KOŁD 1 101 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) W obronie pracował, o czym świadczył ten faul, tylko z tym bieganiem od bramki do bramki się nie zgadzam. That's all. Moze by było jeszcze lepiej gdyby zdjeli Bale, fajnie ze ma dziewczynską fryzure ale mógłby troche pograc zamiast jak piz.da sie przewalac po kazdym dotknieciu. Ronaldo starszy 5 lat a jedzie bez mydła Bale jesli chodzi o szybkośc. Koles chyba za bardzo sie rozsiadł w realu, kiedys strus pedziwiatr a teraz jakiegos lamusa z wolfsburgu wyprzedzic nie potrafi. Brawo dla realu ale Bale grał takie gó.wno ze nie wiem czemu go trzymał na oisku Zizou Prowo albo debil Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Codename Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Mówie jak było, w pierwszej połowie kontakt piłki bale = strata piłki. Moze na meczyki.pl w 360p nie było widac. O własnie spojrzałem na pomeczowe statsy piłkarzy. Bale 3 gwiazdki na 5 gdzie w wiekszosci pilkarze realu podostawali 4 lub nawet 5. Ale jak widac jestem debilem. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez kanabis Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No ja nie wiem co się z Balem dzieje, kiedyś w Tottenhamie potrafił pół boiska przebiec bez żadnego dryblingu, po czym zza pola karnego kropnąć bramkę tuż przy słupku, a teraz to aż żal patrzeć na tego chłopaka Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Na początku w realu tez dobrze sadził No to było mega, a teraz cienias z wolwsburga potrafi mu przed piłke wskoczyc. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Kanabis oczywiście post z rana na jednym wdechu, bez przeczytania poprzednich postów i sprawdzenia kto napisał tę bzdurę o bieganiu od bramki do bramki. No i te pociski na Bale'a, a szczególnie z tym przewracaniem się to chyba pomyliły adresata. Prowo marne. @Yakubu nie ma szans na takie akcje jak w Anglii, bo w Hiszpanii nie ma tyle miejsca, a i poziom jest wyższy. Na szczęście miejsce na wrzutki ma sporo, co mu wychodzi znakomicie, gdyby nie słaba skuteczność Karima czy Ronaldo w pierwszym meczu, niepotrzebna by była remontada z średnim Wolfsburgiem. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Przecież Bale w tym sezonie gra naprawdę dobrze (kiedy gra) i wczorajszy mecz nie był wyjątkiem. Natomiast dawno nie widziałem takiej determinacji u Ronaldo. Nawet to błyskawiczne wznawianie gry z autu, podgrzewanie kibiców, wczoraj był znowu prawdziwym liderem. Gdybym miał pewność, że Real będzie wychodził z takim nastawieniem do wszystkich pozostałych meczów LM, to poszedłbym do buka postawić na 11 Puchar Europy. Aaa, no i trzeba jeszcze wyróżnić Carvajala, bo też napier.dalał w tym meczu tak, że Danilo może tylko usiąść i płakać. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Hejas Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Kanabis oczywiście post z rana na jednym wdechu, bez przeczytania poprzednich postów i sprawdzenia kto napisał tę bzdurę o bieganiu od bramki do bramki. No i te pociski na Bale'a, a szczególnie z tym przewracaniem się to chyba pomyliły adresata. Prowo marne. @Yakubu nie ma szans na takie akcje jak w Anglii, bo w Hiszpanii nie ma tyle miejsca, a i poziom jest wyższy. Na szczęście miejsce na wrzutki ma sporo, co mu wychodzi znakomicie, gdyby nie słaba skuteczność Karima czy Ronaldo w pierwszym meczu, niepotrzebna by była remontada z średnim Wolfsburgiem. Ale to nie były pociski personalne, po prostu Bale mnie wczoraj irytował to o nim napisałem. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) No na razie Atleti miażdży Ehh jak barca klepie na własnej połowie to aż sie rzygac chce 17 minut meczu i nawet w polu karnym Atletico nie byli Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Yakubu Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ma ktoś link do Atleti Barca, bo jestem poza domem i kur.wicy dostaję bez nc+? Sopcast jakiś działający, cokolwiek? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Benfica prawie strzeliła na 2:0 a w Madrycie też bardzo dobry mecz Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) (pipi)aaaaaaaaaaa!!!!!!! :bunny: Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Yakubu Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ma ktoś link do Atleti Barca, bo jestem poza domem i kur.wicy dostaję bez nc+? Sopcast jakiś działający, cokolwiek? canalplussportonline.pl zakladasz konto i ogladasz bez zaciec w 1080p 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No na razie Atleti miażdży Ehh jak barca klepie na własnej połowie to aż sie rzygac chce 17 minut meczu i nawet w polu karnym Atletico nie byli No kur.wa trochę trudno grać na połowie przeciwnika, gdy stoją tam całą drużyną. Myślisz ty czasem? Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 No na razie Atleti miażdży Ehh jak barca klepie na własnej połowie to aż sie rzygac chce 17 minut meczu i nawet w polu karnym Atletico nie byli No kur.wa trochę trudno grać na połowie przeciwnika, gdy stoją tam całą drużyną. Myślisz ty czasem? Za(pipi)isci są jak z własnej połowy Barsie bramke wbili :O Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Lel podają na własnej połowie, 3-4 gości wybiega z pressingiem cofają się pod własne pole karne, przerzucają piłkę nad jednym z tych gosci na skrzydło,lecą z kontrą, dochodzą do 30-40 metra i bam... wycofanie do ter Stegena No ale na szczęście juz pokaralo Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Yakubu Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Atleti musi jeszcze coś wcisnąć bo 1-0 to sie nie skonczy. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Teraz to przynajmniej będą jakies szanse na kontrę, bo Barsa będzie musiała w koncu choc zbliżyć sie do pola karnego Atleti Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Ma ktoś link do Atleti Barca, bo jestem poza domem i kur.wicy dostaję bez nc+? Sopcast jakiś działający, cokolwiek? canalplussport.pl zakladasz konto i ogladasz bez zaciec w 1080p sorry, jednak bez online co tam winner, telewizjada sie zaciela? 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnie 3-4min w wykonaniu Barcy, lepsze od prawie pierwszych 60'... Jak dobrze, ze juz nie bede ogladal dzis Alvesa przy pilce. Edytowane 13 kwietnia 2016 przez Koleś88 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Tak myślałem, ze początek drugiej polowy za dobrze wygladal, juz zaczynają rękawami oddychać Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Auć. Nieprawdopodobne Kaziu. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Jakby tak się przy(pipi)ic to w dwumeczu Suarez mógłby dostac dwie czerwone i Neymar jedną xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi