Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre pary - trafić na Juve byłoby zbyt pięknie,ale Bayern trapiony kontuzjami też spoczko.Zresztą,co tu dużo gadać,nie było drużyny na którą nie chciałbym trafić.Jak się chce wygrać CL trzeba wygrywać ze wszystkimi.Będzie okazja do rewanżu i zobaczymy czy Barcelona faktycznie jest inną drużyną ;)

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo wielkich bojach w finale zagrają Bayern - Juventus. Ależ piękny finał, moje dwa ulubione kluby :banderas:

Opublikowano

Pamietacie polfinal z bodajze 2004 roku? Tam tez Real spotkal sie z Juve i wszyscy byli swiecie przekonani, ze Real rozjedzie przeciwnika i ma pewne miejsce w finale :reggie:

Opublikowano

Czy ja wiem. Fakt, był w(pipi) 7 do jaja, wstyd jak diabli i w ogóle, ale to było dosyć dawno, od tego czasu nie grali ze sobą w ogóle. Wczesniej, to Barca nad nimi dominowała, wiec porównywanie tego do Chelsea z którymi grali wielokrotnie i zawsze było pod górkę jest mocno na wyrost. Bayern lubi się zaciąć i w defensywie wydaje się być słabszy niż bywał w najlepszych czasach. No i pamiętajmy, ze mecze w których wchodzi dosłownie każda akcja (cos jak Niemcy - Brazylia z ostatnich MŚ) nie zdarzają się codziennie. Teraz za Barcą przemawia to, że wykluczenie /słaba dyspozycja Messiego nie daje gwaranta, ale jak ten gra dobrze, to spotkania wyglądają tak jak te z Atletico czy z Man City.

Opublikowano

Właśnie. Barca L. Enrique bardzo poprawiła grę z kontry, natomiast Bayern za Guardioli gra niczym Barca... Guardioli. Czyli teraz Barca jest Bayern, a Bayern jest Barca xD Reasumując, albo wygra FC Barcelona, albo FC Bayern, albo będzie remis. Tak jak napisał Ulszmic, nic mnie nie zdziwi w tej parze.

Opublikowano

Pamietacie polfinal z bodajze 2004 roku? Tam tez Real spotkal sie z Juve i wszyscy byli swiecie przekonani, ze Real rozjedzie przeciwnika i ma pewne miejsce w finale :reggie:

2003 rok.

12 lat potrzebował Real by wygrać LM, a teraz Juve potrzebowało 12 lat by dotrzeć do półfinału i znowu trafić na Real.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mnie dupa piecze, więc pewnie Ronaldo dzisiaj zasadzi bramkę. Ogólnie wolałbym widzieć Real w finale (o ile swój półfinał wygra Barca...).

Opublikowano

Jestem w robocie i nie ma dostepu do tv. Gdzie się wpisuje te kody z Heńka bo ja widze tyl;ko mordę Jerzego Dudka i zaraz mnie chu.j strzeli jasny :/

Help

Opublikowano

To te chwile, gdy cieszy się świat, a dzień ma szansę zakończyć się pięknym akcentem, wyżłopanym łzami żelki. Jednak Juve nie szprycuje się dragami Simeone, to coś czuję że siądzie już na początku drugiej połowy i "gorszy od Messiego" dokopnie tą bramkę i dobije wątpliwym karnym...