Opublikowano 26 lipca 201410 l Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. To znajdziesz sobie streamy na necie .Każdemu komu zależy na dobru polskiej piłki powinien chcieć, aby polskie drużyny zachodziły jak najdalej (no chyba, że w pucharach będzie grać Cracovia) .
Opublikowano 30 lipca 201410 l Jak mnie to w(pipi)ia,ze od dobrych 7 lat jestem posiadaczem cyfrowego polsatu i na tych glupich kanalach nie ma zadnych meczy. Z Polskiej ligi moge tylko ogladac mecze Slaska i ekip z dolnej tabeli,o lidze mistrzow to mozna zapomniec. Czlowiek placi a musi ogladac mecze na gownianych streamach. Czas chyba zamowic cyfre. aha,dzisiaj Legia ostro pojedzie ten gowniany celtic Edytowane 30 lipca 201410 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 30 lipca 201410 l Oby Legia nie awansowała do CL, ja nie chcę jej oglądać zamiast jakichś świetnych meczów np. Real-Bayern itp. To znajdziesz sobie streamy na necie .Każdemu komu zależy na dobru polskiej piłki powinien chcieć, aby polskie drużyny zachodziły jak najdalej (no chyba, że w pucharach będzie grać Cracovia) . dlaczego tak nie lubisz pierwszego polskiego klubu piłkarskiego, ukochanej drużyny papieża polaka - Jana Pawła II? sprawiłeś mu w tym momencie przykrość... wstydź się!
Opublikowano 30 lipca 201410 l Czy to już jest ta Legia która zdobędzie Puchar Europy? Dobrze że Real kupił Rodrigueza, ma jeszcze jakieś szanse w razie jakby trafił w późniejszej fazie na Legie.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Kucharczyk wychodził sam na sam,chciał czy nie chciał ale kosa poszła.
Opublikowano 30 lipca 201410 l za faul hyhyhy był ostatnim obrońcą, spóźnił wślizg i ściął Kucharczyka(?) dwa metry przed linią pola karnego żyro i vrdoljak xDD Edytowane 30 lipca 201410 l przez Yakubu
Opublikowano 30 lipca 201410 l Kiedyś Celtic dostał w d. od Artmedii Bratysława na wyjeździe 5-0, potem u siebie wygrał 4-0. Co prawda nie awansował, ale i tak wniosek jest prosty - jeszcze więcej tego typu niewykorzystanych sytuacji, a za tydzień d. będzie piekła podwójnie, jak odpadną. Mają przewagę jednego zawodnika i powinni cisnąć ich tak, by zdobyć jeszcze co najmniej dwie bramki, dopiero wtedy będzie można myśleć o awansie dalej. Minuty lecą, a w perspektywie rewanżu wynik jest cały czas marny. EDIT: 3-1 i kur.wa znowu ta piz.da Vrdoljak, co za partacz. Edytowane 30 lipca 201410 l przez [InSaNe]
Opublikowano 30 lipca 201410 l Co za (Ł)oś!Będzie pośmiewiskiem do końca świata i jeden dzień dłużej <muehehe> Edytowane 30 lipca 201410 l przez Darude
Opublikowano 30 lipca 201410 l Kosecki widzę że uczył się nurkowania od Radovicia. a Vrdoljak to klasa światowa xD
Opublikowano 30 lipca 201410 l jak zawsze legia = radovic, ten klub pojdzie na dno jak on skonczy kariere brawo vdorlak - koncertowo spie.rdolone dwa karne i zamiast rewaznu formalnosci dalej legionisci beda drzec o awans, nie kumam, po prostu nie kumam jak te drewno moglo dwa razy podchodzic do jedenastki majac na boisku radovica, ktory od roku jest w formie zycia mimo wszystko nadspodziewanie dobry mecz legii