Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość suteq

Kocham te symulki. Sam Suarez w doliczonym czasie 50 sekund schodził z boiska. Eh.. szkoda gadać. Alvesowi z kolei urwało ręke. PIĘKNY FINAŁ ;_; 

Żeby nie było, 3 bramki strzelili, ale przez takie zagrania nigdy nie będe Farsy szanował. NIGDY. 

Od kiedy to są dozwolone obraźliwe nazwy klubów? 

:lapka:

Kocham te symulki. Sam Suarez w doliczonym czasie 50 sekund schodził z boiska. Eh.. szkoda gadać. Alvesowi z kolei urwało ręke. PIĘKNY FINAŁ ;_; 

Żeby nie było, 3 bramki strzelili, ale przez takie zagrania nigdy nie będe Farsy szanował. NIGDY. 

Zraszacze po porażce mnie swego czasu mocno rozbawiły, a w sumie bawią do dziś.

http://sport.tvn24.pl/archiwum,133/barca-nie-umie-przegrywac,132494.html

Edytowane przez Moldar

@Ludwes

Dlaczego mieszasz w to MU? Nie wiem jakby sie zachowali, ale Barca (wyłączając Puyola) to praktycznie zawsze kiedy może to przedłuża i robi teatrzyk. Nie mówie, że nie gra ładnej piłki, bo pierwsza bramka np. to majstersztyk, ale strawić ich nie potrafię. 

Od kiedy to są dozwolone obraźliwe nazwy klubów? 

:lapka:

Mój błąd, przyzwyczajenie przez lata. Poprawiam.

@Ludwes

Dlaczego mieszasz w to MU? Nie wiem jakby sie zachowali, ale Barca (wyłączając Puyola) to praktycznie zawsze kiedy może to przedłuża i robi teatrzyk. Nie mówie, że nie gra ładnej piłki, bo pierwsza bramka np. to majstersztyk, ale strawić ich nie potrafię.

W sumie gdyby Manchester United wygrał z Barceloną w dwóch finałach LM, to też bym ich nie lubił, wyzywając Rooneya od rudego.

Gość suteq

@Plamek

Wybaczam. :lapka:

Żeby nie było, kibicuję Barcy już dekadę i również mnie wkur.wiają te teatrzyki, ociągania się, przedłużanie rozgrywki, no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz?

Neymara też nie lubię, Messiego ogromnie szanuję i podziwiam, ale czy go lubię? Niezbyt. 

W ogóle nie podoba mi się takie świętowanie po golu bez wyrazu, jak oglądam ligę angielską to aż czuć tę radość od graczy, a u Barcy? Przybiegną do kółka, klepną się po pleckach i tyle. 

Suarez widzę jeszcze ma tę radość w sobie, reszta jakby z tego wyprana. 

Edytowane przez suteq

Co za typ,Barca prowadzi 2:1 w finale LM i ostanie 3-4 minuty meczu grają na czas, no do pieca ich, nie widziałem nigdy, żeby jakikolwiek inny klub w podobnej sytuacji grał na czas :D No nie jest to ładne, ale każdy tak gra, a znam takie zespoły, które od stanu 1:0 w trzeciej minucie pozostałe 87 grałyby na czas, murując własną bramkę. Całkiem spoko finał,

Ok, mamy nowy powód do nielubienia karłów: za słabo się cieszą :reggie:

Swoją drogą, najlepsza drużyna XXI wieku, przykro mi.

@Ludwes

W sumie gdyby Manchester United wygrał z Barceloną w dwóch finałach LM, to też bym ich nie lubił, wyzywając Rooneya od rudego.

I tu jest różnica, Ty byś wjeżdżał na Rooneya że jest rudy, a ja.. zresztą, napisałem już. I ja nie lubie barcy przez to, że wygrali z United, ale przez to co robią w praktycznie KAŻDYM meczu o stawkę.

@pajgi 

często czytam Twoje wypowiedzi na temat barcy i wiem, że nie ma sensu wdawać sie z Tobą w dyskusję bo masz klapki na oczach, także spłyń.

Edytowane przez Plamek

@pajgi 

często czytam Twoje wypowiedzi na temat barcy i wiem, że nie ma sensu wdawać sie z Tobą w dyskusję bo masz klapki na oczach, także spłyń.

Faktycznie, zauważenie, że granie na czas przy podobnym wyniku jest czymś powszechnym, to wynik moich klapek na oczach, a nie osoby, która widzi ten problem w jednym zespołe... Nic, że stworzyli dużo więcej sytuacji na bramkę, samemu strzelając 3, bo grali 3-4 minuty na czas. Serio się zastanawiam czy jeszcze im kibicować.

Mejm- to się nazywa : ból dupy, bo nie wygrali ci co chciałem.

@pajgi

jakbyś czytał uważnie, to byś wiedział że nie chodzi mi o samo przedłużanie gry, tylko o ogólne zachowanie zawodników Barcelony przez lata. Boli mnie po prostu to, że takimi tanimi zagraniami ktoś jest potem stawiany na piedestałach. Mistrz to mistrz, nie toleruje symulacji. Tak samo byłem wqrwiony jak Young zaczął nurkować. No chyba, że lubisz takie aktorstwo to sorry.

225474_111486142268218_7332001_n.jpg?oh=

Może jestem przewrażliwiony przez to, że całe życie twardą angielską piłkę oglądałem. Nie wiem.

Edytowane przez Plamek

@pajgi 

Faktycznie, zauważenie, że granie na czas przy podobnym wyniku jest czymś powszechnym, to wynik moich klapek na oczach, a nie osoby, która widzi ten problem w jednym zespołe... Nic, że stworzyli dużo więcej sytuacji na bramkę, samemu strzelając 3, bo grali 3-4 minuty na czas. Serio się zastanawiam czy jeszcze im kibicować.

Mejm- to się nazywa : ból dupy, bo nie wygrali ci co chciałem.

Napiszę tak, żebyś i Ty zrozumiał.

Nie ujmuję Barcie zwycięstwa, ale nie trawię ich ze względu na teatrzyki. (Nie mówię, że koniecznie w tym meczu, bo jest w czym wybierać). Nie trawie ich przez karne z kapelusza, przez ogólną sympatię sędziów, przez nurkowanie, przez symulke jako całokształt. POWTÓRZĘ. NIE UJMUJĘ IM ZWYCIĘSTWA, należało im się, ale takimi "pierdołami" zrażają do siebie wielu kibiców.