Opublikowano 28 maja 20168 l Finał zapowiada się tak wyjątkowo, że zapomniałem o jego istnieniu. No ale się zobaczy dla Simeone.
Opublikowano 28 maja 20168 l U, to spoko, w takim razie ze streamem raczej nie będzie problemu (nie mam tutaj TV więc muszę się opierać na internecie).
Opublikowano 28 maja 20168 l składy na przełamanie niezręcznej ciszy Real Madrid (4-3-3): Navas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Ronaldo. Subs: Casilla, Nacho, James, Lucas Vázquez, Jesé, Isco, Danilo. Atlético Madrid (4-4-2): Oblak; Juanfran, Godín, Savic, Filipe Luis; Saúl, Gabi, Augusto, Koke; Torres, Griezmann. Subs: Moyà, Tiago, Correa, Lucas Hernández, Carrasco, Partey, Giménez.
Opublikowano 28 maja 20168 l stream odpalony cos czuje ze real pyknie atletico. 2.50 kusi xd Nie masz TVP?
Opublikowano 28 maja 20168 l Nic nie zapowiada burzy która odbędzie się w pucharze, no bo niczego takiego pewnie nie będzie. No ale że w TV nic innego nie ma, to z braku laku będzie w tle leciał.
Opublikowano 28 maja 20168 l już mnie denerwują te cyrki przed większymi wydarzeniami, jedna piosenka okej, ale ta murzynka już chyba z czwartą leci