Opublikowano 27 września 20168 l pewnie cala kadra sportingu postawila na remis do przerwy przy tych kursach
Opublikowano 27 września 20168 l Ja 250 postawiłem... 1:0 Edytowane 27 września 20168 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 27 września 20168 l Ja wiem, że to śmiesznehehe, jak Legia przegrywa, ale będziemy tak wszyscy heheszkowali, aż poumieramy, a żaden polski klub nie dorówna czołówce Europy. Potrzeba 5 takich Legii jak w poprzednich sezonach, żeby coś się ruszyło. Liga Europy to najwyższy poziom w którym polski futbol może coś zdziałać. Taka dygresja, można wracać do tematu.
Opublikowano 27 września 20168 l Ja wiem, że to śmiesznehehe, jak Legia przegrywa, ale będziemy tak wszyscy heheszkowali, aż poumieramy, a żaden polski klub nie dorówna czołówce Europy. Potrzeba 5 takich Legii jak w poprzednich sezonach, żeby coś się ruszyło. Liga Europy to najwyższy poziom w którym polski futbol może coś zdziałać. Taka dygresja, można wracać do tematu. wytłumacz postronnym , ze oznacza to nie przegranie wszystkich meczów w grupie
Opublikowano 27 września 20168 l Co tu dużo mówić, niech robią w końcu tę reformę, że w LM będą grać najlepsze zespoły i w końcu będą za(pipi)iste mecze co kolejkę, a nie oglądanie jakiś ogórków.
Opublikowano 27 września 20168 l No i przegrają wszystkie mecze w grupie, bo grają słabo i nic nie zdziałają, bo uwaga uwaga.............................................. nie jesteśmy na poziomie żadnego klubu grającego obecnie w Lidze Mistrzów. I żadne Ruchy, Lechy, Wisły, Jagiellonie i Lechie nie będą w stanie ugrać nic. Legia w tym sezonie ciężko będzie miała trafić do górnej ósemki. To jest smutne, acz prawdziwe. Ja wiem, że wszyscy się cieszą, ale niech wasze kluby grywają w grupie LE co roku i niech zbierają pieniądze, punkty, cokolwiek, bo śmiechu będzie co niemiara. Ale mam pieczywo co nie.
Opublikowano 27 września 20168 l Magiera ledwo wytrzymuje ciśnienie. Pierwsze 10 minut obiecująco, ale już pózniej coraz częściej oddawali piłkę na 20-30 metrze. Szkoda bo myślałem, że w tym meczu zagrają honorowo przynajmniej o 1 pkt. Teraz pozostaje się modlić by nie stracili kolejnych bramek.
Opublikowano 27 września 20168 l Ej no, tylko 2:0 dla Sportingu po 1. połowie. Postawiłem na over 3.5
Opublikowano 27 września 20168 l dobra. Moulin, Ofoe i Langil wracajcie tam skąd żeście przybyli. Mamy 2016 rok panowie. W naszej ekstraklasie nie ma już świętych krów, tu się walczy o każdy metr boiska a braki i błędy pojedynczych zawodników będę z czasem jeszcze bardziej widoczne. Tu nawet polskie talenty i odkrycia po jednym bardzo dobrym sezonie grzeją ławę jeśli choć trochę spuszczą z tonu. Siada psycha niektórym i emigrują do słabszych klubów by złapać trochę tlenu, ale w polskiej piłce by utrzymać się na powierzchni trzeba jechać na tyłkach.
Opublikowano 27 września 20168 l oj chyba dzisiaj buki zarobią pieniążki xD No zawsze gdy ludzie pisza o pewniakach, to cos nie pyknie. Wspolczuje tym co 3-5 stow postawili.