Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Rozi płakał jak oglądał.

Opublikowano

Ten mecz pokazuje jakim przypadkiem była wygrana Porto tydzień temu.

Opublikowano

Nie sadze. Oby sie skonczylo na max 7-0 barca na luziku ogrywa psg. Dzis nic juz sie nie wydarzy

Opublikowano

Z ciekawostek. Mecz Barcy komentuje w C+ Ficuś.

Druga ciekawostka dla oglądających spotkanie z przereklamowanym Lewandowskim. Alves celnie strzela w światło bramki i celnie DOŚRODKOWUJE... L-E-W-Ą nogą. To świadczy o poziomie PSG w dniu dzisiejszym. Blanc kazał im stać i czekać w pierwszej połowie, zobaczymy co będzie dalej.

Opublikowano

Czemu w ogóle w Porto nie broni Helton? Jakiegoś no-name'a w bramce postawili w ćwierćfinale LM.

Opublikowano

Helton jest po kontuzji.

Ale ogólnie nie wiem co tak słabo.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

why? bo ogladalem bayern

Opublikowano

Ja dopiero dzisiaj, dzięki jednemu z komentatorów, zorientowałem się, że w Bayernie gra dwóch Polaków. Obaj nieźle wypadli, choć Tomasz Miler strzelił tylko jedną bramkę. :/

Opublikowano

Akcja Bayernu wczoraj na 3:0 

<banderas level 100>

Bayern wszedł na luzie , jeszcze awans monaco i realu i wypłata. 

Choć bedzie to milion razy trudniejsze.

Co do meczu z porto szczerze? Wydaje mi sie ze wiele słabszych ekip przegrywa z bayernem jeszcze przed peirwszym gwizdkiem. Coś jak walki z Mikem Tysonem w okresie jego prime kiedy to przeciwnicy przegrywali jeszcze przed peirwszym gongiem. Te zespoły w monachium wyglądają jak przestraszone dzieci. Słaba psychika jak to jaczes mówi. Pokazął to mdwumecz z szachtarem i teraz z porto. 

Opublikowano

why? bo ogladalem bayern

Mówił po Polsku ze śląskim akcentem, dokładnie tak jak ty :)

Opublikowano

Atletico przejmuje piłkę - (pipi) 40 metrów na pałę, byle dalej od bramki. Coraz prostszy ten ich futbol. Houllier pewnie się podniecił. Real spoko, brakuje znowu wykończenia.

Opublikowano

O, sędzia awansował do półfinału

Opublikowano

Jak dobrze, że jednak Real, bo Atletico jak Chelsea w "najlepszych" latach.

No w końcu się bijo!

Opublikowano

Pokarało że nie wpuścił Fernandinho Torresa? Pokarało!

Opublikowano

A wpuścili jakiegoś napastnika w ogóle?

Opublikowano

A Real miał jakiegoś ? Bo chyba nie Chicharito 

Opublikowano

1:0 w dwumeczu to najniższy wymiar kary dla Atletico. Najgorsza drużyna do oglądania prezentująca żenujący futbol w ćwierćfinale LM. Cieszę się, że odpadli.