Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Roma bardzo nie chce wyjść z grupy, pozytyw taki, że takimi spotkaniami Garcia nie umacnia swojej pozycji na stołku trenerskim.

• Odpowiedzi 22,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Najłatwiejsze 3pkty w historii ligi mistrzów dla Arsenalu :banderas:

Gol ręką Żiru, a później gol, którego nie było. Nieźle.

xd top kek

Opublikowano

xd top kek

Kim trzeba być, by pisać w taki sposób?

Opublikowano

Wiem, Mysza, wiem. Odpowiedziałem głupim postem na głupi post.

Opublikowano

Rakietić ! / Dajcie już spokój, Arsenal i tak raczej nie wyjdzie z grupy.

/

Przeczuwam dzis bragga w(pipi) Realu w Paryzu...

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Niby czemu Arsenal ma ma nie wyjść? Po trzech meczach mają ledwo 3 punkty ale bayern i olympiakos tylko po 6 także są szanse dosyć wysokie. Zaoraja dynamo i olympiakos, bayern wygra z olympiakosem i potem zobaczymy hehe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Real dzisiaj w okrojonym składzie z PSG chyba przegra swój pierwszy mecz w tym sezonie. Nikt z przodu nie ma wybitnej formy, więc nawet nie liczę by Real chociaż przez chwilę miał inicjatywę w tym spotkaniu, raczej mały autobusik i jakaś próba gry z kontry,szczególnie że dzisiaj zagra Lucas z Jese. Nastawienie pesymistyczne, ale sytuacja kadrowa nie pozostawia wyjścia.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

co przełączą zakładkę na mecz to real pod bramką psg

Opublikowano

united xDDDD 

Opublikowano

united xDDDD 

Z pajacem na ławce trenerskiej nie da się tej drużyny traktować poważnie.

- Mówiłem już to przed meczem z PSV Eindhoven, także wyjazdowym - jeden punkt to dobry wynik. Trzy punkty są oczywiście lepsze, ale jeden punkt to dobry rezultat - dodał Holender.
Opublikowano

No i się pozytywnie zaskoczyłem :DD oby tak dalej, byle jeszcze coś strzelić.

Opublikowano

Dlaczego ten Ronaldo gra jeszcze w Realu...

Opublikowano

Jest remis i 79% posiadania piłki. Ruskie na kolanach z pełnymi ustami.  :kaz:  

Opublikowano

do tego angielskie druzyny wreszcie pokonuja hiszpanskie - najlepsza liga na swiecie

Opublikowano

City po małym kryzysie wraca na właściwe tory i znowu niszczą wszystko na swojej  drodze. Jakby co, to Van Gaal już znalazł usprawiedliwienie przed ewentualnym wpierdolem. United gra na wyjeździe i będą krócej odpoczywać, a City  w październiku gra 5 meczów u siebie, a jedyny wyjazd to ten na Old Trafford.

Opublikowano

Nie tak znowu niszcza. Wygrali w doliczonym czasie gry, 3pkt sa ale nie bez problemow. Troche szczescia, bledy Sevilli i jakos sie udalo. Szkoda troche hiszpanow, zwlaszcza, ze zagrali naprawde dobrze przez pierwsze 50-60minut...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wazne jak. Wazne, ze kupon wszedl.

Opublikowano

Real więcej farta niż skilla dzisiaj, ale w sumie yebać. 3 pkt są, lider jest, awans jest.