Opublikowano 12 maja 20159 l mysle, ze bajern zacznie niezle, bedzie jakas fajna akcja ktora nie zakonczy sie golem, a potem barca strzeli i nara.
Opublikowano 12 maja 20159 l Zapowiada sie na swiniobicie dzisiaj. Edytowane 12 maja 20159 l przez Codename
Opublikowano 12 maja 20159 l Wiadomo, że Bajern wiedzie na pełnym zaangażowaniu. Może nawet wyciągnie z 2:0, ale Barca coś strzeli przed przerwą i się skończy babci s.ranie i resztę meczu będą dożynki i nuda
Opublikowano 12 maja 20159 l Kur.wa ale mam nerwówkę przed meczem. Niby 3:0 w pierwszym i Bayern nie istniał, no ale grali u siebie więc to raczej logiczne. Dzisiaj to jednak Bayern jest w tym lepszym teoretycznie położeniu. Jedna bramka Barcy wystarczy abym się całkowicie uspokoił.
Opublikowano 12 maja 20159 l badzmy powazni, bajern jest bez formy kompletnie i przetrzebiony kontuzjami. nie ma szans na wygrana. ciezko bedzie nawet strzelic gola. do tego mega formy barcelony. eeh.
Opublikowano 12 maja 20159 l Miałem coś napisać szejdiemu o kontuzjach Bayernu i jego formie,ale stwierdziłem,że troluje tym wpisem. Jeśli serio tak myśli,to
Opublikowano 12 maja 20159 l 0:1 po pierwszych 15 minutach i po meczu.Drugi raz barcelona nie s(pipi)i tylu sytuacji na poczatku meczu co w pierwszym spotkaniu
Opublikowano 12 maja 20159 l Nie trolowałęm, wydawało mi się, że już sporo zawodników wróci do pierwszego składu Bayernu ale teraz patrzę i... jestem w szoku cofam to
Opublikowano 12 maja 20159 l Nie takie rzeczy się w sporcie działy i mimo wszystko będę kibicował baźierńczykom , jednak jeśli Barca strzeli szybko kilka bramek to bez przejęcia o 22.00 sobie grę o tron włączę.
Opublikowano 12 maja 20159 l Trzeba pamietac, ze mecz meczowi nie rowny a i Bayern na wyjazdach i ten u siebie w LM to tez zupelnie inne druzyny. Nie jestem w 100% pewny awansu ale licze na bramke Barcy w pierwszej polowie i koncowy wynik 2:1/1:1 mega by mnie ucieszyl Oby tylko obylo sie bez glupich strat i bledow w obronie to powinno byc dobrze PS. Jestem w robocie do 23 i sprobuje poszukac jakiegos streama do meczu na lapku w miare ogarnietej jakosci. Moze Ktos podeslac cos ciekawego, nie tnacego i niekoniecznie po polsku? Bede bardzo wdzieczny. Pozdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 maja 20159 l http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia wybieraj zagraniczne transmisje. a co do meczu, Barca jest w zbyt wielkim gazie żeby Bayern zrobił kuku, nawet u siebie.
Opublikowano 12 maja 20159 l No ja tak myslalem o soccerlive ale tyle czasu nie ogladalem meczu zadnego w necie, wiec pomyslalem, ze moze cos nowego wyplynelo sprawdzonego dzieki. Pozdr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 maja 20159 l spokojnie pajgi, to cos w stylu tego jak na ps blog kiedys zapowiedzieli ff type-0 hd na vite i po chwili sprostowali
Opublikowano 12 maja 20159 l spokojnie pajgi, to cos w stylu tego jak na ps blog kiedys zapowiedzieli ff type-0 hd na vite i po chwili sprostowali pisalem teraz kibice bayernu widza jak ja sie czulem gdy ff type0 pomylkowo zapowiadali na vite
Opublikowano 12 maja 20159 l Obrona Barcy jest na poziomie Bayernu więc zapowiada sie smiesznie. Szkoda tylko ze Bayern ma 3/4 ataku w szpitalu