Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

No (pipi)a xddd 

3 druzyne Premier League ogrywa ekipa która sprzedała 3/4 składu bo ruski własciciel nie miał na chromowane cumy do swojego 200 metrowego jachtu  :frog:

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

A niech to dunder świśnie xD

Opublikowano

hahahaha xD

Teraz Ospina grzeje herę pod prysznicem i Szczęsny wraca do bramki

Opublikowano

Skupiamy się na TOP 4 PL.

Opublikowano

I Pucharze Anglii, gdzie przyjdzie się mierzyć już niedługo z Manchesterem na Old Trafford, na którym to terenie Arsenal nie wygrał od 2006 roku. :daddy:

Opublikowano

Hahaha, beka z Czemberlejna, który w '93+ kiwa się sam ze sobą, traci piłkę, myśli, że już koniec meczu i odpuszcza pogoń za zawodnikiem Monaco, a ten strzela bramkę.  :oh_you:

Opublikowano

Mozemy juz zaczac krecic coroczna beke z Premier League czy musimy czekac na odpadniecie Chelsea?

Opublikowano

W dobrym momencie mi się stream zaciął...

futkow.jpg

Opublikowano

I Pucharze Anglii, gdzie przyjdzie się mierzyć już niedługo z Manchesterem na Old Trafford, na którym to terenie Arsenal nie wygrał od 2006 roku. :daddy:

Słaby mecz Kanonierów i to delikatnie mówiąc. Defensywa nie istniała, a Ospina to tak jak myślałem, że CL to jeszcze  nie jego poziom. Dwie bramki były do wyciągnięcia. Druga sprawa, podniecasz się każdą przegraną Arsenalu, a powiedz mi jak tam idzie ManU, (które tak gloryfikujesz) w tym roku w CL ? aaa zapomniałem, oglądają przed TV na Old Trafford.

https://pbs.twimg.com/media/B-oeZpsUIAAE0FT.jpg:large

Opublikowano

Ale mu pojechał :dog:

Opublikowano

Śmieszne jest to, że są na świecie ludzie, którzy wypominają ManU jednoroczną absencję w LM (mam rozumieć, że jakby wcześniej też nie grali, byłoby lepiej i nie byłoby beki?), podczas gdy piłkarze sobie wciągają koks z kolan 14 latek gdzieś na Sierra Leone

Opublikowano

Śmieszne jest to, że są na świecie ludzie, którzy wypominają ManU jednoroczną absencję w LM (mam rozumieć, że jakby wcześniej też nie grali, byłoby lepiej i nie byłoby beki?), podczas gdy piłkarze sobie wciągają koks z kolan 14 latek gdzieś na Sierra Leone

Nic nie wypominam. Nawet nigdy nic złego o nich na forum nie powiedziałem. Tylko jak widzę gościa, co mecz w mecz wyśmiewa Arsenal a z jego wypowiedzi widać, że kibicuje ManU, to tylko stwierdziłem fakt i tyle.

Opublikowano

Raz w dupę to nie pedał, trzy razy to Arsenal.

W Londynie druga połowa o wiele ciekawiej wypadła. Gra Monaco może się podobać, trzymam kciuki za ten zespół.  Berba bardzo dobre zawody :banderas: - zawsze szanowałem!

Opublikowano

Raz w dupę to nie pedał, trzy razy to Arsenal.

Poziom Twojej wypowiedzi świadczy o małym rozumku :) załóż kominiareczke i idź pokrzycz na jakimś polskim stadionie.

Opublikowano

Wciąż lepsze kibicowanie niż zagranicznemu klubowi przez internet.

Opublikowano

Jeśli Ty uważasz, że kibicowanie ligowej drużyny to tylko z rodzimego kraju, no to Ci współczuje. To nie reprezentacja kraju, patrioto.

Edytowane przez Krolik85

Opublikowano

Że Monaco wywiezie bezbramkowy remis albo wygra 1-0 to bym się spodziewał wiedząc jak ten zespół gra w lidze, ale aż trzy brameczki, kontry im dzisiaj zabójczo wychodziły :banderas:

Opublikowano

Słaby mecz Kanonierów i to delikatnie mówiąc. Defensywa nie istniała, a Ospina to tak jak myślałem, że CL to jeszcze  nie jego poziom. Dwie bramki były do wyciągnięcia. Druga sprawa, podniecasz się każdą przegraną Arsenalu, a powiedz mi jak tam idzie ManU, (które tak gloryfikujesz) w tym roku w CL ? aaa zapomniałem, oglądają przed TV na Old Trafford.

https://pbs.twimg.com/media/B-oeZpsUIAAE0FT.jpg:large

:daddy: 

co za upośledzony post

Opublikowano

Bartosz ty to jednak jesteś mówca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Schalke pięknie ciśnie Real.

Ronaldo bramka i to nie z karnego!

Dobry meczyk.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

No chyba nie.

2:1 i Huntelaar

Bum i Ronaldo na 2:2

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Cristiano robi to co do niego należy. 

Jest sytuacja, jest Ronaldo, jest gol.

Chyba jedyny w zespole który robi to co do niego należy, reszta zaorać. A co odpier.dala dzis obrona to ja nie wiem. 

Ale przynajmniej jest ciekawie bo w tym meczu moze sie zdarzyc naprawde wszystko