Czoperrr 5 240 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 uuuuuu antybutbol grajo, autobus cały mecz. trener zbrodniarz z trybun finał będzie oglądał Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Rozi ojce też cię tak przyjacielsko klepał jak mały byłeś? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 W czasie meczu tak twoją starą w dupsko klepnąłem, jednak się ucieszyła, a to gadzina! Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 E tam, to żaden sędzia był tylko pachoł od sygnalizacji zmian Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) jak pisze tokar - na canal plusie tez to mowili w studio, to byl ktos z atletico, a nie zaden delegat czy sedzia wiec raczej te wyyebanie ujdzie mu plazem Edytowane 3 maja 2016 przez Ficuś Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Co typy już zawieszenia i inne kary rozdają dla Simeone xd Spalonego nie było. W ogóle ten cały Cakir to specjalizuje się chyba w przepychaniu hiszpańskich drużyn w LM, zawodowiec (ten karny ). Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Wszystko fajnie, Simeone super trener, ale gdyby coś takiego robił (a w zasadzie robi, bo też preferuje ten typ futbolu) Mourinho to zostałby zjedzony. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 bo mourinho mial inny material ludzki, wielkie nazwiska, nieskonczenie kasy na transfery, napadziorow od wyboru do koloru, a stawial autobus simeone robi cos z niczego, niestety taka specyfika tego sportu, ze przy tym potencjale ludzkim jakim dysponuje by cos osiagnac trzeba postawic na defensywe, zaangazowanie i gryzienie murawy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 No, ku.rwa w Porto to na pewno miał wielkie nazwiska i pieniądze na transfery. Polecam zacząć interesować się piłką na poważnie. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 odpowiadam czemu hejtuja murinho za autobus, a nie hejtuja simeone, polecam pozyczyc od taty kase i zapisac sie na kurs czytania ze zrozumieniem na powaznie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 ale gdyby coś takiego robił Mourinho to zostałby zjedzony. Jesteś pewny, Damian? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Nawet nie tyle chodzi mi o autobus, ale też o zachowania na boisku (jakby Mourinho tak podskakiwal do sędziego to zaraz że idiota i gbur, jak Simeone tak robi to są głosy że co za charyzma). No i Mou podobnie jak Simeone wymaga pełnego zaangażowania, wybiegania i harówy w obronie - dlatego pozbył się Maty, a Oscar i Willian musieli biegać od obrony do ataku przez cały mecz. Tylko Hazard był zwolniony z pracy w obronie. Także obaj, i Mou i Simeone, są do siebie bardzo podobni, a opinie na ich temat tak skrajnie inne. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 No nie, bo ja szanuję i Cholo i Mou, bo kur.wa przynajmniej jakoś reagują, żyją zespołem, a nie jak Ancelotti co żuje gumę turbo cały mecz na ławce. Porównania drużyny Atletico i Chelsea 'autobusowej' są żałosne, także to przemilczę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Przecież ja nie porownywalem Atletico i Chelsea, tylko na ich przykładzie podałem podobieństwa Mourinho i Simeone. Aha, jeszcze jedno ich łączy - obaj za bardzo nie stawiają na młodzież (Zouma i Gimenez, ok) choćby ze szkółek swoich klubów. Założę się że Cholo gralby cały sezon 35 letnim Tiago w środku pola gdyby ten był zdrowy. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 cOr rozlach jest chyba nayebany daj mu spokoj, pierw z dupy wyciaga porto, teraz ze niby ktos porownuje chelsea i atlectico mi sie wydaje ze roznica w odbiorze po czesci bierze sie z tego co wczesniej pisalem - gdy obejmuje sie klub z infinite cash sila rzeczy oczekuje sie gry ladnej dla oka, tym bardziej majac taki potencjal w skladzie, w teoretycznie slabszych" zespolach takie taktyki defensywne predzej znajduja uznanie 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) Saul, Partey, Koke, Gimenez to strasznie starzy piłkarze i zawodnicy wielu klubów. Weterani. c0ru, przed postowaniem, zapoznajmy się z tematem. Edytowane 3 maja 2016 przez Rozi Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Hattrick Guardioli. Real, Barca, Atletico w półfinałach rok po roku Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi)a nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Stwierdzenie faktu nie zawsze jest obraza. Coś mi od Ciebie czadzi konfitura. Dobrze, że Atletico gra o wszystko (bbva i lm) . Lepsze uczucie gdy nie wygrają nic %-) Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 ja w sumie zycze im wygranej. biorac pod uwage, ze zagraja z realem lub city to nie ma zbytnio wyboru. moze nie graja przyjemnie dla oka, ale jednak fajnie sie oglada jak walcza. inna sprawa, ze jak slysze jak mowia o nich armia albo zakapiory to chce mi sie smiac. powinni wtedy w tle puszczac te wszystkie symulki, wybijanie pilek i gre na czas. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi) nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd CO XDDD To musi być jakiś trollink w słusznej sprawie. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi) nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd Przeciez mendrek to kibic Barcy, nie wiedziałes? Gardzi atletico i realem. Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) Ale ma rację w Madrycie patusy i slumsy kibicuja Atletico sam sprawdziłem Oby te wszystkie cyrki z piłkami w bbva i tym co od(pipi)al wczoraj odbiło im się czkawka w finale Edytowane 4 maja 2016 przez Codename Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 No zawsze tak było, nie trzeba byc geniuszem zeby wywnioskowac ze "królewskim" kibicuje szlachta a atletico plebs i ci co cąłuja w buty zamoznych i godnych mieszkanców madrytu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi