno oslabieni, dwoch nie dostalo zwolnienia z roboty a trzeci ma zastapic kolege za barem. Hehehe. He. Jak twoja nienawiść do Lecha jest tak samo wielka jak miłość do Legii to jestem spokojny:) I nie zgodzę się, że to będzie największa kompromitacja. Jak odpadną to będzie wstyd jak chuj ale największą kompromitacją bym tego nie nazwał. PS: temat o LM i meczu Legii a słoiczki i tak tylko o Lechu i Rumaku piszą
Opublikowano 24 lipca 201410 l Cóż za asekuracja. Specjalnie mnie to nie dziwi. Ale racji przyznać Ci nie sposób. To temat o drużynach mistrzowskich. Z wpisami nt. innych drużyn przenieśmy się do innych, b. zakopanych tematów.
Opublikowano 26 lipca 201410 l Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP?
Opublikowano 26 lipca 201410 l Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. Kto będzie w tym sezonie transmitował LM co środę? Polsat czy TVP? LM chyba ostatni rok TVP, a jeśli nie to pewnie w TVN Turbo.