Opublikowano 13 maja 20159 l Serce mówi, że wygra Juve dziś. Rozum podpowiada, że Real dziś rozjedzie Juve. Mimo wszystko nie sądzę by biali dali się zaskoczyć po raz kolejny. Stawiam na 3:1 dla Realu, z czego Juve wpakuje na 2:1 ze stałego fragmentu gry... Hm, w sumie to Gran Derbi w finale to byłoby wydarzenie niesamowite - obie drużyny byłyby dodatkowo zmotywowane ostatecznymi celami rywalizacyjnymi. Nie zdziwiłbym się, jakby ręką Platiniego sędziowie przepchnęli Real do finału, by zrobić wielkie widowisko.
Opublikowano 13 maja 20159 l Bilety na finał LM zawsze takie drogie? Bo GD w Berlinie to byłoby coś ale cena od 2k€
Opublikowano 13 maja 20159 l Pogba dzis gra czy jakis uraz ma dluzszy? Bo nawet nie jestem z Juve na biezaco.
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie no bez jaj. Ani Juve nie jest takie slabe ani Real w tej chwili taki silny. Wlosi nie dadza sobie tylu bramek w polfinale walnac przeczuwam wygrana i awans Realu ale tak mi cos podpowiada 1:1...
Opublikowano 13 maja 20159 l W dniu 13.05.2015 o 09:08, Mendrek napisał(a): Serce mówi, że wygra Juve dziś. Rozum podpowiada, że Real dziś rozjedzie Juve. Tez tak czuje, ale zobaczyć Suarez-a przeciwko Chiellini i Evra po tej calej dramatyce ich to pewni by było mile widowisko
Opublikowano 13 maja 20159 l W dniu 13.05.2015 o 09:45, suteq napisał(a): No ja obstawiam, że Real dzisiaj rozjedzie Juve jakieś 3/4:0. Niestety. Zrobienie wpyerdolu Realowi w finale to byłoby coś. Juve jest mocne, bardziej się ich obawiam.
Opublikowano 13 maja 20159 l Finał real - barca, gimby oszalejo. Oby Juventus zgarnął tytuł w tym roku
Opublikowano 13 maja 20159 l O, właśnie wyczytałem że Real nie wyeliminował od 28 lat zadnej wloskiej druzyny w LM. Wloska klatwa?!
Opublikowano 13 maja 20159 l Czuję, że przejdzie Real, jak zapewne większość ludzi na świecie. Ale kibicuję Juventusowi - chciałbym jakiejś niespodzianki w finale.
Opublikowano 13 maja 20159 l W dniu 13.05.2015 o 14:16, Koleś88 napisał(a): O, właśnie wyczytałem że Real nie wyeliminował od 28 lat zadnej wloskiej druzyny w LM. Wloska klatwa?! a tych meczy bylo ile? 2-3? Real pokonał juve w 98 w finale przeciez Edytowane 13 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 13 maja 20159 l No ja gdzieś czytałem, że Juve zawsze przechodziło dalej jak w pierwszym meczu wygrywało.
Opublikowano 13 maja 20159 l dzisiaj mordercze catenaccio zabijające widowisko i bramka z rożnego/wolnego wierzę
Opublikowano 13 maja 20159 l Troche przykre, ze real sam nie potrafi sie obronic wynikiem tylko trzeba ich przepychac takimi smiesznymi karnymi, bo nie oszukujmy sie z tym karnym to lekka drukarnia byla..
Opublikowano 13 maja 20159 l Ten Dzemsj to sie caly czas wydupca, sedzia sie w czas polapal, ze on jakis niedowlad konczyn ma
Opublikowano 13 maja 20159 l Czy ja wiem, nikt psów na arbitrze za tą decyzje wieszać nie będzie, raczej "dyskusyjna" sytuacja, a na dyskusje sędzia czasu nie ma. Real gniecie Juve i brakuje im tylko precyzji (zupełnie jak w meczu z Valencią) w wykończeniu. Jeżeli druga połowa będzie wyglądać identycznie, to Królewscy powinni to wygrać.
Opublikowano 13 maja 20159 l Za to nie było ewidentnego karnego jak Vidal leciał z łokciem jak jakiś psychol w Jamesa.
Opublikowano 13 maja 20159 l Jak nie wbija szybko na 2:0 to bedzie cieżko a jeden karny i tak sie Realowi nalezał za te zagrania Vidala. Edytowane 13 maja 20159 l przez Codename