Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Ten mecz pokazuje jakim przypadkiem była wygrana Porto tydzień temu.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Nie sadze. Oby sie skonczylo na max 7-0 barca na luziku ogrywa psg. Dzis nic juz sie nie wydarzy
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Z ciekawostek. Mecz Barcy komentuje w C+ Ficuś. Druga ciekawostka dla oglądających spotkanie z przereklamowanym Lewandowskim. Alves celnie strzela w światło bramki i celnie DOŚRODKOWUJE... L-E-W-Ą nogą. To świadczy o poziomie PSG w dniu dzisiejszym. Blanc kazał im stać i czekać w pierwszej połowie, zobaczymy co będzie dalej.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Czemu w ogóle w Porto nie broni Helton? Jakiegoś no-name'a w bramce postawili w ćwierćfinale LM.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Helton jest po kontuzji. Ale ogólnie nie wiem co tak słabo. Edytowane 21 kwietnia 20159 l przez Rozi
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Z ciekawostek. Mecz Barcy komentuje w C+ Ficuś. why? bo ogladalem bayern
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Ja dopiero dzisiaj, dzięki jednemu z komentatorów, zorientowałem się, że w Bayernie gra dwóch Polaków. Obaj nieźle wypadli, choć Tomasz Miler strzelił tylko jedną bramkę.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Akcja Bayernu wczoraj na 3:0 <banderas level 100> Bayern wszedł na luzie , jeszcze awans monaco i realu i wypłata. Choć bedzie to milion razy trudniejsze. Co do meczu z porto szczerze? Wydaje mi sie ze wiele słabszych ekip przegrywa z bayernem jeszcze przed peirwszym gwizdkiem. Coś jak walki z Mikem Tysonem w okresie jego prime kiedy to przeciwnicy przegrywali jeszcze przed peirwszym gongiem. Te zespoły w monachium wyglądają jak przestraszone dzieci. Słaba psychika jak to jaczes mówi. Pokazął to mdwumecz z szachtarem i teraz z porto.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Z ciekawostek. Mecz Barcy komentuje w C+ Ficuś. why? bo ogladalem bayern Mówił po Polsku ze śląskim akcentem, dokładnie tak jak ty
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Atletico przejmuje piłkę - (pipi) 40 metrów na pałę, byle dalej od bramki. Coraz prostszy ten ich futbol. Houllier pewnie się podniecił. Real spoko, brakuje znowu wykończenia.
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l Jak dobrze, że jednak Real, bo Atletico jak Chelsea w "najlepszych" latach. No w końcu się bijo!
Opublikowano 22 kwietnia 20159 l 1:0 w dwumeczu to najniższy wymiar kary dla Atletico. Najgorsza drużyna do oglądania prezentująca żenujący futbol w ćwierćfinale LM. Cieszę się, że odpadli.