Welna 1 094 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 (edytowane) kasacja Edytowane 18 kwietnia 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Bo to był mecz z ogórami z Bundesligi dlatego. Z barca tez zapewnil zwyciestwo. Ale w sumie to jeszcze wieksze ogory :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 No panie z Valencią przegrywaja nawet xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 18 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2016 Ja bym nie był taki pewien co do City. W całej tej czworce najmocniejsze wydaje sie Atletico a potem.... własnie City moim zdaniem. Zauwazcie zmiane jaka w lidze zrobiło City. Odkad wrócił Rudy to jest to zupełnie inny zespół. A wg mnie to własnie on jest najlepszym piłkarzem City w tym momencie. Real ma ostatnio dobry okres ale wydaje mi sie , ze jest to kruche. Nie widze tam az tak dobrej gry. Wyniki ma owszem, zle nie wydaje mi się aby to sie utrzymało. Wygrali z Barcelona , słaba Barcelona , ktora przez 60 minut nie dała im piardnąc. Potem przegrali w Wolfsburgu gdzie tak naprawde tylko na nich mocniej siedli i byli bezradni. Wygrane w lidze z ogorkami i potem znowu Wolfsburg , który był tak przestraszony mozliwym awansem ,ze zapomniał majtek z Niemiec wziac. Nie widze tu silnego Realu Stawiam na City i Atletico w półfinałach i Atletico w finale Skoro o rudym mowa. Od momentu kiedy Mou wykopał z Chelsea Kevina trzymałem kciuki żeby go w końcu wywalili. Zdecydował się na Cesa'a, który przyznam miał dobry sezon, ale najlepiej się czuje na nieco innej pozycji. Wcale nie musieli się wykluczać w podstawowej jedenastce. I jeszcze Lukaku do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Real bez Ronaldo, którego nie ma nawet na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Toż to paździerz a nie mecz półfinałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 co to jest kur.wa za mecz nie wierzę, że to połfinał LM Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Ostatnie ciekawe pierwsze mecze w półfinałach ligi mistrzów były chyba w 2013 roku jak Real i Barca zbierały oklep od niemców więc czego się spodziewaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 zawsze tak jest, im późniejszy etap LM tym gorsze widowisko ;/ jutro dopiero bedzie kopanina Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 ależ dobry ten carvajal legia powinna się zainteresować tym zawodnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pieknie dzis Otamendi czysci. Tylko (pipi)a czemu Manuel trzyma tego Navasa w 1 skladzie... Toc to trup. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pepe miał sytuacje meczową no ale to nie napastnik wiec mozna wybaczyc w sumie. 90 min zycia znow zmarnowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 chuyowy meczy, a jutro będzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 chuyowy meczy, a jutro będzie jeszcze lepszy Już nie płacz, półfinały takie są jak Twoja drużyna odpada w 1/4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Dawno takiej nonszalancji i niedokładności w rozegraniu nie widziałem jak tej w wykonaniu Realu w pierwszej połowie. Momentami miałem stany przed zawałowe. Na szczęście w drugiej połowie sie ogarnęli i szczególnie Modrić grał fajną dla oka piłkę. Szkoda tych sytuacji z rożnych, brakowało skuteczności i przede wszystkim trochę szczęścia. Mam nadzieję, że na SB Real przyciśnie mocniej i awansuje do finału, bo to City oprócz De Bruyne nie było aż tak straszne. O ile w ogóle miało być straszne Edytowane 26 kwietnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 Przyjdzie kabi i powie, że to dlatego, że nie było ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2016 No on to by szczególnie pomógł w rozegraniu piłki Choć przy tych rożnych bym nim nie pogardził, a juz na pewno by się lepiej zachował niż np Pepe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 przeciez nie od dzis wiadomo ze rewanze sa ciekawsze w fazie pucharowej CL. tutaj jedni i drudzy nie chcieli popelnic bledu, w rewanzu mam nadzieje na szybko strzelona bramke, a wtedy sie zacznie widowisko. mimo dosc slabego tempa meczu, nie zaluje, ze ogladalem wczoraj ten mecz. jedna i druga druzyna pokazala klase, a Rudy to juz w ogole jest kozakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Przyjdzie kabi i powie, że to dlatego, że nie było ronaldo No a nie? Na kogo mieli grac bale albo benzeme? xD Ronadlo jaki jest taki jest ale potrafi sie pokazac kolegom i znalesc sobie pozycje w polu karnym i wykorzystac , a nie taka siara ze najlepsza okazje w meczu ma srodkowy obronca. Srodkowa obrona realu to nie wierze ze nie grała tego meczu naj.ebana albo pod wpływem narkotykow. Wogole zawodnicy technicznie swietni a czasami niedokładnosc gry byla na poziomie okręgowej. Dziwie sie manchesterowi ze nie skarcili realu, ale to dobrze, bo juz z ronaldo real rozpyka na bernabeu manczesterek i bedzie final. chuyowy meczy, a jutro będzie jeszcze lepszy Już nie płacz, półfinały takie są jak Twoja drużyna odpada w 1/4. Barca xD Edytowane 27 kwietnia 2016 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Kabi, ale chodzi o to, jak fatalnie zagrał środek obrony przy wyprowadzaniu piłki oraz jak beznadziejnie przez większość czasu gry funkcjonował środek pola. To są obszary w których Ronaldo się nie pokazuje, zresztą on wybitnych umiejętności w grze kombinacyjnej nie ma. Niestety, ale Real dopiero koło 70 minuty zaczął w miarę sprawnie przechodzić od obrony do ataku, bo City trochę zostawiło luzu w pressingu i Real zaczął spod niego wychodzić. Fakt, jakby był, to może by dał radę napędzić jakąś akcję, ale oczami wyobraźni już widziałem te jego spier.dolone podanie za plecy do kolegi i stanie w miejscu z rozłożonymi rękoma, podczas gdy City sunie z atakiem. Dobrze, że to są nieudacznicy, bo mogło być po ptokach już. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 o kurrrwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Saul jaki bóg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 I tak powinien wyglądać półfinał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi