Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Warn od mendrka, bo przypadkowo zmiast "c" napisałem "k" xd No trudno, przynajmniej mam pamiątkę, która każdego dnia będzie mi przypominać o tym piękny wieczorze i o pękniętych odbytach fanów FC Barcelona I nawet najlepszy piłkarz wszechswiata nie pomógł Jeszcze mendrek o sedziowaniu xD Przeciez atleti robiło co chciało z barcą.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Ten warn xDDDDD no piękny był ten wczorajszy wieczór. Futbol zwyciężył po raz kolejny, jeszcze tylko niech przegraja lige i puchar i mamy sezon marzeń
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Teddy komu kibicujesz? Zreszta obojetnie kto to jest, nawet jesli ma szanse wygrac lige, lm czy puchar to jest to niewazne rozumiem dla Ciebie? Najwazniejsze zeby Barca niczego nie wygrala w tym sezonie a sezon bedzie wygrany?! Porządny kibic z Ciebie [emoji23][emoji23] Ta druzyna ma ogromne szczescie.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Uważasz że niemiecki związek piłki nożnej nie na interesu żeby zdobyć Mistrzostwo Europy? Zrobią wszystko. Zapamiętaj moje słowa Wydaje mi sie, że Lewemu groziło pauzowanie w pólfinale gdyby teraz zdobył jeszcze jedną żółtą kartkę ale oczywiscie moge się mylić. Warny mendrka hahaha, pajgi pewnie płacze w kącie, ale to i tak nie przebija meltdownu przypota po pierwszym meczu.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Nie oglądam piłki nożnej Aaa to z tym sezonem marzen chodzilo Ci o Fife? Ok.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l co do braku karnego to ciekawa sytuacja bo piłkarz stał poza polem karnym ale reke mial juz w polu, moglo to zmylic sedziego Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez Szejdj
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Dlaczego Suarezowi się kolejny mecz z rzędu upiekło i nie wyleciał z boiska? Barcelona mu jakiś specjalny pakiet wykupiła? Przecież on jest gorszy od Ramosa.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Dlaczego Ronaldo sie takie cos upieklo w lidze 5 razy? Jak bil Godina z piesci po twarzy to dostal tylko zolta.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Ja mowie o sytuacjach z tego sezonu a z tego co pamietan to w tym jeszcze czerwonej nie dostal ps: z godinem jedynie bylo w 2014 Edytowane 14 kwietnia 20169 l przez BuRRRza
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Dlaczego Suarezowi się kolejny mecz z rzędu upiekło i nie wyleciał z boiska? Barcelona mu jakiś specjalny pakiet wykupiła? Przecież on jest gorszy od Ramosa. Chodzi o ten łokieć? To jest typowa żółta kartka.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Atletico - Bayern - powtórka z Barceloną i awans Atletico CIty - Real - awans Realu
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Jakie to jest ustawione Ale nie narzekam Edytowane 15 kwietnia 20169 l przez Codename
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Największe szanse chyba ma Atletico. Real dostał 2 od niemiaszków, Bayern przy pominięciu wagi goli wyjazdowych też raczej psim swędem przeszedł. O parodii City z PSG to już w ogóle szkoda gadać.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Mam nadzieję, że Atletico utrze nosa Bayernowi. Z drugiej strony ciekawym meczem ze względu na Guardiolę byłby finał Man City - Bayern.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Za rok mozna obstawiac u buka przeciwnikow Realu od 1/8 w LM. Bedzie powtorka Atletico - Real, no chyba, ze Guardiola zaskoczy czyms Atleti (w co watpie).
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l "Znowu ten Perez wszystkich przekupił.Dał łapówkę, aby Real mógł zagrać ze słabym Manchesterem City, w którym grają nieznani piłkarze jak Aguero, Silva, Toure, Hart, Nasri, De Bruyne i który gra w półfinale tylko dzięki temu, że w ćwierćfinale trafił na PSG z równie nieznanymi i słabymi piłkarzami jak Ibrahimovic, Di Maria, Cavani. Oczywiście przypominam, że 2 lata temu Perez "załatwił" Realowi najsłabszy w stawce Bayern oraz przekupił Chelsea, aby ta odpadła z Atletico. Ponadto Perez przekupił w tym sezonie również Barcelone, aby się "podłożyła" w ćwierćfinale i dzięki temu Real na nią nie trafił."
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Jak na mój gust to każdy z tej czwórki prezentuje bardzo zbliżony poziom, trudno mi wskazać faworyta, choć przeczucie podpowiada, żę Atletico sobie poradzi. Czy można pisać Baźern?