Opublikowano 11 kwietnia 20177 l a moze i racja cholera, dobry ten juventus, ale tu dwie bramki barca mogla strzelic spokojnie
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Nic zdrożnego w tych sytuacjach. Od każdego poprzedniego meczu nic się nie zmieniło, że ręka to celowe zagranie ręką. Zastanawiałbym się prędzej, czy rzut rożny na 3-0 nie padł po akcji ze spalonego. Ale nie widziałem powtórki. Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l No jest postęp "mogli dwie bramki strzelić". A Juventus z 6.co? ta, tez mi sie wydawalo, ze juve dostalo roznego po spalonym bonucciego Edytowane 11 kwietnia 20177 l przez Ludwes
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Dobija mnie jak Gomes w naprawdę prostych sytuacjach źle podaje/traci piłkę :/ Suaby ten Juventus, 0:3 to dla Barcy pikuś.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Juz pewnie poszedl przelew na konto sedziowskie i Barca znowu odrobi straty.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Juve to nie PSG, że wyłoży się przed meczem a później będzie tylko statystować.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l no jasne, ze nie, ale jednak wynik nie jest az tak wysoki to znaczy szanse nie sa za duze, ale jednak sa
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Tak na poważnie to nie pamiętam sezonu w którym Barca zaliczyła tyle blamaży co w obecnym. Ok, to nie było tak złe jak pierwszy mecz z PSG, ale Juve to jednak mądrzejszy zespół i te 0:3 jest warte sporo więcej. DUŻO więcej. Chyba nikt kto ogląda ich regularnie w tym sezonie nie czuje się zaskoczony tym wynikiem, rozczarowany (jako fan) może, ale zaskoczony? Drugi mecz z rzędu zabrakło Neymara (głównie za sprawą tego tam zdrajcy najgorszego brzydala) i to było widać. Nikt w Juve nie trząsł portkami. Kareł to nawet w sumie zagrał bardzo dobry mecz (chociaż nie wyglądał jakby się z tego cieszył...) , ale reszta (z wyjątkiem coś się starającego- jak zwykle- Umtitiego) to było coś co już widziałem dobrych parę razy w sezonie, czyli poziom poniżej średniej drużyny z PD. Tak nisko upaść, ech...
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l no jasne, ze nie, ale jednak wynik nie jest az tak wysoki to znaczy szanse nie sa za duze, ale jednak sa Juve to nie sieroty z Francji, podejrzewam że w Katalonii również przejadą po Fałszerzach i wyłudzaczach vatu.
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l no jasne, ze nie, ale jednak wynik nie jest az tak wysoki to znaczy szanse nie sa za duze, ale jednak sa Juve to nie sieroty z Francji, podejrzewam że w Katalonii również przejadą po Fałszerzach i wyłudzaczach vatu. Chyba ze poszly przelewy na rzuty karne
Opublikowano 11 kwietnia 20177 l Mam nadzieję, że Barca odpadnie bo mnie chuy strzela jak oglądam ich 'grę'. Pozdrawiam
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Marc Bartra przeszedł operację złamanej ręki. To oczywiście będzie na boisku bardzo przykre dla BVB. Nie ma dla niego zastępstwa, stał się jednym z najważniejszych graczy ekipy. Ogólnie nie wiadomo, jak w takim meczu wszystko wypadnie. Zazwyczaj goście tracą więcej w takiej nietypowej sytuacji, jak widzieliśmy na przykładzie śniętej Anglii po powodzi na Narodowym. Monaco byłoby przecież aż przykro pokonać BVB dziś. Bayern nie odpoczywał na maksa w lidze, ale i tak bardziej, niż Real. Myślę, że są dziś faworytami, ale wiadomo jak Real potrafi wciskać gole z różnych sytuacji. Rożny Kroosa, główeczka Ramosa - Bayern nie jest za dobry w bronieniu akurat tego... Kontuzjowany jest Hummels, nadal Mueller, ogólnie Bayern chyba wyjdzie w jedenastce jakże zbliżonej do tej, która wygrała LM 4 lata temu: ale z jakimiż dodatkami w postaci Thiago, Vidala i Lewandowskiego. W Realu Nacho na stoperze, reszta standard, All-Star. Ogólnie starcie tytanów, ale mam jakoś wrażenie, że Real bywał w bardziej... dominującej formie. Mój typ: 4-1, cztery bramki Lewandowskiego. Atletico-Leicester to niby starcie Goliata z Dawidem, ale nie jest to zbyt wygodny rywal dla Simeone, jak Schmeichel pomoże to może będzie blisko remisu, no nie nastawiam się na nic ładnego w tym meczu ale będzie oglądane. Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Imo Atleti latwo ich pyknie, 3:0 stawiam. Bayern podobno jednak bez Lewego, szkoda, ale mecz i tak bedzie w pyte.