Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość suteq
Opublikowano

Kur.wa ale mam nerwówkę przed meczem. Niby 3:0 w pierwszym i Bayern nie istniał, no ale grali u siebie więc to raczej logiczne. Dzisiaj to jednak Bayern jest w tym lepszym teoretycznie położeniu. Jedna bramka Barcy wystarczy abym się całkowicie uspokoił. 

Opublikowano

badzmy powazni, bajern jest bez formy kompletnie i przetrzebiony kontuzjami. nie ma szans na wygrana. ciezko bedzie nawet strzelic gola. do tego mega formy barcelony. eeh.

Opublikowano

Nie trolowałęm, wydawało mi się, że już sporo zawodników wróci do pierwszego składu Bayernu ale teraz patrzę i... jestem w szoku :D

cofam to  :lapka:

Opublikowano

Nie takie rzeczy się w sporcie działy i mimo wszystko będę kibicował baźierńczykom , jednak jeśli Barca strzeli szybko kilka bramek to bez przejęcia o 22.00 sobie grę o tron włączę.

Opublikowano

Trzeba pamietac, ze mecz meczowi nie rowny a i Bayern na wyjazdach i ten u siebie w LM to tez zupelnie inne druzyny. Nie jestem w 100% pewny awansu ale licze na bramke Barcy w pierwszej polowie i koncowy wynik 2:1/1:1 mega by mnie ucieszyl :) Oby tylko obylo sie bez glupich strat i bledow w obronie to powinno byc dobrze

PS. Jestem w robocie do 23 :/ i sprobuje poszukac jakiegos streama do meczu na lapku w miare ogarnietej jakosci. Moze Ktos podeslac cos ciekawego, nie tnacego i niekoniecznie po polsku? Bede bardzo wdzieczny. Pozdr :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

spokojnie pajgi, to cos w stylu tego jak na ps blog kiedys zapowiedzieli ff type-0 hd na vite i po chwili sprostowali ;)

pisalem :P teraz kibice bayernu widza jak ja sie czulem gdy ff type0 pomylkowo zapowiadali na vite :P