Opublikowano 14 września 20168 l Czekam na post Maidena, ze wszyscy i tka ogladaja jego najlepszy klub w Polsce, a na Lige Mistrzow pojechali po nauke i zarabiac hajs na akademie. Rekord w zasiegu, 0:6
Opublikowano 14 września 20168 l I pomyslec , ze Legia takich meczy musi zagrac 6 Chyba o jakims meczu nie wiem
Opublikowano 14 września 20168 l Pozostałe mecze moze warto rozwazyc +4 dla Legii pewnie 4/5 wejdzie u buka
Opublikowano 14 września 20168 l Rekord straconych bramek to BATE Borisov : 24 w sezonie 2014/15. Będzie zagrożony. Jeszcze przy dobrych wiatrach można wyrównać statystykę najmniej strzelonych bramek: 0 - Deportivo La Coruna (2004-5) i Maccabi Haifa (2009/10).Historia pisze się na naszych oczach panowie xD
Opublikowano 14 września 20168 l 15 celnych strzałów Borussi, nawet w fifie czasem ciężko na amatorze tak zrobić.
Opublikowano 14 września 20168 l No cóż, trzeba zaaktualizować definicje eurow(pipi)u. Kiedyś było tak:
Opublikowano 14 września 20168 l Przypomnijcie sobie jak jeszcze nie tak dawno temu dziennikarze twierdzili że Legia powalczy o punkty ze Sportingiem, tym który dzisiaj ładnie cisnął Real xD BTW Ronaldo strzelił z wolnego, szok trochę.
Opublikowano 14 września 20168 l No cóż, trzeba zaaktualizować definicje eurow(pipi)u. Kiedyś było tak: https://www.youtube.com/watch?v=T13yHkym3oo Kiedyś to nawet tak było. Ech szkoda, że się bramki nie udało strzelić. Teraz czas na Zagłębie XD
Opublikowano 14 września 20168 l Boże jaką Real grał chuynie, ale dwaj najbardziej hejtowani przeze mnie zawodnicy Realu na szczęście zrobili swoje. Ronaldo strzelił z wolnego (!), a James genialnie asystował Moracie. Edytowane 14 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 14 września 20168 l Co do Legi to ich kibice i tak byli kulturalni, wystarczy sobie przypomnieć to XD
Opublikowano 14 września 20168 l a w szatni trener i pilkarze wyyebane bo za awans i tak dostali 20mln zlotych od zarzadu do podzialu na szatnie DWADZIEŚCIA MILIONÓW ZŁOTYCH KUVVA
Opublikowano 14 września 20168 l A co my tam kibice kuchenek, Wisly czy Widzewa z 3 ligi mozemy sie wypowiadac.
Opublikowano 14 września 20168 l Spodziwałem sie, ze bedzie zle.Ale ze az tak to tego sie nie spodziewałem Edytowane 14 września 20168 l przez Welna