Lukas. 12 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ja tego w CFC nigdy nie zakumam jak oni to robią. Jedna sensowna akcja i gol FCBM męczy się z Szachtarem jak nie wiem co ... coś czuje że będzie 0:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Się dzieje w Paryżu! PSG mogło spokojnie jeszcze ze dwie bramki strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 We Lwowie Bayern w 10, bedzie niespodzianka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 No w Paryżu faktycznie jazda na całego :-) Oby tak dalej. Bayern dziś słaboooo. Cóż gra się tak jak przeciwnik pozwala. Obstawiam 0:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Koniec zabawy kurde! Nędza i rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Oglądać mecze wyjazdowe Chelsea w fazie pucharowej to czysty masochizm. Ale 1:1 jest, taki był plan, niech Mou będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 to potwierdzone info ze Milan zagra z Liverpoolem powtórkę finału? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 jakiego/którego finału? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A po co mają powtarzać? Jakieś wałki? Nie jestem w temacie. Chyba że chodzi o jakiś mecz wspominkowy z weteranami. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Chodzi o mecz wspominkowy z weteranami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Widać, że Milanowi tęskno do europejskich pucharów Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jakiś namiar na stream Real - Schalke ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 sport.tvp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No szczerze mówiąc, jako kibic Realu- przeżywałem męczarnie. Strasznie niedokładny i niepoukładany Real, dodatkowo z deficytem kreatywności w środku pola. Bardzo odczuwam brak Modrica, który będzie istotnym wzmocnieniem. Nie miał kto tworzyć przewagi, gdy gra toczyła się w środku pola i żaden z pomocników nie był w stanie zgubić rywali. Nawet Isco, mimo iż był najlepszy z graczy ofensywnych, nie pokazał się z najlepszej strony. Słabo Ronaldo, mimo bramki i asysty, tradycyjnie nic nie pokazał. Bale również słabo zagrał, zdecydowanie z minuty na minutę coraz gorzej. Chyba cierpi przez negatywną prasę, jedna dobra akcja nie dodaje mu pewności, ale jedno złe podanie strasznie go dołuje. Real miał furę szczęścia, że nie skończyło się na 1:1 i nerwach na Bernabeu. Niech wraca Chorwat, to ta gra jakoś będzie wyglądała. Na plus gra Lucasa Silvy, ciekawy piłkarz, oby Carlo na niego zaczął stawiać, zamiast na Khedirę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 ROnaldo słabo mimo bramki i asysty. Dzieki niemu real jest praktycznie w cwiercfinale ale słabo. Isco, nie grął kompletnie nic ale najlepszy z graczy ofensywnych. Nie wiem błażej co ćpiesz. Od isco słabszy był chyba tylko bale. Zero kreatywnosci, same straty. Bale to jakas porazka, miał chociaz jedno celne podanie? Ronaldo najwiecej prób w ataku, benzema oprócz jednego strzału tez zero. gdyby nie dzisiaj przebłyski Ronaldo real by ten mecz udu.pił i takie są fakty. Oczywiscie mecz ronaldo nie był świetny, bo ciezko by było o to kiedy cąły real grał słabo ale na całe szczescie shalke grało jeszcze wieksze dno. No nic, z taką grą zatrzymamy sie na nastepnej fazie jesli sie coś nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzieki niemu real jest praktycznie w cwiercfinale Takie "asysty" jaką zanotował Ronaldo przypominają mi jak Bóg strzelił pamiętnego gola z Getafe po rajdzie przez pół boiska, a Xavi żartował później, że wszyscy mówią o strzelającym, ale nikt nie zwrócił uwagi na asystującego. No, ok statystyka jest, ale ten gol to jest praktycznie klasyczne zrobienie coś z niczego w tym przypadku w wykonaniu Marcelo. Takich podań, które same w sobie nie stwarzają zagrożenia pod bramką wykonuje się podczas meczu dziesiątki. Za to przy golu Ronaldo asystujący miał ZDECYDOWANIE większy udział, (to są sytuacje z gatunku: napastnik powinien wykorzystać), no ale tak, to dzięki CR7 Real jest praktycznie w ćwierćfinale, Marcelo czy Carvajal przysłużyli się Realowi znacznie mniej. Oczywiście nie zgadzam się też, że Ronaldo był słaby czy coś, bo to jest zwykłe przeginanie w drugą stronę. Rozumiem też płacz fanów za Modricem, ale to jest architekt gry Realu i statsy Kryśki tylko skorzystają na jego powrocie, więc Kabi, szanuj zdecydowanie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 ale lebiega benzema na miejscu ronaldo by tej bramki nie zdobył Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ale Ramos już tak i co? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 mówimy o napastnikach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No tak, Ronaldo jest skuteczniejszy niż Benzema, ale tak jak pisałem, to jest typ sytuacji za wykorzystanie której napastnikowi nikt pomnika budować nie będzie, za to gol Marcelo jest z gatunku "cień szansy", zwłaszcza jak na obrońcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 nom, mnie tylko chodziło o to że Benzema to lebiega Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeżeli chodzi o skuteczność to fakt, asem nie jest, ale nadrabia w innych aspektach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To jest własnie typowe. Specjalnie przytrolowałem, negowanie Ronaldo. Strzela zle, nie strzela zle, asystuje zle, nie asystuje zle. A pajgi juz zaczyna swoje mądrosci i pisanie o rzeczach oczywistych ktorych nie napisąłem to znaczy ze ich nie było (vide carvajal i marcelo) Ronaldo i Marcelo byli najlepszymi zawodnikami realu w tym meczu. A Ronaldo nalezy sie szacunek bo próbowął cos ugrac bez linii pomocy ktorej w tym meczu real nie mial. Dwie bramki dzieki grze obroncow + Ronaldo. No z calym szacunkiem dla modrica ale ciekawe czy pociagnie tę grę bez wsparcia innych pomocnikow. No chyba ze Ancelotti zdejmie patałach bale i spróbuje grac kims kreatywniejszym który potrafii podac piłke a nie przejsc 2 zawdonikow i zatrzymac sie na trzecim. No ale tak, to tylko Ronaldo powinien nie wystawiac Carlo c'nie? Benzema nadrabia w innych aspektach? W jakich oswiec mnie? Wogóle w przerwie meczu obierałem granata wiec moze przeoczyłem , grął on wogole w drugiej połowie? Wiadomo ze Ronaldo aby strzelac potrzebuje paliwa wiec jak mozna byc takim idiotą żeby narzekac na niego kiedy nie istnieje linia pomocy? To tak jakby narzekac na napastnika san marino ze jest nieskuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No cóż, czasami trudno ogarnąć mi rzeczy oczywiste i wolę jak mam wytłuszczone, bo się gubię kiedy czytam np. gdyby nie Ronaldo, to był Real u(pipi)ł lub że Ronaldo praktycznie zapewnił awans Realowi. Zaznaczaj, że jak piszesz takie teksty, to jest trolling. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wiadomo, że Ronaldo to nie jest Messi, ale wczoraj na tle słabego Realu grał całkiem nieźle. Już nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi