Skocz do zawartości

Champions League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

I JAK TAM BAYERN Z OBSRANYMI GACIAMI

Arsenal wspaniale orze. Podoba mi się. Bajern Monachium pewnie już pływa we własnym gównie.

BTW, od dwóch kolejek zajmuję 1. miejsce w forumkowej Fantasy Premier League. Także polecam traktować moje zdanie o piłce nożnej jako nieomylne i najlepsze, zawsze!

xd

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Ależ nędzna jest ta Valencia w tym sezonie,

już w zeszłym zdradzane były pierwsze oznaki chuyowości (brak prostopadłych podań do napastników, taktyka oparta na milionie wrzutek itd.) ale to co teraz się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. 

Opublikowano

Valencia już kolejny sezon zaczyna słabo, mają duże problemy ze strzelaniem bramek (Alcacer i Mina to puki co "tylko" talenty, a Feghouli choć świetny, to bardziej jako skrzydłowy niż snajper), kupieni latem gracze (za ciężkie pieniądze, Valencia wydała najwięcej kasy z hiszpańskich klubów) nie zachwycają. Tradycyjnie spodziewam się wybuchu formy na wiosnę, kiedy w LM będą już mieć pozamiatane.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę rozwalili system tą klepką.

Już pewne dwie bramki sędzia Barcelonie zabrał :(

Łohohohoho, ale siadło :obama:

Opublikowano

Ja tez Mu kibicuje. Cale tridente w tym sezonie to miazga. Maja honorowke.

Verma cos sie lapal za (kolano?). Jak kolejna kontuzja to chyba yebne... :(

Może to i lepiej, bo dzisiaj grał beznadziejnie.

Nie no, żartuję.

Opublikowano

No i jestem pewien, że Arsenal jest w kolejnej rundzie bo rozpykanie Olympiakosu to raczej formalność.

Opublikowano (edytowane)

Ja tez Mu kibicuje. Cale tridente w tym sezonie to miazga. Maja honorowke.

Verma cos sie lapal za (kolano?). Jak kolejna kontuzja to chyba yebne... :(

Może to i lepiej, bo dzisiaj grał beznadziejnie.

Nie no, żartuję.

Zdziwiłem się jak pokazali % celnych podań po meczu a tam na 1 miejscu, nie kto inny jak Verminator !

Wojciech Szczęsny: "Wyszliśmy wygrać mecz, ale... nie wygraliśmy huehue. Czasem trzeba złożyć ręce do oklasków i podziwiać rywala". :)

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

Barca zagrała dopiero pierwszy, naprawdę obłędny mecz w tym sezonie (tu była ta różnica, między El Classico, że tam aż tak nie dominowali, grali ostrożnie, akcje często od razu przenosząc ze środka obrony na skrzydła no i Real nie grał zupełnie nic, a taki Iturbne przynajmniej zaangażowaniem gasił każdego Królewskiego). Brakowało im tego jednego małego trybiku do wskoczenia na ten level. Alves dopiero drugi mecz w tym sezonie przypomina siebie z drugiej połowy ubiegłego. To samo można napisać o Suarezie, który owszem ma świetne statsy, ale nie ma co porównywać jego wczorajszego występu do tych sprzed dwóch tygodnii (tutaj po prostu grał jak równorzędny partner Leo i Neya). Rakitic kolejna i taka sama historia (do EC słabiutki sezon). Obrońcy zaczynają trybić, chociaż mecz Realem jakoś tego nie pokazał (tam trybił bramkarz). Tak naprawdę Barca dopiero zaczyna zwyżkować formą.