Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 ogqozo, w rzeczywistości też jesteś tak wygadany i ironiczny? Szkoda, że mnie na zlocie nie było. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 ogqozo, w rzeczywistości też jesteś tak wygadany i ironiczny? Szkoda, że mnie na zlocie nie było. XDDDDDDDDDDD Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Legia : niemożliwe nie istnieje Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 no ale jak go tak zgłaszali i wykreślali, to żaden dureń nie mógł iść dać 100 zł jakiemuś radcy prawnemu, albo jakiemuś tłumaczowi z angielskiego i się spytać: słuchaj, bo jestem kręconą lalą, pod stołem mlaskałam, żeby dostać fuchę i nie wiem jak zinterpretować ten przepis, czy mam go wpisać na listę i on ma siedzieć na ławce, nie siedzieć, być w protokole nie być, bo tu po anglieskiemu nabazgrali i nie wiem a się nie znam, bo do tej pory to parzyłam tylko kawę Walterowi żałosne Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Transfer Berszyńskiego chyba się Lechowi zwrócił No frajerzy stulecia. W jakiż to sposób? Czekam na odpowiedź. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 no ale jak go tak zgłaszali i wykreślali, to żaden dureń nie mógł iść dać 100 zł jakiemuś radcy prawnemu, albo jakiemuś tłumaczowi z angielskiego i się spytać: słuchaj, bo jestem kręconą lalą, pod stołem mlaskałam, żeby dostać fuchę i nie wiem jak zinterpretować ten przepis, czy mam go wpisać na listę i on ma siedzieć na ławce, nie siedzieć, być w protokole nie być, bo tu po anglieskiemu nabazgrali i nie wiem a się nie znam, bo do tej pory to parzyłam tylko kawę Walterowi żałosne żałosne to jest to: "Ludzie z UEFA powiedzieli mi, że 9 lipca wysłali Legii informację, kto pauzuje na kartki, na jakiej postawie i jakie są dalsze procedury. Wystarczyło się zastosować. Zresztą, ten przepis, że piłkarz musi być zgłoszony do rozgrywek, by kara mu się naliczała, jest dość stary. Jak to możliwe, że Bereszyński najpierw na liście zgłoszonych był, a później go wykreślono? Nie pojmuję. To dziecinny błąd. Muszę też powiedzieć, że dobrze by było, gdyby ta sprawa nauczyła trochę piłkarzy, że w wolnej chwili nie powinni tylko grać na Playstation, a czasami mogliby przeczytać regulaminy rozgrywek, w jakich występują. To przecież ich praca. I jak widać, lepiej prawo znać niż go nie znać…" Z. Boniek dla http://www.weszlo.com/2014/08/09/zbigniew-boniek-walka-trwa-jesli-byly-bledy-formalne-ze-strony-komisji-to-byc-moze-da-sie-uchylic-jej-orzeczenie/ Cytuj
Ore 188 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 no ale jak go tak zgłaszali i wykreślali, to żaden dureń nie mógł iść dać 100 zł jakiemuś radcy prawnemu, albo jakiemuś tłumaczowi z angielskiego i się spytać: słuchaj, bo jestem kręconą lalą, pod stołem mlaskałam, żeby dostać fuchę i nie wiem jak zinterpretować ten przepis, czy mam go wpisać na listę i on ma siedzieć na ławce, nie siedzieć, być w protokole nie być, bo tu po anglieskiemu nabazgrali i nie wiem a się nie znam, bo do tej pory to parzyłam tylko kawę Walterowi żałosne żałosne to jest to: "Ludzie z UEFA powiedzieli mi, że 9 lipca wysłali Legii informację, kto pauzuje na kartki, na jakiej postawie i jakie są dalsze procedury. Wystarczyło się zastosować. Zresztą, ten przepis, że piłkarz musi być zgłoszony do rozgrywek, by kara mu się naliczała, jest dość stary. Jak to możliwe, że Bereszyński najpierw na liście zgłoszonych był, a później go wykreślono? Nie pojmuję. To dziecinny błąd. Muszę też powiedzieć, że dobrze by było, gdyby ta sprawa nauczyła trochę piłkarzy, że w wolnej chwili nie powinni tylko grać na Playstation, a czasami mogliby przeczytać regulaminy rozgrywek, w jakich występują. To przecież ich praca. I jak widać, lepiej prawo znać niż go nie znać…" Z. Boniek dla http://www.weszlo.com/2014/08/09/zbigniew-boniek-walka-trwa-jesli-byly-bledy-formalne-ze-strony-komisji-to-byc-moze-da-sie-uchylic-jej-orzeczenie/ Żałosny jest Twój poprzedni post i sposób w jaki tłumaczysz tę aferę. Naprawdę. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 skoro prawda jest dla ciebie żałosna, to już twój problem a nie mój Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Śmiesznie jest na forum Celticu w związku z tym listem błagalnym Legii o oddanie ligi mistrzów: They can sook ma ring Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 odpowiedź Celticu: i ciekawy propozycja: 19.13Ciekawa opinia z komentarzy na Weszło, mikolajfranczak sugeruje, że Legia w zamian za miejsce w kolejnej rundzie mogłaby zaoferować Celtikowi oddanie wszystkich premii z tytułu gry w LM. Wytrącony argument Szkotów, że nie mogą działać na szkodę finansową spółki, a przy tym udowodnienie, że faktycznie piłka jest ważniejsza od pieniędzy. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Ładne podpuszczenie Celticu by było jakby Legia takie rozwiązanie wystosowała im. Tyle, że jaką Legia da gwarancję, że zdobyłaby więcej punktów i kasy, aniżeli Celtic w LM? Cytuj
Ore 188 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 skoro prawda jest dla ciebie żałosna, to już twój problem a nie mój Nie zrozumiałeś. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Transfer Berszyńskiego chyba się Lechowi zwrócił No frajerzy stulecia. W jakiż to sposób? Czekam na odpowiedź. Pisałem to pół żartem. Bereszyński jako ten nieszczęśliwy piłkarz pauzujący za kartki wchodzi i przekreśla szanse Legii na zarobienie grubego hajsu z LM. I to mnie cieszy. Wziąłeś te słowa dosłownie to następnym razem będę specjalnie dla Ciebie umieszczał z 5 emotek na końcu zdania byś wiedział z jakim dystansem podchodzić do niektórych moich postów. A w mediach nadal ból dupki warszawskich dziennikarzy Obstawiamy: do września będą płakać? Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Transfer Berszyńskiego chyba się Lechowi zwrócił No frajerzy stulecia. W jakiż to sposób? Czekam na odpowiedź. Pisałem to pół żartem. Bereszyński jako ten nieszczęśliwy piłkarz pauzujący za kartki wchodzi i przekreśla szanse Legii na zarobienie grubego hajsu z LM. I to mnie cieszy. Wziąłeś te słowa dosłownie to następnym razem będę specjalnie dla Ciebie umieszczał z 5 emotek na końcu zdania byś wiedział z jakim dystansem podchodzić do niektórych moich postów. A w mediach nadal ból dupki warszawskich dziennikarzy Obstawiamy: do września będą płakać? Nigdy nie rozumiałem tego umierania za klub i nienawiści wobec innych ludzi, którzy kibicują innemu klubowi. Przecież to jest chore. 1 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Transfer Berszyńskiego chyba się Lechowi zwrócił No frajerzy stulecia. W jakiż to sposób? Czekam na odpowiedź. Pisałem to pół żartem. Bereszyński jako ten nieszczęśliwy piłkarz pauzujący za kartki wchodzi i przekreśla szanse Legii na zarobienie grubego hajsu z LM. I to mnie cieszy. Wziąłeś te słowa dosłownie to następnym razem będę specjalnie dla Ciebie umieszczał z 5 emotek na końcu zdania byś wiedział z jakim dystansem podchodzić do niektórych moich postów. A w mediach nadal ból dupki warszawskich dziennikarzy Obstawiamy: do września będą płakać? Nigdy nie rozumiałem tego umierania za klub i nienawiści wobec innych ludzi, którzy kibicują innemu klubowi. Przecież to jest chore. nie, taka jest piłka. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 ogarnijcie te cytaty na pół strony bo mi laptoka zwiesicie Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Transfer Berszyńskiego chyba się Lechowi zwrócił No frajerzy stulecia. W jakiż to sposób? Czekam na odpowiedź. Pisałem to pół żartem. Bereszyński jako ten nieszczęśliwy piłkarz pauzujący za kartki wchodzi i przekreśla szanse Legii na zarobienie grubego hajsu z LM. I to mnie cieszy. Wziąłeś te słowa dosłownie to następnym razem będę specjalnie dla Ciebie umieszczał z 5 emotek na końcu zdania byś wiedział z jakim dystansem podchodzić do niektórych moich postów. A w mediach nadal ból dupki warszawskich dziennikarzy Obstawiamy: do września będą płakać? Nigdy nie rozumiałem tego umierania za klub i nienawiści wobec innych ludzi, którzy kibicują innemu klubowi. Przecież to jest chore. Chore jest to, że kibicując swojemu klubowi cieszy mnie to, że inne kluby w tym przypadku Legia nie zarobi pieniędzy i zdominuje ligi? Za Legię wstaw sobie Wisłę, Śląsk czy nawet Piast Gliwice(jeżeli kiedyś uda im się zagrać w el. do Lm i odpadą szybko to również będę się cieszył). Ja nie jestem kibicem polskiej piłki kopanej i w (pipi)e mam te punkciki UEFA. Dla mnie chore jest to, że jeden Janusz z drugim podczas potyczek ligowych ciśnie po Legii, Wiśle czy Lechu a w pucharach trzyma za nich kciuki. Hipokryzja do kwadratu. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 no beka totalna, po pierwsze chyba kazdy glupi dziennikarzyna w polsce zapomnial ze legia miala grac jeszcze 2 mecze w 4 rundzie eliminacji, a zachowuja i dramatyzuja jakby legia juz w fazie grupowej LM byla i ja z niej wywalila ja eufa druga beczucia to dramatyzowanie legii i jego prezesa celebryty jako ze gestem fair play celtic mialby oddac miejsce legii - no (pipi)a, pokazcie mi jakikolwiek klub na swiecie, ktory by tak postapil wobec jawnego zlamania przepisow przez drugi klub, albo wyobrazcie sobie legie na miejscu celticu i lesniodorskiego zwolujacego konferencje ze oddaja miejsce celticowi w gescie fair play. niech sladem legii zaczna dramatyzowac i domagac sie gestow fair play druzyny, ktore sa jawnie okradane przez bledy sedziow w czasie spotkan - karne z pupy, nieuznane bramki itp smiem twierdzic ze jakby taki przypadek spotkal kazdy inny klub z polski to dziennikarze by sie pastwili nad nim - jako to amatorka, jak jest sto lat za murzynami itp 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Weszło skończyła się maść na ból dupy 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 na weszlo i twitterze stanowskiego kopalnia beki. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 MAM TAK SAMO JAK TY LIGE MISTRZOW W TV 5 Cytuj
przypot 11 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Ależ to frustru tego idioty z zakolami jest piękne Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) Cała Warszawa nadal wariuje. Wielu zdawałoby się rozsądnych dziennikarzy i tłumy komentatorów, a nawet zdaje się i Zbigniew Boniek, teraz mają nowy tryb gadki: Celtic powinien wyjść z oświadczeniem, że wycofuje się. Miałoby to być "honorowe", "godne", byłby to "zwykły odruch przyzwoitości" itp. Kurde, przecież ten list otwarty ich współwłaściciela to jest jakaś komedia. Celtic FC zapisał jedną z najpiękniejszych kart w historii europejskiego futbolu, gdy w 1967 roku niespodziewanie pokonał w finale Pucharu Mistrzów potężny Inter Mediolan kierowany przez Helenio Herrerę. Czy umieją Panowie sobie wyobrazić, aby Jock Stein i Billy McNeill zostali pozbawieni szansy na największy tryumf w ich sportowej karierze przez błędne wypełnienie formularza zgłoszeniowego przez działającego w dobrej wierze pracownika klubu? Czy którakolwiek z prawdziwych legend Celtiku FC przyjęłaby awans przy zielonym stoliku, gdyby zdecydowanie przegrała starcie na boisku? Jestem przekonany, że nie pozwoliłaby im na to legendarna celtycka duma. Czy mogliby po czymś takim spojrzeć w oczy swoim kibicom, których wystawiliby na pośmiewisko? Czyli to Celtic jest pośmiewiskiem bo Legia nie przestrzegała jasnych zasad, urocze. I oddaje to, co czytam w komentarzach w necie. Oczywiście to warszawiacy, ci ludzie zazwyczaj mają obsesję na punkcie powstania warszawskiego, zburzenie Warszawy jest dla nich powodem do dumy, a odbudowa Warszawy - wstydliwym, niehonorowym, lewackim epizodem, więc w sumie co tu się dziwić. Edytowane 11 sierpnia 2014 przez ogqozo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi