Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Wydaje się, że z tej czwórki najmocniejsze jest Atletico. Trafili na Bayern, który szczególnie nie błysnął z Benficą, a styl gry to niemal kopia Barcelony, także są duże szansę, że ich wyeliminują. City jest czarnym koniem tych rozgrywek. Liga przeyebana dawno temu, trener się zmienia, słowem - nie mają nic do stracenia. Oni mogą, a nie jak Real, muszą. A że Real nie jest tym Realem, co rok czy dwa lata temu, to może być ciekawie.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Barcelone na wyjezdzie ograli jak dzieci więc tez na luzie są w finale.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l nie wiem kto mnie bardziej irytuje ludzie, którzy piszą "my" odnośnie klubów, którym niby kibicują od kołyski czy ludzie, którzy przy każdym losowaniu LM doszukują łatwiejszej drabinki dla realu i jakiegoś oszustwa
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l nie wiem kto mnie bardziej irytuje ludzie, którzy piszą "my" odnośnie klubów, którym niby kibicują od kołyski czy ludzie, którzy przy każdym losowaniu LM doszukują łatwiejszej drabinki dla realu i jakiegoś oszustwa dodalbym sezonowców atleti
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l nie wiem kto mnie bardziej irytuje ludzie, którzy piszą "my" odnośnie klubów, którym niby kibicują od kołyski czy ludzie, którzy przy każdym losowaniu LM doszukują łatwiejszej drabinki dla realu i jakiegoś oszustwa dodalbym sezonowców atleti Ja tam im kibicuje jakos od 2005 roku jak jeszcze Ibagaza grał Pamiętam jak grałem w fm'a i wygrywalem nimi wszystko, a później wlaczalem pesa i sie dziwiłem czego oni tacy slabi są xd Podreperowałem im nieco statsy i do dziś pamiętam jak właśnie Arielem Miguelem Ibagaza ziomeczkowi pier'dolnołem brameczkę o poprzeczkę ze skromnych 40 metrów
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l jak oleją dyzmę i zagrają normalną piłkę, to spokojnie dadzą radę pyknąć atletico
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l nie wiem kto mnie bardziej irytuje ludzie, którzy piszą "my" odnośnie klubów, którym niby kibicują od kołyski czy ludzie, którzy przy każdym losowaniu LM doszukują łatwiejszej drabinki dla realu i jakiegoś oszustwa Ja kibicuje Realowi od 18 lat , ale nigdy nie napisałem "my". Bo.....to głupie?
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Peligrini zrobi wszystkim psikusa i zdobędzie LM z City a potem przyjdzie Guardiola i zacznie niszczyć potęgę niebieskiej strony Manchesteru. Tak będzie zobaczycie.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l City miało największych ogórków do tej pory w LM, myślę, że Real bardzo dobrze trafił, wystarczy, że piłkarze podejdą do spotkania na poważnie a Zizou wystawi pełny skład, który wygrał na Camp Nou a ostatnio złoił Wolfsburg 3:0. Co innego Bayern i Atletico, tu będzie walka na śmierć i życie. Atletico to banda niesamowitych rzemieślników i drwali a Bayern przypomina Real sprzed 5-10 lat, gdy miał masę dobrych zawodników a trenerzy nie potrafili ich ogarnąć.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Jedyną słabą drużyną, na którą w tym sezonie LM trafiło City, było Dynamo Kijów. Bo przypominam, że w grupie trafili na Juventus, Sevillę i Gladbach. No i PSG, a to mocna drużyna, prawie że top.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Nawet jeśli Perez posmarował w UEFIE, to dla tego bólu dupy w necie było warto.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Takiego Ronaldo lubię! https://www.facebook.com/RealMadridPL/videos/10154035953324178/
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l No tylko że młodszy nie będzie wiec nie sądze że da rade kilka meczy pod rząd tak pociągnąć , ale oby na te 3 w LM mu starczyło mocy Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Codename
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Eee tam, o jego siły to się nie martwię, gorzej, że organizm może powoli nie nadążać za jego głową i robić jakieś psoty
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l No tylko że młodszy nie będzie wiec nie sądze że da rade kilka meczy pod rząd tak pociągnąć , ale oby na te 3 w LM mu starczyło mocy Wydolnosciowe jest lepszy niz niejeden 5 lat mlodszy kolega z klubu. O siły fizyczne raczej bym sie nie martwił.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Na takim zaangażowaniu jak z Wolfsburgiem nie da rady pograć wiele spotkań, nie wiem czy jego wydolność jest na takim poziomie jak wszyscy myślą, że jest. Szczególnie patrząc jak padnięty był w szatni po spotkaniu z Niemcami.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Z tego co wiem człowiek bardziej sie meczy wysiłkem interwałowym, przyspieszenia , zrywy. No ale wiadomo ból dupy o to ze Ronaldo błyszczy pozostanie i tak. Jakim to trzeba być wałem zeby umniejszac typowi który dał Realowi półfinał
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ja bym nie był taki pewien co do City. W całej tej czworce najmocniejsze wydaje sie Atletico a potem.... własnie City moim zdaniem. Zauwazcie zmiane jaka w lidze zrobiło City. Odkad wrócił Rudy to jest to zupełnie inny zespół. A wg mnie to własnie on jest najlepszym piłkarzem City w tym momencie. Real ma ostatnio dobry okres ale wydaje mi sie , ze jest to kruche. Nie widze tam az tak dobrej gry. Wyniki ma owszem, zle nie wydaje mi się aby to sie utrzymało. Wygrali z Barcelona , słaba Barcelona , ktora przez 60 minut nie dała im piardnąc. Potem przegrali w Wolfsburgu gdzie tak naprawde tylko na nich mocniej siedli i byli bezradni. Wygrane w lidze z ogorkami i potem znowu Wolfsburg , który był tak przestraszony mozliwym awansem ,ze zapomniał majtek z Niemiec wziac. Nie widze tu silnego Realu Stawiam na City i Atletico w półfinałach i Atletico w finale Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez Welna