Opublikowano 2 listopada 20168 l Ja (pipi)e, wielki Real przyjeżdża do Wawy, rozbrzmiewa hymn Ligi Mistrzów, a za pilkarzami puste trybuny. Jaki to jest przykry widok
Opublikowano 2 listopada 20168 l Atmosfera jak na trening Edit: hahaha Edytowane 2 listopada 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 2 listopada 20168 l Organizatorzy sami sobie winni, o tej porze wszyscy oglądają powtórki na dobre i na złe UUU szybko poszło xD
Opublikowano 2 listopada 20168 l Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy.
Opublikowano 2 listopada 20168 l A włączyłem transmisję zobaczyć, jak to będzie wyglądać i Nie no, gdybym miał sam dźwięk, to bym nie wiedział, że pusty stadion. Te, nie wiem, kilkaset osób?, które są "z urzędu", na transmisji wypada wystarczająco, wiadomo że to nie tłum, ale robią tło. Edytowane 2 listopada 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 2 listopada 20168 l Skauci Legii mogą sobie zapisać nazwisko Cristiano Ronaldo w notatniczkach.
Opublikowano 2 listopada 20168 l szanse na 1/8 finału się nieubłaganie oddalają ODZIDZIA XDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 2 listopada 20168 l KUR<WA MAĆ MÓWIŁEM KURS 10 BYŁ XDDdddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDDddDDDDD