Daffy 10 628 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie no co jak co, ale mecz jest za(pipi)isty. Jdnak to nie te czasy co zazwyczaj United kończyło grupę z osiemnastoma punktami mimo ze przegrany to zdecydowanie bezapelacyjnie najlepiej sie ogladalo dzis united w tym sezonie z wszystkich rozgrywek, to jednak zdecydowanie za malo, dymisja!!! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja się jednakże nie śmieję, bo jutro to ja mogę płakać xd Chyba ze śmiechu jak szelsi odpadnie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 No trzeba wygrać, bądź zremisować, bo Kijowe Dynamo raczej z Żydkami nie przegra. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ja również, Roma jutro utopi z Bate u siebie i też po awansie. to samo czuje, że spotka arsenal z olympiacosem bo tam znów szpital na emirates xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 To jak, angielska już oficjalnie gorsza od włoskiej? Cytuj
Royal 620 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Jutro dopiero. Dzisiaj jeszcze lepsza. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Bramkarz Malmoe :facepalmz: Real wygrywa 8:0 przy posiadaniu piłki... 59% najs end izi. Edytowane 8 grudnia 2015 przez Koleś88 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Butt, możesz mi powiedzieć, co się dzieje z Tottim? Jeszcze nie wyleczył kontuzji? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Ale ten Bayer to pierdoły :facepalmz: Tyle prezentów co dostali... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 No nie wiem co tak słabo xddd Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Ter Stegen zaliczył dzisiaj swój najlepszy mecz w barwach Barcelony. Nie wiem, czy chociaż miał ćwierć słabego zagrania. Ogólnie nie wiem o co chodzi z tymi rezerwami Barcy, to jest momentami poziom polskiej ligii, że Bayer tego nie wykorzystał, to frajerstwo roku. A te ataki kilkoma zawodnikami jedną flanką olewając zupełnie drugą, jakaś nowa myśl taktyczna. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Uff ziru coś tam nawet ustrzelił i nie ma siary Edytowane 9 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Ehehe i Arsenal w nagrode dostał Barcelone w 1/8. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Ehehe i Arsenal w nagrode dostał Barcelone w 1/8. To nie jest takie złe losowanie dla Arsenalu. Albo zrobią mega niespodziankę i (nikt nie będzie się dziwił po odpadnięciu takim zespołem jak Barca -tak jak to było rok temu z Monaco-klęska), albo od marca grają tylko w Premier League i walczą o tytuł co przy słabości innych drużyn z czołówki w tym sezonie jest całkiem realne. Tak to widzę w następnej rundzie: Wolfsburg,Real, PSG, Barcelona, Bayern, Atletico, Zenit, City. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 (pipi) xd ci to nie mają szczęscie jak nie dwa razy pod rząd bayern to teraz barca Cytuj
Ore 188 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Było w grupie grać przyzwoicie, a nie na losowania jęczeć. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Beznadzieja. Juve : Bayern, PSG : Chelsea, Arsenal : Barca. Jedna z tych drużyn odpadnie już w 1/8, gdy dalej przejdzie np. Zenit lub Benfica, Gent lub VfL czy Roma lub Real... / Dla samego widowiska i renomy szkoda, że jest taka rozbieżność. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 No, najlepiej jakby po grupach od razu grali finał Barcelona - Real, renoma byłaby wtedy podniesiona do granic możliwości. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Podsumowując dzisiejsze losowania to: Pary Ligi Europy > Pary Ligi Mistrzów. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 (edytowane) Barcelona tak, ale Real? Edytowane 14 grudnia 2015 przez Koleś88 Cytuj
Gość Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Beznadzieja. Juve : Bayern, PSG : Chelsea, Arsenal : Barca. Jedna z tych drużyn odpadnie już w 1/8, gdy dalej przejdzie np. Zenit lub Benfica, Gent lub VfL czy Roma lub Real... / Dla samego widowiska i renomy szkoda, że jest taka rozbieżność. Chelsea nie gra w tym sezonie lepiej niż takie VfL, Arsenal cudów w LM też nie pokazuje i też ledwo wyszedł z grupy(trzeba przyznać, że forma im rośnie, ale jak to u Anglików, za parę miesięcy mogą znowu grać piach i raczej nikt nie będzie tym zdziwony), gdzie trzecia drużyna miała -7 w bramkach. Faktycznie szkoda może pary Bayern-Juve, bywa, bynajmniej nie ma gwarancji na cudowny dwumecz (Juve strzeliło najmniej bramek w grupie D i co oczywiste najmniej ze wszystkich teamów, które awansowały). Co do "prestiżu, to taki Zenit czy Gent odprawili w grupie tak uznane marki jak Valencia czy Lyon. Zenit wręcz je rozjechał. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Z Arsenalem akurat problemem głownie jest szpital a nie to, że grają piach od kilku sezonów mają naprawdę dobre momenty kiedy zdrowy jest Alexis i Oezil oraz Santi to grają naprawdę dobry futbol, ale zawsze pod koniec roku zaczyna się tam masakra i nie ma kim grać. Dobrze chociaż, że w tym sezonie Theo wrócił. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Toc to byla ironia. Ja sie ciesze np. Z Arsenal - Barca. Dobre widowisko bedzie i wcale pogromy Barcy nie przewiduje, raczej skromne zwyciestwo w dwumeczu. Szkoda wlasnie jedynie Juve - Bayern. Obie druzyny maja predyspozycje conajmniej na polfinal a (moim zdaniem) Bayern to jedyna druzyna, ktora moze powstrzymac Blaugrane. Raczej to oni awansuja. Chelsea srogi w(pipi) od PSG, i Real pewnie latwa wygrana ze slaba Romą. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Dzisiaj Chelsea bez Terrego, Zumy i Maticia to pewnie w obronie na lewej Baba, a w srodku Mikel wiec jak sie skonczy 0:0 w Paryzu to bedzie dobrze. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Za to PSG bez Aueriera, który wrzucił na portal społecznościowy film, w którym obraża Blanca, Ibrę i w ogóle połowę składu xD http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/shamed-paris-saint-germain-star-7374500 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi