Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

mysle, ze bajern zacznie niezle, bedzie jakas fajna akcja ktora nie zakonczy sie golem, a potem barca strzeli i nara.

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wiadomo, że Bajern wiedzie na pełnym zaangażowaniu. Może nawet wyciągnie z 2:0, ale Barca coś strzeli przed przerwą i się skończy babci s.ranie i resztę meczu będą dożynki i nuda :/

Opublikowano

15minut meczu i juz bedzie mozna zmieniac kanal w tv

Opublikowano

Kur.wa ale mam nerwówkę przed meczem. Niby 3:0 w pierwszym i Bayern nie istniał, no ale grali u siebie więc to raczej logiczne. Dzisiaj to jednak Bayern jest w tym lepszym teoretycznie położeniu. Jedna bramka Barcy wystarczy abym się całkowicie uspokoił. 

Opublikowano

badzmy powazni, bajern jest bez formy kompletnie i przetrzebiony kontuzjami. nie ma szans na wygrana. ciezko bedzie nawet strzelic gola. do tego mega formy barcelony. eeh.

Opublikowano

Miałem coś napisać szejdiemu o kontuzjach Bayernu i jego formie,ale stwierdziłem,że troluje tym wpisem.

Jeśli serio tak myśli,to :rofl:

Opublikowano

0:1 po pierwszych 15 minutach i po meczu.

Drugi raz barcelona nie s(pipi)i tylu sytuacji na poczatku meczu co w pierwszym spotkaniu

Opublikowano

Nie trolowałęm, wydawało mi się, że już sporo zawodników wróci do pierwszego składu Bayernu ale teraz patrzę i... jestem w szoku :D

cofam to  :lapka:

Opublikowano

Nie takie rzeczy się w sporcie działy i mimo wszystko będę kibicował baźierńczykom , jednak jeśli Barca strzeli szybko kilka bramek to bez przejęcia o 22.00 sobie grę o tron włączę.

Opublikowano

Trzeba pamietac, ze mecz meczowi nie rowny a i Bayern na wyjazdach i ten u siebie w LM to tez zupelnie inne druzyny. Nie jestem w 100% pewny awansu ale licze na bramke Barcy w pierwszej polowie i koncowy wynik 2:1/1:1 mega by mnie ucieszyl :) Oby tylko obylo sie bez glupich strat i bledow w obronie to powinno byc dobrze

PS. Jestem w robocie do 23 :/ i sprobuje poszukac jakiegos streama do meczu na lapku w miare ogarnietej jakosci. Moze Ktos podeslac cos ciekawego, nie tnacego i niekoniecznie po polsku? Bede bardzo wdzieczny. Pozdr :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No ja tak myslalem o soccerlive ale tyle czasu nie ogladalem meczu zadnego w necie, wiec pomyslalem, ze moze cos nowego wyplynelo sprawdzonego :) dzieki. Pozdr

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Bernat i Lahm w składzie Bayernu XDD

Opublikowano

spokojnie pajgi, to cos w stylu tego jak na ps blog kiedys zapowiedzieli ff type-0 hd na vite i po chwili sprostowali ;)

Opublikowano

Szybko poszło :frog:

Opublikowano

spokojnie pajgi, to cos w stylu tego jak na ps blog kiedys zapowiedzieli ff type-0 hd na vite i po chwili sprostowali ;)

pisalem :P teraz kibice bayernu widza jak ja sie czulem gdy ff type0 pomylkowo zapowiadali na vite :P

Opublikowano

Obrona Barcy jest na poziomie Bayernu więc zapowiada sie smiesznie.

Szkoda tylko ze Bayern ma 3/4  ataku w szpitalu :/

Opublikowano

Messi podanie w uliczkę i wypadało to wykorzystać